Şimdi Ara

Vectra CDX AT LB ne oluyor? Pazarlık içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün birisi Vectra ruhsatını gösterdi
    2.0 CDX AT LB yazıyordu. Otomatikmiş. Isıtmalı koltuk falan dedi var mı böyle bir model?

Birde 100 bin km de hiç parça değişmemiş. Ne kadar eder? 25000 tl istiyor.

• CDX en üst donanım seviyesini işaret ediyor.

AT : Otomatik vites zaten

LB: Liftback kasa yapısı. HB benzeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

CDX en üst donanım seviyesini işaret ediyor.

AT : Otomatik vites zaten

LB: Liftback kasa yapısı. HB benzeridir.

Hocam Almanyadan özel getirttik falan dedi. Doğrumudur. LB yok sanırım Türkiye'de hiç o yapıda Vectra görmemiştim.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Şu ömrümde hiç CDX donanım seviyesinde LB kasa Vectra görmedim.

Türkiye'de satışı olsa görmüş olurdum diye düşünüyorum.

Almanya'dan getirilmiş olma ihtimali var.

Bu konuda daha bilgili arkadaşlar olabilir. Onlar daha güzel açıklarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Şu ömrümde hiç CDX donanım seviyesinde LB kasa Vectra görmedim.

Türkiye'de satışı olsa görmüş olurdum diye düşünüyorum.

Almanya'dan getirilmiş olma ihtimali var.

Bu konuda daha bilgili arkadaşlar olabilir. Onlar daha güzel açıklarlar.

Fiyat olarak o donanımda ve kilometrede hiç parçası değişmemiş. Ne kadar verilir sizce?

Her sene kaskosu ve bakımı düzenli yapılmış.

23 bin teklif etmeyi düşünüyorum.
  • 100 bin kmdir hiç parça değişmediyse diyecek bir şey yok :) yeni sahibine sanayi yolları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

100 bin kmdir hiç parça değişmediyse diyecek bir şey yok :) yeni sahibine sanayi yolları...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

100 bin kmdir hiç parça değişmediyse diyecek bir şey yok :) yeni sahibine sanayi yolları...

Kaporta parçasından bahsediyorum. Tüm bakımları Opel Bayinde yapılmış. Kazasız demek istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Kaporta parçasından bahsediyorum. Tüm bakımları Opel Bayinde yapılmış. Kazasız demek istedim :)

Şaka dostum :)
  • 25.000 biraz fazla sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 60.000 km deki Vectra CD aracıma aynı şekilde LB karoserine 19.000 anca istiyorum o bile çok fazla, Cdx den de öyle çok aman aman bir eksiği yok. 20k ve üstü çok fazla bu araçlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 29 Ocak 2014; 19:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Hocam ben 60.000 km deki Vectra CD aracıma aynı şekilde LB karoserine 19.000 anca istiyorum o bile çok fazla, Cdx den de öyle çok aman aman bir eksiği yok. 20k ve üstü çok fazla bu araçlara.

Sizin aracın durumu nedir?

Değişen Boya:
    Lpg:
    Model yılı:
    otomatik mi?

Birde rica etsem foto atar mısınız biraz merak ettim LB kasa nedir. İç mekanı nasıldır?

Kronik sorunu var mıdır?

• quote:

quote:

Hocam ben 60.000 km deki Vectra CD aracıma aynı şekilde LB karoserine 19.000 anca istiyorum o bile çok fazla, Cdx den de öyle çok aman aman bir eksiği yok. 20k ve üstü çok fazla bu araçlara.

Değişen Boya:
    Lpg:
    Model yılı:
    otomatik mi?

Birde rica etsem foto atar mısınız biraz merak ettim LB kasa nedir. İç mekanı nasıldır?

Kronik sorunu var mıdır?

Değişen arka bagaj kapağı var onun dışında şaselerde veya arka panelde oynama yok başka boyalı parçada yok. Araç manuel 2.0lt lik 140ps lik motor. 1999 model. İç mekanda bir fark yok zaten tamamen aynı, arka kelebek camı arka çamurluklar ve bagaj kapağı farklı ek olarak hb tasarımdan dolayı arka silecek mevcut. Türkiye de çok çok az bulunuyor. Arka pandizotu kaldırınca hangar gibi bir alan oluşur ve benim kanaatime göre çok daha yakışıklı duruyor sedana göre. Aldığımda 54.000 km deydi ilk başta kilometresine inanmamıştım fakat servis ve muayene kayıtlarından orjinal olduğu ispatlandı Lpg yi ise alır almaz 54.000km de iken ben taktırdım. Bunlara rağmen ben 19.000tl çok fazla diyorum satmakta istemiyorum o fiyata siz karar verin.

Kronik sorunu ise sıradan Vectra B lerin kronik problemleri ne ise aynı sorunlar baş gösterebilir, ben henüz herhangi biriyle karşılaşmadım çok şükür.

Kendi aracımın resimleri şuan elimde değil fakat araç tam olarak şu şekilde;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 29 Ocak 2014; 19:24:05 >

• ülkemize liftback b kasa gelmedi
    büyük ihtimal almanyadan kesin dönüş falan biri getirmiştir
    ne kadar full de olsa 25 bin tl uçuk para b kasa için temiz 05 1.6 elegance bulunur o paraya
  • quote:

quote:

quote:

Değişen Boya:
    Lpg:
    Model yılı:
    otomatik mi?

Kronik sorunu var mıdır?

Değişen arka bagaj kapağı var onun dışında şaselerde veya arka panelde oynama yok başka boyalı parçada yok. Araç manuel 2.0lt lik 140ps lik motor. 1999 model. İç mekanda bir fark yok zaten tamamen aynı, arka kelebek camı arka çamurluklar ve bagaj kapağı farklı ek olarak hb tasarımdan dolayı arka silecek mevcut. Türkiye de çok çok az bulunuyor. Arka pandizotu kaldırınca hangar gibi bir alan oluşur ve benim kanaatime göre çok daha yakışıklı duruyor sedana göre. Aldığımda 54.000 km deydi ilk başta kilometresine inanmamıştım fakat servis ve muayene kayıtlarından orjinal olduğu ispatlandı Lpg yi ise alır almaz 54.000km de iken ben taktırdım. Bunlara rağmen ben 19.000tl çok fazla diyorum satmakta istemiyorum o fiyata siz karar verin.

Kendi aracımın resimleri şuan elimde değil fakat araç tam olarak şu şekilde;

Eyvallah.

Otomatik araç zaten 2 bin tl pahalı oluyor. Değişenden dolayı da 2 bin daha desek. CD değil CDX olduğu için de bi 2 bin eklesek zaten 25 bin tl oluyor. Yanlışım var mı ?

• @ dtsaykopat Yanlışınız var hocam malesef, Vectra b de otomatiğe o kadar fark alınmıyor hatta yakıt farkından dolayı birçok kişi manuelini tercih ediyor diyebilirim. Cd ile CDX arasında 2.000tl yi hak edicek bir donanım farkıda yok.

Hb B kasa Türkiye de direk olarak satılmadı bildiğim kadarıyla olanlar gümrük çıkışlı genelde. Benim aracımda aynı şekilde gümrük çıkışlı farklı güzel bir araç ama 25.000tl edecek kadar değil. O fiyatlara gayet düzgün C kasa alınır binilir.

Onun dışında birçok kişinin bilmediği bir ayrıntıda Avrupada B kasa hb Vectra B CC diye geçer bazı kesimlerde. 100km de yarım litre daha tasarrufludur ve sedanın 0-100km hızlanması 10sn iken hb kasanın 9.5sn dir.

@ SAİM. Aynı şekilde düşünüyorum sizinle ve sizinde dediğiniz gibi B kasa hb formunda gelmedi. O fiyatlar da C kasanın hakkı zaten. Gümrük çıkışlı olan birkaç araç var onlardan birinide kaptım zaten aracı aldığımda açtığım konuda da konuşmuştuk sizinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 29 Ocak 2014; 19:33:46 >

• quote:

@ dtsaykopat Yanlışınız var hocam malesef, Vectra b de otomatiğe o kadar fark alınmıyor hatta yakıt farkından dolayı birçok kişi manuelini tercih ediyor diyebilirim. Cd ile CDX arasında 2.000tl yi hak edicek bir donanım farkıda yok.

Hb B kasa Türkiye de direk olarak satılmadı bildiğim kadarıyla olanlar gümrük çıkışlı genelde. Benim aracımda aynı şekilde gümrük çıkışlı farklı güzel bir araç ama 25.000tl edecek kadar değil. O fiyatlara gayet düzgün C kasa alınır binilir.

Onun dışında birçok kişinin bilmediği bir ayrıntıda Avrupada B kasa hb Vectra B CC diye geçer bazı kesimlerde. 100km de yarım litre daha tasarrufludur ve sedanın 0-100km hızlanması 10sn iken hb kasanın 9.5sn dir.

@ SAİM. Aynı şekilde düşünüyorum sizinle ve sizinde dediğiniz gibi B kasa hb formunda gelmedi. O fiyatlar da C kasanın hakkı zaten. Gümrük çıkışlı olan birkaç araç var onlardan birinide kaptım zaten aracı aldığımda açtığım konuda da konuşmuştuk sizinle.

Anladım kısaca alma diyorsunuz.

Peki 23 bin tl ye ne alabilirim sizce Vectra konforu verecek otomatik vites olarak?

• Hocam 23 aşırı fazla, 21 'den yukarı vermeyin, o da aracın temizliğine.
  • Bu kasalardan Türkiyede çok az var.Farklı bir araç ama benca sedanı daha güzel.Bu arada fiyat aşırı yüksek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.