Şimdi Ara

Vectra C BRC ile yaşadığım problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba iyi forumlar herkese. Geçen hafta salı sabahi sakaryadan antalyaya yola cikmak uzere kontaga bastık sabah sabah araba tupe gecmedi uyari verdi araç 2004 model vectra ilk defa bu sorunu yaşadım yakit bitti sandim tupu doldurdum yine gecmeyince bi problem olduğunu anladim ve BRCye uğradım biraz uğraştılar basınç sensoru bozuk dediler eski tipmis ve ellerinde yokmuş birak arabayi dediler yola çıkacağım için arabayi birakamadim kurcalarken araba tupe geçti o şekilde yola ciktim usta bu gene yolda bırakır seni dedi su an araba tupe geçiyor sizlere bi kaç sorum var basınç sensoru dediği map sensoru mu ayni şey mi bunlar bunun aciliyeti nedir hemen değiştirmeli miyim ? Usta 200 tl falan demişti internetten isteyip sadece taktirma yoluna gitsem sıkıntı olur mu pahali bi yoredeyim su an tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Imla için özür dilerim telefonda zor oluyor biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRPAN -- 17 Nisan 2017; 23:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam usta doğru söylemiş tekrar yolda bırakır seni. Yolda giderken bir anda araba stop eder dikkat et.Map ve basınç sensörü aynı şey. Netten alıp taktirma parası verirsen en mantiklisi olur

• Modeli nasil anlarim doğru parçayı almam lazim nasil bi sey acaba bu map sensoru

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Lpg nin map sensoru arizasi yüzünden araba neden stop ediyor onu anlamadım?

• Stop etme sorunu yaşamadım ben tupe gecmeme yaşadım su an çözüldü gibi ama tehlikeli olur diye değiştirmek istiyorum bi an önce

• quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

Lpg nin map sensoru arizasi yüzünden araba neden stop ediyor onu anlamadım?

Mapın gorevini biliyorsunuzdur gerekli basıncı olcemezse enjektorler doğru miktarda püskürtme yapamıyor ve motor stop ediyor bunu araç lpgdeyden map sensörü fişini çekince de anlayabilirsiniz

LPG sisteminde map/basincs ensorunun püskürtülen yakıt ile ilgisi yok

Benzin enjeksiyon suresi temel girdidir her zaman.

En temel fonksiyonu LPG bitince benzine geçişi sağlamaktır, kalibrasyonda aracın rolantide olma durumunu anlama ve brc ye ozel var sistemini tetikleme fonksiyonu var.

Map arizalanirsa arac LPG ye geçmez , ama benzinde çalışması etkilenmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modeli nasil anlarim arkadaşlar foto çekip atsam mi buraya

• Olur at hocam bir bakalım

Arkadaşlar cumartesi ustaya gosterdim ayar yapti bilgisayara bağlayıp tamam dedi hakikaten düzeldi sensorde sıkıntı yokmuş 20 tlye halloldu gibi simdilik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.