Şimdi Ara

Vectra b klima sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar. 99 model vectra b aracım var. klimam soğutmuyor du gittiğim usta gazın bittiğini ve kaçak olmadığını söyledi. gaz bastı ölçüm yaptı. biraz denedim yetersiz geldi tekrar gittim yine sorun olmadığını söyledi.ben de doğu da çalıştığım için o ilden ayrıldım. şuan bulunduğum ilde usta bulmak biraz zor daha önce başka bir arıza da iki defa aynı işlem yaptırdım ve tam olarak yapılamadı. yani gitmeden önce biraz bilgi edinmek iyi oluyor. sorunum klimayı açınca önceleri hafif serin hava geliyordu ve biraz ortalama 50 km sonra normal soğutmaya başlıyordu. bugün açtığım da bu sefer hiç soğutmadı ve neredeyse dışarıdan daha sıcak hava üflüyor. fanlar çalışıyor.klima motoru çalışıyor gibi ac düğmesine basınca motora bir yük biniyor belli oluyor. polen filtresini çıkarıp denedim yine aynı hiç bir fark olmadı. biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim. biraz araştırma yaptım ama böyle bir sorunla ilgili yazı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatikrc -- 22 Ağustos 2018; 0:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsa B hararet Fan sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Seat Cordoba radyo ve klima sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Astra H klima sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.