kardeş bu işler fake işler adamı ...n şişler.......... dikkatli ol mazallah bi gün oyunda ortalık çoluk çocuk kaynar napcaksın o zaman ? kurta lvl kasdığın yetmediği gibi bide veledlerin lvl leriyemi uğraşcan.....
quote:
Orjinalden alıntı: EvilPhoenix
seni keklemişte olabilir sadece oyundan mı arkadaşsınız ? yerinde olsam webcam açtırmadan inanmazdım
Saçma cam a çıkanın o olduğunu nerden bilcen ala ala belki bi kız arkadaşını oturtacak cam ın önüne
3 hafta önce friends imde 14 tane kız wardı ama simdi 7 tane war diğer 7 tanesini sildim çünkü cam açmadılar.Bu aralar bi tane alman kız war 16 yasında onun peşindeyim onun için almanca kursuna gidiomIch heisse burak und ddu zuhahhaSonra beraber rammstein fln dinlicez:PZaten abim askerden gelsin gidiom almanyayahttp://www.youtube.com/watch?v=Z96ItuGrmH4 kop kop
quote:
Orjinalden alıntı: fire_glavie2
quote:
Orjinalden alıntı: EvilPhoenix
seni keklemişte olabilir sadece oyundan mı arkadaşsınız ? yerinde olsam webcam açtırmadan inanmazdım
Saçma cam a çıkanın o olduğunu nerden bilcen ala ala belki bi kız arkadaşını oturtacak cam ın önüne
Bu arada koyduğum videoyu izleyin Till iin elinde 32 lik bow war zuha
Ulan nasıl iştir anlamadım...Kız char açarsın asılırlar....Erkek char açarsın ona bile asılırlar