Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özkan

GüZeL ChAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackIndustrial

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

GüZeL ChAR...

pahuahuahuauhauhua LeWeL FoReWeR fontunda :D::D:D.d:dd:D:d:D:D:D.d:D....

• böyle bir oyun gelmez bir daha
  • öncelikle herkese selam sevgiler...
    konuyu ben hortlatmadım :)

bunca sene sonra bile hatırlanmak güzel
    bırakın oyunun başlangıç zamanı nı bu başlığın açıldığı tarihte doğan birisi bugun ilkokula gidiyor :)

o tarihlerde gerçekten nerdeyse tüm zamanımızı enerjimizi emeğimizi verdiğimiz karşılığında heyecan dostluk güven ekip ruhu organize olabilme zevklerini yaşadığımız bu oyun hala hoş bir sada olarak hafızamızda yerini alıyor..

hepinize teşekkürler hayatınızda mutluluk sağlık eksik olmaması dileğiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehPoli

merak ettim bende alkoc hala buralarda mı diye bir mesaj atayım dedim , cok eski fotoları gorunce duygulanmadım değil , gs_bozi ile troll partide exp kasma gibi bi hatayı bile yapmış zamanında :)

ares - polifonik_osuruk :)

bozi de poli de aresin en sağlam mage lerinden di :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

öncelikle herkese selam sevgiler...

bırakın oyunun başlangıç zamanı nı bu başlığın açıldığı tarihte doğan birisi bugun ilkokula gidiyor :)

o tarihlerde gerçekten nerdeyse tüm zamanımızı enerjimizi emeğimizi verdiğimiz karşılığında heyecan dostluk güven ekip ruhu organize olabilme zevklerini yaşadığımız bu oyun hala hoş bir sada olarak hafızamızda yerini alıyor..

Hocam halen devam ediyormusun neler yapiosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öncelikle herkese selam sevgiler...

hocam bir ara kesmişsiniz fotoraf atmayı keşke atsaymışsınız.
  • quote:

quote:

merak ettim bende alkoc hala buralarda mı diye bir mesaj atayım dedim , cok eski fotoları gorunce duygulanmadım değil , gs_bozi ile troll partide exp kasma gibi bi hatayı bile yapmış zamanında :)

Zamanında öyleydik tabi :) neler neler yaptık bozi ile hatırladıkça gülüyorum hala :)
  • quote:

quote:

quote:

Zamanında öyleydik tabi :) neler neler yaptık bozi ile hatırladıkça gülüyorum hala :)

Kitties deydiniz galiba :) Lord_Mozart da cok iyiydi . Ilk meteoru ondan yemistim :) Yok galiba sen Oldies teydin.
    Ozledim ya eskileri .bu arada gs_bozi diyince aklima yesil pelerin ss' li cüce mage gelir :).AlmaLibre, Retrospect, Knights clani felan. Regeditten skill bug ile 50 Lv mageye 3tane nova açmıştık cafece czye inmistik adadsda. Daha tam anlamiyorum czden o siralar saga sola novayi atiyordum adam alip almadigimi bile anlamiyordum :D şans eseri seni , lord mozarti kesmisligim var :) Aklima geldide duygulandim yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalDistance -- 25 Şubat 2013; 15:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

hocam bir ara kesmişsiniz fotoraf atmayı keşke atsaymışsınız.

bilmiyorum bu oyunda benim kadar çok video paylaşan varmıdır :) ben nerdeyse her gün dakikalarca fraps çekip onları montajlayıp youtube yollayacağım diye uğraşıyordum ....saatlerce oynanan dakikalarca kesilip biçilen ve yine saatlerce yollanan videolarla paylaştım hala o videolara bakanlar yorum yapanlar oluyor bunların mesajları da geliyor :)

resim olarak da zaten bu forumda herşeyi paylaşmıştım o zamanları bundan bi ara rahatsız olanlar oldu sanırım ondan sonra azalttım bırakmıştım sonra da bıraktım zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

quote:

quote:

quote:

Kitties deydiniz galiba :) Lord_Mozart da cok iyiydi . Ilk meteoru ondan yemistim :) Yok galiba sen Oldies teydin.
    Ozledim ya eskileri .bu arada gs_bozi diyince aklima yesil pelerin ss' li cüce mage gelir :).AlmaLibre, Retrospect, Knights clani felan. Regeditten skill bug ile 50 Lv mageye 3tane nova açmıştık cafece czye inmistik adadsda. Daha tam anlamiyorum czden o siralar saga sola novayi atiyordum adam alip almadigimi bile anlamiyordum :D şans eseri seni , lord mozarti kesmisligim var :) Aklima geldide duygulandim yav.

valla helal benden iyi hatırlıyorsun çok zaman geçtiği için bende çok şey kayıp.
    ilk zamanları zaten biliyorsunuz yabancılar ağırlıklı türkler azınlıktı en büyük güçlü clanlar playerler hep yabancıydı bizde ezilen hor görülen tabiri caizse ezikler tarafındaydık...:)

tabi zamanla azimle bu durumlar değişti hatta bir ara o kadar çevre yapmıştım ki caggıdıcaggıdıgaffur diye clan kurmuştum :) o bile sıralamaya girmişti bunlar zor zamanda yapılan güzel şeylerdi tabi zamanla item çıktı mertlik bozuldu oyun tamamen para odaklı oldu ve kendi sonunu hazırladı..

bu arada townda otururken mage baskınında can verdiğimiz oluyordu doğru :) ama benimde cz de exp kasan 1 parti mage yi kesip geri geldiğimde oluyordu....bunu yaparken talia ile gidiyordum ice lıyamıyorlardı lr rezis leri de yetmiyordu ..son zamanları çoğu zaman mage lere tek çift atıyordum hatta bir video da damageler vardır 6-7000 damage ... ama arada da mozart gibileri denk geldiğinde yaklaştırmıyorlardı yanına :) cs li dd li talia lı mage ye hiç bulaşma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

quote:

quote:

quote:

Ben TOWN alt clanında başlamıştım , sonrasında AlmaLibre oldu , karus tarafında bir aralar KittiesT_T sonrasında Monsterkill ile Sacred'ta oynadım , yabancılar azaldıkça serverdan Türk clanlarına kaymıştım bende , PlayHardGoPro ve Patriottu sanırım en son oynadığım clanlar . Tabi mage oynamayı bıraktıktan sonra rogue oynadım Tweety - Swiftblast - nNautilus nickleriyle sanırım , en sonunda 2007'de bırakıp Ronark'a geçmiştim . Ama hatırladıkça unutamıyo insan ares günlerini , o zamanlar sadece eğlence amaçlıydı oyun , şimdi çoğu kişinin gelir kaynağı olmuş mahvetmişler serverları

• ocak 2006
    şubat 2013

tam 7 yıl geçmiş üzerinden..

Daha ben 2006 da parayı 30 lvl' e goblinlerde nova atan magelere party dilenerek, car kasıp, civciv patlatarak yapmaya calışıyorken, yanımızdan geçerken zoom attıgımız sayılı adamlardanmışsın.

Oyunun en iyi zamanında en büyük keyifleri almışsındır, gerçekten tebrikler...
  • şöyle bi uplayalım yenilerde görsün.
  • Oyuna 2006 yılında başladım 2007-2009 arası çok severek oynadık mahallede ki bir kaç arkadaşla beraber. Daha öncede onlarca paragraf yazarak içimi dökmüşümdür ama bu oyunun yeri bende çok ayrı. 2010 yılından beri oynamıyorum ama ne zaman dinlesem şunu içim bir cız ediyor gerçekten. :'(

Şaka bir yana eski günlerden kalma kaç kişi hala daha devam ediyor oyuna?

• Vay be Duygulandımm , B'nde 2011 de bırakmıştım 2007 de başlamıştım zaman ne çabuk gecti böle keşke 0 lasa oyunu belki geri donerdik, şimdiki oyunun saçmalığına bak bide ozamankı oyuna bak ne yenılık getirdilerse bok ettiler oyunu

• bende 2006da başlamıştım hala oynamayı çok isterim ama maalesef oyun bitmiş :/ bi bilgisayar oyunu bu kadar çok özlenirmi arkadaş
  • zombi tepesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

zombi tepesi

Ve Son Halim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

zombi tepesi

Ve Son Halim....

bu zombi tepesi yeni olan en eskiyi özledim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.