Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
1
Favori
108.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOK ŞU ANDA YOK ÖLE Bİ DÜŞÜNCEM KAS KAS KAS NEREYE KADAR. 70 SKİLİDE BANA GÖRE AMAN AMAN Bİ SKİL DİĞİL HANİ %900 GİBİ Bİ SPİKE AÇILSA AMENNA :)) MUTLAKA İİ SKİLLERDİR KİM İSTEMEZ 70 OLMAYI AMA BANA UZAK. BEN CZ DE KEYFİME BAKAYIM DÜŞÜNCESİNDEYİM. KASMASI KOLAY DİİL BU SAATTEN SONRA HADİ 66 OLURUM OLMASINA AMA ONDAN SONRASI OLCAK GİBİ DİİL. NP KASMAYI TERCİH EDERİM. BU ARADA 71 OLAN 72 KASANLAR VAR SÖLEYİM :)

alıntı yapamadım ama 70 ten sonra bugg yokmuydu????
  • Ben de senin yolunda ilerliyorum günde %10 kasıyorum en az ama bu gün lagdan kasamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

dün geceden enstantaneler..

BU asas partisinin mage i bendim İşim çıktı çıkmak zorunda kaldım
    The_Roq ta bizim clanın sağlam asaslarındandır.
    oandada +8 mirageler +8 sheller var
    Ben devam etseydim hala öldüremeden çekerdim adamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 16 Şubat 2006 22:21:47 >

• ferhat abi ben zaten onlar gibi yüzsüzlük yapmam sadece maksadım sohbet ve bılgıydı ama olsun burda konusuruz yanı ben areste yenı varrıor actım FurioustheKing diye adım cok dehsetmıs orc olmak bea

• VALLA BUGU BİLMEMDE BUG OLSA KASMAZLARDI SANIRIM. AŞAĞIDAKİ RESİM DÜN GECEYE AİT CLANDAKİLERİN XP KASMASI BURDAKİ 2 KİŞİ 70 LEVEL VE KASIYORLAR. BUNLARIN DIŞINDA 71 OLAN BİLİYORUM BAŞKA CLANDA. SONUÇ OLARAK 255 E KADAR YOLU VAR Bİ ENGEL OLMAMAZI LAZIM.

AMA BENCE ÇOK BÜYÜK HIRS BU. BANA GÖRE DİİL. BENİM ÖYLE BİR HIRSIM YOK. 66 DA STOP EDERİM SANIRIM. BUNUN DIŞINDA KASMAM DESENDE ORTAMINA GÖRE FARKINDA OLMADAN KASIOSUN ZATEN 3-5 O DA Bİ YUZDE TUTUYOR.

BU ARADA YENİ TROL DAMAGE REKORUNU KIRMIŞ OLDUK 7042 DAMAGE İLE

quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

İYİKİ İŞİN ÇIKMIŞ ORDA SENİN İSMİNİDE GÖRMEK İSTEMEZDİM:))) ÇOK SAĞLAM ASSAS GÖRDÜK :))(((ÇOK SAĞLAM ASSAS DAN ZİYADE SAĞLAM PARTİN OLMASI ÖNEMLİ BANA GÖRE. BEN PARTİ HALİNDE 3-4 K KASTIMI BİLİYORUM 1-2 SAATTE. SOLO OLARAK BUNU KASMAK ÇOK ZOR AZ KİŞİ KASAR YANİ. BU ARADA BENDE +8 SHEL +8 SHARD FİLANDA YOK. ONLAR OLMADAN DA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 17 Şubat 2006 20:34:58 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

İYİKİ İŞİN ÇIKMIŞ ORDA SENİN İSMİNİDE GÖRMEK İSTEMEZDİM:))) ÇOK SAĞLAM ASSAS GÖRDÜK :))(((ÇOK SAĞLAM ASSAS DAN ZİYADE SAĞLAM PARTİN OLMASI ÖNEMLİ BANA GÖRE. BEN PARTİ HALİNDE 3-4 K KASTIMI BİLİYORUM 1-2 SAATTE. SOLO OLARAK BUNU KASMAK ÇOK ZOR AZ KİŞİ KASAR YANİ. BU ARADA BENDE +8 SHEL +8 SHARD FİLANDA YOK. ONLAR OLMADAN DA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.

Büyük ihtimalle göremezdin beni farklı yerde kuytu köşelrde dururum
    bu tür partilerde

• alkoc ve player list.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStarters -- 17 Şubat 2006 13:58:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

alkoc ve player list.

47. sırada ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 17 Şubat 2006 14:17:12 >
  • ferhat abi sen bizim ezik half(haskir) i nerden tanıyon yaf o adam istila yapmaa korkuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

ferhat abi sen bizim ezik half(haskir) i nerden tanıyon yaf o adam istila yapmaa korkuo

mykoda beraberdik tanaırsan slm mımı söle kaptan de tanır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

ferhat abi sen bizim ezik half(haskir) i nerden tanıyon yaf o adam istila yapmaa korkuo

mykoda beraberdik tanaırsan slm mımı söle kaptan de tanır :D

o ezik f.f ın onur üyesi yüce istila baronu aorgun un yamağı bana myko dan hiç bahsetmedi
  • İYİ Bİ CHAR OLAMADI AMA YAMAK OLDUYSA İYİ :))) SELAMLAR.
  • aga ya manyaksın ama bende gelirum ares'e lwl 55 gelsem kasarmısın asasin şimdiden teşekkür ediyorum
  • aga ya manyaksın ama bende gelirum ares'e lwl 55 gelsem kasarmısın asasin şimdiden teşekkür ediyorum msn ni verirmisin
  • ferhat abi sana bi sorum olacak :::: su orc human meselesı varya dıolarkı gm orcları muslumanlar olarak humanlarıda hristyanlar olarak nitelendirerek bu oyunu kurmus ne kadar doğru ne kadar yalnıs bılmek ısterım :_?? bılgılerını bızımle paylasırsan sevınırım
  • ya alkoç admızın oraya rsmı nasıl koıycaz tarıf edermısınız

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

ferhat abi sana bi sorum olacak :::: su orc human meselesı varya dıolarkı gm orcları muslumanlar olarak humanlarıda hristyanlar olarak nitelendirerek bu oyunu kurmus ne kadar doğru ne kadar yalnıs bılmek ısterım :_?? bılgılerını bızımle paylasırsan sevınırım

ÖYLE BİŞİ DUYMADIM. AMA YABANCILARIN TÜRKLERİ SEVMEDİĞİ BİR GERÇEK. O DA NERDE DUPECİ HACK VE İLLEGAL BİŞİ VARSA TÜRKLERDEN ÇIKIYOR DİYE BÖYLE BİR İZLENİM VERMİŞ ONLARA O YÜZDEN BÖYLE BİR YARGILARI VAR. KENDİLERİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK GİBİLER AMA GÖZ ÖNÜNDE OLAN HEP BİZİZ. KEŞKE BU İNTİBAYI OLUŞTURAN KİŞİLER ARADA ERİTİLSE KEŞKE BUNU YAPANLAR ÖNCE ELİNİ VİCDANINA KOYSA BEN DUPE YAPIP OLMAYAN Bİ MALI ADAMA GAGALIYIM DERKEN İNSAN HİÇMİ VİCDANI SIZLAMAZ BİLMEM. ONLARIN PEK DİNLE İLGİLERİ YOK AMA DEDİĞİM GİBİ TÜRKLERE KARŞI ÖNYARGILARI VAR.

AMA ÖYLE YABANCILARA DENK GELDİM MESELA AYNI DİLİ BİLE KONUŞAMIYORUZ AMA ABBYSTE BERABER +9 ÇIKARIP PAYLAŞIYORUZ BU DA GÜZEL YANI OYUNUN TABİ.. MESELA BİZİMKİLER DE NE YAPAR RAVENDEN MİRAGE ÇIKAR YA DA BOSSTAN İTEM ÇIKAR DİSBANDLAYIP KAÇAR HADİ BAKALIM. NE DERSİN ŞİMDİ BÖYLE İNSAN MODUNA GİRMİŞ YARATIĞA. SONUÇTA BU BİR OYUN AMA İNSAN GERÇEK HAYATTAKİ KİŞİLİĞİNİDE YANSITIYOR BU OYUNA BANA GÖRE. HERKES KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİ BİŞEYİ BAŞKASINA YAPMASA ZATEN SORUN OLMAYACAK.

• ferhat abi senden tek bişey istıom video cek ve bana lutfen gonder plssssssssssssssssssssssssss
  • sanada kanım ısındı ferhat abi ıı bırıymıssın obur yuksek lvl adamlar gıbı fazla ukela deılsın sevdım senı abi bundan sonra benım abim sayılırsın mesela bı olay anlatım sana ferhat abi gecenlerde 00000000 la konusmak ıcın pm actım ''hi'' dedım derdemez adam bana shut up,lol ve n00b deyip gitti bu ne yüzsüzlüktür böle ama sen ıı bırısın bole ukelaklıklar yapmıon kendını beenmıs gıbı davranmıon sevdim seni bundan sonra dedııö gıbı abim sayılırsın
  • akıl sır erdirmek zor. böyle acaip bi topic nasıl bı kadar tutuldu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.