Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

ferhat abi senden tek bişey istıom video cek ve bana lutfen gonder plssssssssssssssssssssssssss

VALLA SEYRETMESİ DAHA ZEVKLİ :) KENDİMİ VİDEO ÇEKECEK KADAR İYİ GÖRMÜYORUM AMA ÇEKENLERİ SEYREDİYORUM :)

quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

sanada kanım ısındı ferhat abi ıı bırıymıssın obur yuksek lvl adamlar gıbı fazla ukela deılsın sevdım senı abi bundan sonra benım abim sayılırsın mesela bı olay anlatım sana ferhat abi gecenlerde 00000000 la konusmak ıcın pm actım ''hi'' dedım derdemez adam bana shut up,lol ve n00b deyip gitti bu ne yüzsüzlüktür böle ama sen ıı bırısın bole ukelaklıklar yapmıon kendını beenmıs gıbı davranmıon sevdim seni bundan sonra dedııö gıbı abim sayılırsın

ŞİMDİ ÖYLE Bİ DURUM Kİ CEVAP VERMESEN AHA SENİN DEDİĞİN GİBİ UKALA KENDİNİ BİLMİŞ VE DAHA NELER NELER SÖYLÜYORLAR. VERSEN EE OYUN OYNAYAMIOSUN DAKKA BAŞI SORU ANINDA 100 PM YAZIK DİİLMİ AMA CEVAP VERSE BAŞKA VERMESE BAŞKA ONUDA DÜŞÜNÜN. BEN 00000 IN YA DA ÖYLE HİT ADAMLARIN YERİNDE OLMAK İSTEMEM :(
    quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

akıl sır erdirmek zor. böyle acaip bi topic nasıl bı kadar tutuldu

:)) BİLMEM DEMEK Kİ K2 HERKESİN DAMARINA İŞLEMİŞ..

quote:

Orjinalden alıntı: shaddy

çok güzel char ama sanırım sen de durduun yerde duramosun alkoç um. her ss farklı clan

TAKILIYOZ ÖYLE :)) KOLAY CLAN DEĞİŞMEM DE KİTTLES DAĞITMIŞTI BENDE LORD MOZARTIN CLANINA GEÇTİM İŞTE AMA Bİ MUHABBET VAR MI DESEN YOK ADAMLAR İSPANYOLCA TAKILIYORLAR BENDE KENDİ KAFAMA GÖRE TAKILIYOM ORTAK Bİ HAREKET YOK YANİ.

quote:

Orjinalden alıntı: GORKEM93

YA ALKOC SEN HEP KESİON MİLLETİ SEN HİÇ KESEMİOLAR MI?

OLURMU ÖYLE ŞEY KESİLMEYEN ADAM VAR MI :)))

quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

beyler alkoc ile bir muhabbetim olmadı şimdiye kadar ancak saygı duymak lazım. adam alnının akı ile 65 kasmış. gidin kosp kurup 2 günlük server da 62 olan adamlarla uğraşın. kaldı ki benim bildiğim alkoc charı yeni açtırmıştı , banlıydı. emeğe saygı duyun.

EYVALLAH. 1 SENE KADAR OLDU BAŞLAYALI ANCA BUKADAR.
    quote:

Orjinalden alıntı: DeseGeneration

ne zamandan beri bu topicle ilgileniyorum ama msj yazmak hiç aklımdan geçmemişti. Ama bende eskiden areste oynayan biri olarak bu carı hatırladıgım için bide şimdiki halini gordukten sonra carın ALkoc sana helal olsun demek istedim.

TEŞEKKÜRLER.

quote:

Orjinalden alıntı: Sylwester

alkoc valla sana helal olsun ...
    cok baba adamsln

benim aresde 61 ass var adi Quegon %60 im onu 62 yaparmisin :)

BEN DİİL SEN YAPCAKSIN :)) PARTY ARADIKTAN SONRA KASMASI KOLAY SABIR İŞİ.
    quote:

Orjinalden alıntı: ALPPERON

tamam dostum ıyısınde abartıya gerek yok tu

ABARTI OLARAK ALGILIYOSAN BİŞİ DEMİYORUM. BEN OLANI BURAYA PAST EDEREK OLANI OLMAYAN GİBİ GÖSTEMEDİĞİME GÖRE NEYİ ABARTIYORUM BİLMİYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: aasy

yaw alkoc baba ben arese gelcem benı kasar mısın ya bana bıraz yardımcı olur musun walla cok sevaba gırersın bea baba

VALLA SEVABA BAŞKA TÜRLÜDE GİREBİLİRİZ :)) KASMA İŞİ SABIR İŞİ 1 SAATTE 1 GÜNDE OLAN BİŞİ DİİL. HERŞEY SİZİN ELİNİZDE. ZAMAN SABIR VARSA SİZDE KASARSINIZ BENDEN FARKINIZ YOK.
    quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

quote:

yaw alkoc baba ben arese gelcem benı kasar mısın ya bana bıraz yardımcı olur musun walla cok sevaba gırersın bea baba

alkoç abi kendinimi kassın senimi zaten oyunda 100 tane pm geliyo beni kas para pls
    die

AYNEN NELER NELER. DURUP DURURKEN KÜFÜRLERMİ DERSİN PARA İTEM PARTY PİLİZ AGA LAR MI DERSİN.
    İNSANIN SİNİRLERİ GERİLİYOR :((
    quote:

tmm senda haklısın ama baktım su an forumda alkoc ve ben warmısım sen ne zman geldın bıde sen bı durda adam cvplısın demıı ama yazdıgın ıcın saol kardes

alkoc aga benı kasar mısın ama cvpını sen wer

KASMA İŞİNİ DEDİĞİM GİBİ :)) YUKARDA YAZDIM. SABIR ZAMAN İŞİ.1 SAATTEOLCAK BİŞİ DİİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 20 Şubat 2006 3:12:48 >

• yaw alkoç anlamadıgım ares'te benim gördügüm 5-6 tane alkoç var iyide
    sen hangisisin ya.
    yani karşılaşırsak ona göre davranalım benimde 62 priest
    var biraz ezik ama olsun buna şükür. ama helal olsun çok güzel bi çarın var seni 70ler
    sıralamasında görmek isterim.
  • ama ferhat abi senin dedıınde doğru da ole de demıyebılırdı nedemek lo n00b hıc cvp vermesın daha ıı vermesınde gorende bısey sansın barı
  • lvl ıne hıc yakısmıo ole laflar 70 lvl olmus ama afedersın adam olamamıs deılmı beaaaaaaaaaaaaaaa
  • HelaL alkoc 62 olcam art1k scrolunu sen verirsin ass im :)) kral
    olabilirmiyim :P
  • la aga süper oplmuşun sever hangisiysi ben de cyper dayım lvl 68 var asasin karus senle bi cz yapak
  • ferhat abı yenı halınle bı foto koyarmısın sitede gordum 66 olmusun :D np yıde 2 ye katlamısız :D hade hayırlısı sen bole gıdersen bug kalkdıkdan sonra 80 olursun
  • harika 411 bile bu kadar ii oynayamaz
  • başlıyacam bu son haline sorduk mu ??
  • lol ya esuk
  • account açamyı bilen varsa lütfen yardımm etsin

• Beyler buyrun Alkoç ve ben cz de gördüm bende dedim bi ss çekem hayranıyım onun
  • alkoc coşmuşsun be abi süper karekter
  • Kardes ne dıyeyım kı ARES aşmışların serverı 70 + clanlar war . Ama bısey dıkkatımı cektı.Character den cektıgın screen de : Sag taraftakı np 9 kademelı sol taraftakı 8 kademelı be Adam sen hıc mı olmedın ?? Yada Np transferı mı war anlamıs deılım .. Bıde arman neden yok cz desın o kadar np ıle bı K harfın bıLe yok???
  • ok güzel adamın var
  • şöle ı ya u ya k ye bas öle bi resim çekkk bakalım ne yapmışınnnn
  • Valla helal olsun..Cvp verirken bile türkçeyi nasıl kullanıo dikkat edin...emin olun alkoç kardeşimizin odası bile topludur.O kadar düzenliki yazılarını okurken bile insan farklı düşünüo..
  • ya kardeşim ozaman kb si çok oluyo boyutu ondan heç uraşmıyem dedim

• Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH

yaw alkoç anlamadıgım ares'te benim gördügüm 5-6 tane alkoç var iyide
    sen hangisisin ya.
    yani karşılaşırsak ona göre davranalım benimde 62 priest
    var biraz ezik ama olsun buna şükür. ama helal olsun çok güzel bi çarın var seni 70ler
    sıralamasında görmek isterim.

DİĞER A:L:K:O:C ASSASİN DE BİZİM CHARIMIZ. OLALİ CHARIMIZA BİŞİ OLURSA ORADAN DEVAM ETMEK İÇİN YEDEK CHARIM DİYEBİLİRİM. 62 OLMAK ÜZERE OLAN Bİ CHAR.

ALKOCPREST DE 62 LEVEL PREST ODA BİZİM CHARIMIZ. AMA AĞIRLIK BENİM OYNADIĞIM CHARA VERİLMİŞ DURUMDA. ŞU AN 67 KASIYORUM 66 % 30 DU EN SON.

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

ferhat abı yenı halınle bı foto koyarmısın sitede gordum 66 olmusun :D np yıde 2 ye katlamısız :D hade hayırlısı sen bole gıdersen bug kalkdıkdan sonra 80 olursun

:) KOYARIZ BAKALIM. 67 KASIYORUM SU AN NP İŞLERİNE ARA VERDİM 66 %30 KASMAYA DEVAM.

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

başlıyacam bu son haline sorduk mu ??

İŞTE BU TİP ÇAMURLAR MEVCUT OLDUĞU SÜRECE İNSANDA ŞEVK AZALIYO DESEK YERİDİR. BÖYLE NUMUNELER HER ZAMAN MEVCUT.

Orjinalden alıntı: ::SmoKeWeeD::

Kardes ne dıyeyım kı ARES aşmışların serverı 70 + clanlar war . Ama bısey dıkkatımı cektı.Character den cektıgın screen de : Sag taraftakı np 9 kademelı sol taraftakı 8 kademelı be Adam sen hıc mı olmedın ?? Yada Np transferı mı war anlamıs deılım .. Bıde arman neden yok cz desın o kadar np ıle bı K harfın bıLe yok???

O DEDİĞİN YER EX KISMI NP KISMI DİĞİL.MİLLET 70 %100 KASMIŞ 75 SKİLİ BEKLEMEKTE. BİZİM CLANDADA VAR ÖYLE 70 OLUP KASANLAR. BENDE 75 SKİLİ AÇILCAK DİYORLAR EĞER AÇILCAKSA AÇILMADAN YETİŞME DERDİNDEYİM.NP TRANSFERİ YAPACAK KADAR ŞEREFSİZ OLMADIK OYUNDA.ALNIMIZIN TERİYLE PARTİYLE KASTIK VE 66 LEVEL İÇİN 100K NP ÇOK DİĞİL.ARMA YOK EVET BUG VAR SANIRIM. GEÇEN AY 52K NP YAPTIM İLK 40 DAYDIM SANIRIM AMA ÇIKMADI ARMA. ÇOK TA ÖNEMLİ DİĞİL.
    Orjinalden alıntı: ætilla

Valla helal olsun..Cvp verirken bile türkçeyi nasıl kullanıo dikkat edin...emin olun alkoç kardeşimizin odası bile topludur.O kadar düzenliki yazılarını okurken bile insan farklı düşünüo..

EYVALLAH DÜŞÜNCENDEN DOLAYI. YAŞ 31 OLDUĞUNDAN BELKİDE BÖYLE OLUYOR BİLMİYORUM YOKSA DAĞINIKLIK KONUSUNDA ÜSTÜME YOK KARDEŞİM :)

BEN YAZARKEN DİKKAT EDİYORUM BİŞİLER PAYLAŞALIM EDELİM AMA İŞTE CANIMIZI SIKANLAR OLUNCA YAZASI GELMİYOR İNSANIN. İŞTE OYUNDA DA BU VAR KÜFÜR HAKARET SAYGISIZLIK İNSANI SOĞUTUYOR. BİRİ GELİR HAVA YAPMA DER BİRİ BAŞKA BİŞİ DER YANİ İNANIN ARTIK ZORAKİ CEVAP YAZIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 4 Mart 2006; 16:13:08 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.