Harbi Antrenörün duysa salona almaz heralde seni. Çünkü bu tarz sporları dışarda uygulamanızı istemezler öfkenize hakim olmanızı ve karşı tarafın kızdırıcı laflarına ve hareketlerine göz yummanızı soylet. Bu durum hayati olaylar için geçerli değil tabii can güvenliği tehlikede ise sporculupunu konuşturcan.
bi dirseğe 5 tl sağlam sektör iyi yoldasin devamını bekliorz
Læ 5 TL içerdesin gelmiş konu açıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: BuYaZ
quote:
Orijinalden alıntı: SokemoN*
Very Cool Story Bro,
Okurken tüm sahneleri canlandırdım, ben bile heyecanlandım şerefsizim.
İnanmayan inanmaz kardeşim zorla inandıracak değilimya ben gerçekleri yazdım Herkesin Yorumuna Saygın var
İnanmadım demedim ki kardeşim, neden heyecana geldin (:
Hikaye güzel yani, doğru yalan bir şey demedim ben...
Thai-Wu shu'ymuş, elimin tersliye bir çaksam burnun michael jacksonun ki gibi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
Thai-Wu shu'ymuş, elimin tersliye bir çaksam burnun michael jacksonun ki gibi olur
/>
quote:
Orijinalden alıntı: Russkii_Tsar
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
/>
/>
Ben hayır diyorum. Çok fazla "ezik" demiş malum karakter.
Tam bir liseli hikayesi olmuş. Adamı dövdüğüne bile inanırım ama bu diyaloglara inanmam.
çok güzeldi lan ilk defa sonuna kadar okuduğum bir diyalog
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
Tam bir liseli hikayesi olmuş. Adamı dövdüğüne bile inanırım ama bu diyaloglara inanmam.
bu kadardan ibaret değildir ama babası esnaf ve pazarlamacısını dövmesi acayip kötü ilerde işinden olabilir babası kapitalizm böyle bişey işte tepede olan kazanır anana sövse sesini çıkaramazsın ah o tepedeki göz aron feller yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
bu kadardan ibaret değildir ama babası esnaf ve pazarlamacısını dövmesi acayip kötü ilerde işinden olabilir babası kapitalizm böyle bişey işte tepede olan kazanır anana sövse sesini çıkaramazsın ah o tepedeki göz aron feller yokmu
Tepedeki goz aron feller yok mu kopardin benii
eger gercekten dedgn gbyse gercektdn helal o5sn sana
Deseydin o 5 TL'yi burnundan çıkartırım istersen :=)
senin burnun niye yamuk
Olay oldumu çağırıyorum o zaman senı
guzel yazmısın ınanıorum arkıler benim bir olayım var bundan beter 23 yaşındayım 10 yıldır tayboks a gıtıorum bende 16 yaşımdayken bı olayım oldu yolda gıdıom okul cıkısı 15 tatıl felan yur yuru arkamdan 8. sınıftan bırı geldı (bızım okul hem lıse hem ılk okul) ben lıse 2 tabı ılerı gerı konusuo ln ıt mıt bilmem naparım senı fılın diyo bende olum işin yokmu bas kıt dedım bu önüme geçti bana 2 yumruk caktı bende o hızda bıdanede ben caktım bu yerde bana dalmaya calısıo bide ara sokak tarzı bıyerdeyız alahım dıom sora bı tahta kapı gordum eskı duvara dayanmıs dedım cocuk baskıt dedımkapıya bı yumruk atım 1 tahtası catladı couck gordu tabı hemen sen bitin dedi tüydü neyse 2 gun sora marketen ekmek almaya gıdcem bunlar arada 8. sınıfa gıdenle yanında 2 kısı vardı 16 ,17 yaşlarında benı godu kucuk aha abı bu dedı geldıler ıste konustuk bu bole dedı fılın laftan an lamıolar dedım ıyı vurun dedım yuzume yuzume vurun dedım( az bıskopat deılımya) bunlar 2 uc vurdular felan hepsı toplam 6,7 yumruk atılar bnım dudak kanıo bıdane daha caktılar yerdeyım bunlar ıste bu bebenın ısı bukada dedıler kıdıolar bn guluom kalktım dıolar 1 tane daha ıstıozan atarız dedıler bende yok benım sıram sımdı dedım bırını duvara dayadım ve burnuna yumruk atımhem burnu gıtı hemde kafa yarıldı bayıldı dieride yumruk atı tutum ayakına çerme atım yapıstı yerebn coktum ustune 5,6 tane sol (solakım)2,3tanede sağ adım ama nekada hızlıyım devam edım 50 sanıye surdu bu kan kusyo bnde tabı comelmıs durumdayım bu 8. sınıfa gıden karnıma tekme atı yerdeım tekmeledı kalkıodum şu bayıldı dedıkım sırdıma demır cubukla koydu ah dedım bıda koyacaktıtutum kalkıp 2 koydum sopayla 8. cocuk yerden kırık cam aldı ara sokak tabı bak bs gıt dedım bu batırdı ah dedım tabı sıyırmaa alah korudu bende yumruk atım duvatrdan duvara fırlatım bebeyı sonrada tekme atım ve gitim ordan ekmek almayıda unutmadım