Şimdi Ara

Ve Güneş Doğuyor . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vee güneş doğuyor yeni bir güne başlıyoruz bazılarımız yataklarında mışıl mışıl uyurken bizler oturuyoruz ve güneşin doğuşunu izliyoruz değilmi : Bu forumdaki kullanıcılar: enq*n, uohk061_TS, Canhatti, singigi, bigen, k.G, Calpi84, Historia Calamitatum, siyahgözlübezelye, OldNightDisco, ALAK_, Midbroke, JCRSO, Dayfordie67, ByNeron, enoman, yansıma86, mrbezgin, Metallica83, Atakan.A, Iron Maiden, Denerod, samsunlusemih, şifalı, SANQUIS, FeeLsoBaD, SARGEN, eray.gns, KırıkKılıç, Darkstrom, Proud2BeTurk, MJ_furkan, xXKeMaNiXx, incinerator, madc0de, Kemalist81, Spyxxx, illegaLife, TokioHoteL, Th€King, Otorite, lquayl, ßérkay, bionicle3, 3S3R, perinss, SilvéR, Seraphine, Nymphetaminé, thekodz, 2n4...4Life, ferhat1844, Xonar, LuciD`, snake_10, tyndare0s, mr.tar, lvnt937, weros, mistercado, TıamaT, Se®can, bakidoruk, Angry Angel, Per4mance*
    72 kayıtlı üye, 38 misafir

??

• değil. şimdi yatacağım ve güneş doğarken uyuyor olacağım hava hala karanlık..
  • Hayır güneşi izlicek kadar boş vaktim yok
  • niye hergün bunun için konu açıyorlar ki.. güneş milyarlarca kez doğdu,,, bir o kadar daha doğar.. sen doğmayacağı zaman haber ver.. işte o zaman anlamı olur..
  • ben nerdeyim
  • quote:

vee güneş doğuyor yeni bir güne başlıyoruz bazılarımız yataklarında mışıl mışıl uyurken bizler oturuyoruz ve güneşin doğuşunu izliyoruz değilmi

vee biz şimdi günün keyfini çıkartırken sende müthiş kavurucu güneşin altında uyursun
  • alın buda gün batımı

Ve Güneş Doğuyor . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi lan ordan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.