Forvet transferi yapması beklenen Galatasarayımız dün şaşırtıcı bir şekilde yeniden kaleci transferine el attı ve Morgan De Sanctis ile anlaştı. Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin dün İspanyol kulübü Sevilla ile masaya oturarak, İtalyan file bekçisinin bonservisi ile birlikte transferini de sonuçlandırdı. Sevilla'nın birinci kalecisi Palop'un takımda kalacağının kesinleşmesinin ardından De Sanctis, bir yıl daha anlaşması olan kulüp yöneticilerine ayrılmak istediğini söyledi. Sevilla yönetimi de 1 milyon euro karşılığında De Sanctis'i Galatasarayımıza verdi. 31 yaşındaki kaleci yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak.
AYKUT VE ORKUN NE YAPACAK?
İki kez milli formayı giyen De Sanctis, 8 yıl oynadığı Udinese'de 2005-06 sezonunda 34, 2006-07 sezonunda 36, 2007-08'de gittiği Sevilla'da ise sadece 8 maçta forma giydi. İtalyan'ın gelişi sonrası Galatasarayımızda Aykut ve Orkun'un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.
Kaynak: Sabah
Doğru ise hayırlı olsun .
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İnşallah gelir.
Forvetten önce kaleci alınacağını sanmıyorum.
Hani?
cnnturk Morgan De Sanctis hafta sonu istanbulda dedi.
ochoa
tutturdular kaleci diye yazık oldu aykuta bence gitmemesi için hiç bi sebep yok artık..
ümit karanla nondayla olacak iş değil dünyaları kaçırıyorlar saç baş yoluyoz izlerken jardel gibi adam lazım son vuruşları düzgün bi adam ama gidip kaleci alıyorlar
Az önce Dspor da altyazıyla geçti ve anlaşıldığını söyledi..
takımda sağ bek yok. iyi bir golcü yok. paraları kaleciye saçıyoruz.
Bir yıllığına kiralamışız , Aykut'un yerinde olsam durmam kiralık da olsa giderim.
quote:
Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.
ümit karanla nondayla olacak iş değil dünyaları kaçırıyorlar saç baş yoluyoz izlerken jardel gibi adam lazım son vuruşları düzgün bi adam ama gidip kaleci alıyorlar
Aynen abi 1 senedir söylüyorum aynı şeyi...
Hazırlık maçlarını tamamen zevkine izlememe rağmen son 2 maçta kafayı yedim..
İşin ilginci de şu ;
Forumda hala Ümit-Nonda ikilisiyle , Şampiyonlar Liginde çok üst noktalara geleceğimize inanan arkadaşlar var
Bu arakdaşlar Galatasaray'ın en son maçını kaç sene önce izlediler gerçekten merak ediyorum..
adamı kiralık almışız ya webaslan da yazıyo üstelikte sevilla ya para vermişiz. kralık adam için saçma geldi bi de bi sene daha anlaşması var diosunuz o zaman nie kiraayıpta para verioz??