Arkadaşlar 5 gün sonra yani cuma günü verdiğimiz cevapların yayınlanacağı yazıyor birkaç sitede.(Aday işlemleri sisteminde).Bunun doğruluk derecesi nedir acaba?Kaydırma falan yaptım mı diye çok stresliyim kontrol edemedim 5 gün sonra gösterilmesi iyi olurdu.
arkadaşlar nereden bakıyorsunuz , yazılı döküman olarak var mı , internette ?
quote:
Orijinalden alıntı: Takiri
arkadaşlar nereden bakıyorsunuz , yazılı döküman olarak var mı , internette ?
yazılı olarak ösym salı günü yayınlayacak soruları ve cevapları. bu sene sadece trt'ye verildi sorular herkes oradan bakmış galiba.
arkadaşlar optikteki tc kimlik bölümünü kodladınız mı,bizim sınıfta kodlayın dediler ama bi arkadaşın sınıfında kodlamayın demişler,başına böyle bir şey geleb var mı,sorun olur mu bilginiz var mı bu konuda ?
Sadece matematiğe baktım 36 doğru 4 boş
Arkadaşlar ham olarak 270 civarı alıyorum okuldan 30-40 gelir lys ye gireyimmi yoksa seneyemi bırakayım ? Anadolu Lisesi öğrencisiyim? Bir üniversiteye yerleşme imkanım varmıdır 4 yıllık?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaokeer
arkadaşlar optikteki tc kimlik bölümünü kodladınız mı,bizim sınıfta kodlayın dediler ama bi arkadaşın sınıfında kodlamayın demişler,başına böyle bir şey geleb var mı,sorun olur mu bilginiz var mı bu konuda ?
bizim bir arkadaşın başınada gelmiş ilk kodlayın demişler sonra silin demişler sonra yine kodlattırmışlar..
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
Arkadaşlar ham olarak 270 civarı alıyorum okuldan 30-40 gelir lys ye gireyimmi yoksa seneyemi bırakayım ? Anadolu Lisesi öğrencisiyim? Bir üniversiteye yerleşme imkanım varmıdır 4 yıllık?
çok zor :(
quote:
Orijinalden alıntı: trouble_at_sea
Arkadaşlar 5 gün sonra yani cuma günü verdiğimiz cevapların yayınlanacağı yazıyor birkaç sitede.(Aday işlemleri sisteminde).Bunun doğruluk derecesi nedir acaba?Kaydırma falan yaptım mı diye çok stresliyim kontrol edemedim 5 gün sonra gösterilmesi iyi olurdu.
bu sınavda a b c diye kitapçıklar yoktu, soruların ve şıkların yerleri herkese özeldi. yani senin kitapçığından başka kimsede yoktur sanıyorum ki. o yüzden kaydırıp kaydırmadığını nasıl anlayacaksın bilemiyorum. ha bir derste 41'i işaretlediysen mesela anlaşılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: emre845
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
çok zor :(
Ege üniversitesi ziraat fakültesi düşünüyordum geçen sene 260 la almış tabi lys-ygs ortalaması ile ancak bu sınavdan 260-270 arası alıcam tam net söylemeyeyim okuldan 30-40 gelse 300 olsa giremezmiyim arkadaşlar şu ygs ile ?
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
Hepsini kontrol ettim şimdi
Türkçe 37d 2y 1b Mat 38d 1y 1b Fen 37d 3y Sos 25d 5y (felsefe tamamen boş)
ve odtü hayalleri burda sona erer
Ermez! Saçmalama
@cwr , odtüyü kazanırsın be sınavın fıstık gibi
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaokeer
quote:
Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc
türkçe 36d 4y sosyal 35d 5y mat 36d 4y fen 38d 2y (KODLAMA kontrolü yapmadım )
ilk 5 bin olur mu sizce?o civarda bekliyorum.
tebrikler,başarılarının devamını lysde de göstermen dileklerimle,sosyali iyi yapmışsın benim tr 2 mat 3 fen 5 sos 11 yanlış :D boş yok
T1 S10 M full fen 8
fenden fena yedim yumruğu neyse hayırlısı
Bi adam akıllı yaptığım Türkçe vardı o da iyi geldi.
TR: 39 D/1 Y (Tek tesellim ) MAT: 11 D/12 Y (Matematiğim gerçekten berbat ama çokta bir şey beklemiyordum matematikten) SOS: 23 D/15 Y (Çok gereksiz hatalar yapmışım dahada iyi olabilirdi işte buna üzüldüm ) FEN: 0 D/0 Y (Bir iki tahmin yaptım onlarda doğru çıkmış ama kağıda işaretlemedim)
Bundan sonrası artık LYS'ye kaldı bundan pek fazla umudumuz yok. LYS ye kasmak lazım başka çare YOK!
trt'de felsefe sorularını yanlış yaptıklarını düşünüyorum bazı cevaplar çok ama çok alakasızdı 3 yanlış yaptım felsefeden pisi pisine
quote:
Orijinalden alıntı: Forumchu
Bi adam akıllı yaptığım Türkçe vardı o da iyi geldi.
TR: 39 D/1 Y (Tek tesellim ) MAT: 11 D/12 Y (Matematiğim gerçekten berbat ama çokta bir şey beklemiyordum matematikten) SOS: 23 D/15 Y (Çok gereksiz hatalar yapmışım dahada iyi olabilirdi işte buna üzüldüm ) FEN: 0 D/0 Y (Bir iki tahmin yaptım onlarda doğru çıkmış ama kağıda işaretlemedim)
Bundan sonrası artık LYS'ye kaldı bundan pek fazla umudumuz yok. LYS ye kasmak lazım başka çare YOK!
Aha biri benım netleri yazmış dedim ama tek farkım mat 24 e 4 hocam..2. senem Lys de geçen sene mat da 5 netim vardı Bu sene gözüne vermem lazım lys nin ..Yoksa OSTİM ünüversitesıne gıderız
Sınav tam anlamıyla girdi diyebiliriz sınav öncesi rahatlığımı koruyamadım ve inanılmaz hatalar yaptım(çözünürlük sorusunu Türkiye'de yanlış yapan tek insanım)