Şimdi Ara

VDSL Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba benim internet bağlantım 16 Mbps Vdsl ancak en fazla 4 Mbps'yi görebiliyorum. Abone olmadan önce görevli eleman altyapı kontrolü yapıldığında 16 Mbps'yi desteklediğini söylemişti. Şimdi modem arayüzüne bakıyorum benim bağlantım vdsl-ptm değil adsl2+ -atm. Modem kurulumu için de gelen ekip özel bir şey yapmadı modemlerin otomatik kurulduğunu söyleyip kabloyu takıp gittiler. Şimdi çağrı merkezini arayıp kayıt bırakıyorum bir defa gerekli işlemlerin yapıldığına dair mesaj geldi ancak hiçbir değişim yok ben de bir kere daha aradım durumu anlattım. Ancak hala geri dönüş yapan olmadı. Modem için ne yapabilirim, bir kere fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama yine de kurulum kısmındaki vdsl vs seçenekleri seçilebilir/değiştirilebilir değil zaten otomatik kurulum olduğu için bir şey de yapamıyorum ?







  • modeminiz asus ise forumda bir ayar vardı. Asus mu modeminiz?
  • Merhaba.
    Siz daha önce konu açmamış mıydınız? (profilinizi kontrol etmedim) Eğer açtıysanız size gerekli cevapları orada vermiştik, neden yeniden konu açtınız?

    Tekrar yazalım. VDSL2 hat modunun en alt limiti 24dür. 24 ve üzeri VDSL2 üzerinden, altı ise ADSL2 üzerinden verilir. Sizin yapacağınız şey müşteri hizmetlerini arayıp "bölgemde vdsl2 destekleniyor mu" diye sormak. Destekleniyorsa hattınızı 16dan 24e yükselteceksiniz ve VDSL2 ye geçiş yapmış olacaksınız. Desteklenmiyorsa aynı şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.
    16hızın gelmemesi ile ilgili olarak ise hat değerlerinizi eklerseniz kontrol edelim.https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544-14




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.