|
Olmuyor kardeşim olmuyor, olmamasının sebebi çok basit, anlatıyorum. Benim şimdiye kadar yaptığım yüzlerce başvurunun hepsi aynı yere ulaşıyor, ''Türk Telekom Bölge müdürlüğü planlama ekibi'' Oradaki adam uygun görmediği için ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor, adamlar uygun görmüyorlar. Çünkü benim 80 Mbit VDSL'im var, yeterince hızlı olduğunu düşünüyorlar. Ben nereden yazarsam yazayım talebim aynı adamın önüne düşüyor, Bölge müdürlüğündeki o adam reddettiği için sonuca varamıyorum. Kaymakamlığa da yazsam, BTKya da yazsam, Twitterdan da yazsam, Ümit Önal'a da yazsam, Cimer'den de yazsam, Kamu denetçiliği kurumundan karar aldım onu da gönderdiler, ama yok yok yok, Türk Telekom bölge müdürlüğündeki o adam onay vermediği için asla ama asla kimse buraya Fiber çektiremiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 4 Aralık 2022; 15:41:31 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt