Şimdi Ara

VDSL modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hat değerlerim şuan bu durumda.malum adsl modem ile hız testinde 20 mbit geçilmiyor. VDSL modem alırsam hızımda yükselme olur mu verilen 24 mbitin tamamını alabilirmiyim veya daha yüksek hız paketlerine geçiş yapabilirmiyim. ?

https://store.donanimhaber.com/1d/ae/4d/1dae4d6be672be4417b291c2dbe0766e.jpg
     VDSL modem

• ADSL modemle 20 mbit geçilmiyor diye bir sey yok. Sizin modülasyon ADSL yani vdsl modem dahi alsanız yine ADSL üzerinden baglanacaksiniz. Dolayısıyla bir sey değişmeyecek. Modeme kablo ile bağlanıp hiz testini tekrar yapın bakalım. Hat degerleriniz guzel. 24mbit alıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casperadam40 C kullanıcısına yanıt
    testlerde adsl de kayıplar olur, gerçek hızınızı download yaparken görürsünüz. 2,5-3 mb/sn leri görüyorsanız normal.
  • hayır söylemek istediğim şu ; paket değişimi yaparken müşteri temsilcisi 16 mbit üzerinde hızların vdsl sinyali üzerinden verildiğini böylece hatta tanımlanan hızı tam olarak alabileceğimi söyledi ama şuan modemim VDSL desteklemediği için adsl üzerinden verileceğini söyledi.hız testlerinde 19-20 yi görüyorum(2,3mb/sn).nette araştırdığımda aynı pakete geçiş yapıp hız testlerinde 23-24(2,8-3mb/sn) ü tam görenler var ama VDSl sinyali ile sağlanmış bağlantı.Şuan vdsl modem alırsam adsl yi vdsl ye çevirebilirmiyim onu soruyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperadam40

hayır söylemek istediğim şu ; paket değişimi yaparken müşteri temsilcisi 16 mbit üzerinde hızların vdsl sinyali üzerinden verildiğini böylece hatta tanımlanan hızı tam olarak alabileceğimi söyledi ama şuan modemim VDSL desteklemediği için adsl üzerinden verileceğini söyledi.hız testlerinde 19-20 yi görüyorum(2,3mb/sn).nette araştırdığımda aynı pakete geçiş yapıp hız testlerinde 23-24(2,8-3mb/sn) ü tam görenler var ama VDSl sinyali ile sağlanmış bağlantı.Şuan vdsl modem alırsam adsl yi vdsl ye çevirebilirmiyim onu soruyorum ?

VDSL2 modem alırsanız ADSL 2+ modunda bağlanabilirsiniz ancak aldığınız değerler ilk mesajdaki değerler kadar olacaktır. Lakin eğer dolabınız VDSL2 sinyalini destekliyorsa VDSL2 modem alarak çok daha yüksek hız ve SNR marjı değerleri ile daha stabil bağlantı ve hız almanız da mümkündür.

• casperadam40 C kullanıcısına yanıt
    Vdsl verebiliyorlarsa çok daha yüksek hızlara çıkabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.