Şimdi Ara

VDSL Kablo Önerisi (Telefon Kablosu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, vdsl kablosuna yani telefon kablosuna ihtiyacım var modeme bağlayacağım. (Cat6 filan değil.)

Elektrikçiden kestirmek kolay yolu ama bunların markası filan var mı? Ya da öneride bulunabilecek bi kişi var mı? Snr Marg günden güne düşmeye başladı. 6 ay önce 15-16snr alırken artık 8-9’lara kadar düştü kablolarda sorun olduğunu biliyorum değiştirmek istiyorum.

• Siyah dış mekan telefon kabloları var ondan alman gerekiyor ama markalı bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Siyah dış mekan telefon kabloları var ondan alman gerekiyor ama markalı bulamadım.

Aslında ne alacağımı biliyorum. 2 yada 4 pinli rj11 çakılı bi kablo alacağımda marka filan önerisi olan olur mu diye açtım konuyu.

• CrytekGame kullanıcısına yanıt

Niye cat 6 kablo kullanmak istemiyorsun hem daha sağlam olur hemde 4 çift olduğu için çiftlerden birine bir şey olduğunda kabloyu değiştirmeden sorununu çözebilirsin telefon kablosunda öyle bir imkanın olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Niye cat 6 kablo kullanmak istemiyorsun hem daha sağlam olur hemde 4 çift olduğu için çiftlerden birine bir şey olduğunda kabloyu değiştirmeden sorununu çözebilirsin telefon kablosunda öyle bir imkanın olmayacak.

Hocam cat6 için uygun altyapım yok malesef. Duvardan rj11 girişi çıkıyor direk. Cat6 olsa keşke.

VDSL Kablo Önerisi (Telefon Kablosu)

Şöyle bi priz var malesef.

• Sanırım elektrikçiye gidip 1-2 metre kablo kestircez yapacak bir şey yok. 1-2 gün kalsında şu konu şurada.

• Merhabalar sen kabloyu prize takıp mı modeme takacaksın yoksa prize gelen kabloyumu değiştireceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustam26

Merhabalar sen kabloyu prize takıp mı modeme takacaksın yoksa prize gelen kabloyumu değiştireceksin?

Prizden, modeme bağlanan kablo.

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    O zaman istediğin bir tanesini al markanın fazla bir şey değiştireceğini düşünmüyorum genelde standart oluyorlar tavsiyem ise kaliteli bir cat6(%100 Cu olanından) alıp iki ucuna rj11 çaktırıp kullanman o zaman etkiyi görürsün benim gibi alt yapın berbat ise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.