Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (63. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
daire 1 de 50 MBps gösteriyor daire 2 de 84 MBps gösteriyor birini tutmuyor -
Buna yapacak bir şey yok hocam bizim bütün apartmanı aynı gösteriyor hatta bütün sokağı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Dolap eski falan değil eski olanlar 1980 li yıllardan kalma bunlar yeni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yenilenmesine gerek yok. saha dolabına zaten fiber geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: LittleEinstein
Açıkçası ben saha dolabının yenilenmesini istiyorum, çünkü bu saha dolabı 2011 yılından kalma. Yeni saha dolabıyla daha yüksek hız alabilmem mümkün olacak. Bunun için en yakın müdürlüğe gitsem ilgilenirler mi?
portunu değiştirirler düzelir hat değerlerin.
ankastreden ölçüm yaparlar zaten ekipler gelince. -
Şöyle bir durum var, ben saha dolabına yakın olduğum halde hattım maksimum 40 Mbps destekliyor:
Altyapı sorgulamasında maksimum 60 Mbps destekliyor fakat bunun daha yüksek olması gerekir. Çünkü saha dolabına yakın olanlar 75-100 Mbps gibi yüksek hızlara ulaşıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tekrar aynı şeyleri yazmana gerek yok.quote:
Şöyle bir durum var, ben saha dolabına yakın olduğum halde hattım maksimum 40 Mbps destekliyor:
Altyapı sorgulamasında maksimum 60 Mbps destekliyor fakat bunun daha yüksek olması gerekir. Çünkü saha dolabına yakın olanlar 75-100 Mbps gibi yüksek hızlara ulaşıyor.
dediğim gibi arıza kaydı aç. ekipler ankastreden ölçüm yaparlar. port ve hattı değiştirirler sıkıntı varsa.
-
Dolap 60 metre yakın, altyapı sorgulamasında maksimum 60 Mbps çıkıyor.
Konuyu detaylıca açıklamak istedim, çünkü altyapı sorgulamasında maksimum 60 Mbps desteklediğini gördüm. Bundan daha yüksek hız alma durumu varsa eğer dediklerinizi yapmaya çalışacağım.
benim adresimdede 58mbps çıkıyor ama 100mbps kullanıyorum.quote:
Konuyu detaylıca açıklamak istedim, çünkü altyapı sorgulamasında maksimum 60 Mbps desteklediğini gördüm. Bundan daha yüksek hız alma durumu varsa eğer dediklerinizi yapmaya çalışacağım.
100-150metre mesafede tip 6 kabin var. -
Btk ya yaz direkt başka şikayet yapmana gerek yok benimde max 42 veriyordu hattım bozuktu çünki port sonra değiştirdiler.
Tabi sadece btk değil şunlarada yaz şikayetini
Müşteri Hizmetleri
Şikayetvar
Firmanın Şikayet Sistemine
Btk
4 ünüdene yap.Onları her kanaldan rahatsız edersen çözüm bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Tip-5 saha dolabına bağlıyım. En iyisi ben Türk Telekom Müdürlüğü ile konuyu görüşeyim, onlar soruna çözüm bulurlar.
-
100 mbit problemsiz kullanabilirsin. -
-
bölge de abone fazla hız düşmesi normal -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X