Şimdi Ara

Vdsl 2 hipernet upload hızı ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ISS e gore değişiyor.Turk Telekom 2 diğerleri 3 veya 4 veriyor.En yükseği 4 yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedStark2

ISS e gore değişiyor.Turk Telekom 2 diğerleri 3 veya 4 veriyor.En yükseği 4 yani.

anladım teşekkür ederim 8mbps ttnet yalın net kullanıyorum tahadüt yarın bir iki güne bitiyor hipernet bağlatmayı düşünüyorum sence bağlatmalımıyım upload hızı yüksek olurmu şuankine göre?
  • Bölgemizde vdsl altyapısı varsa hipernete geçebilirsiniz.Upload hızınız 2 kat artacak ve 2 mbit olacak.Suanda kullandığınız upload hızı 1 mbit bile değil 800 mbit.
    Ayrıca hat kalitesinde artacağından kopma sorunları neredeyse yasamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: NedStark2

Bölgemizde vdsl altyapısı varsa hipernete geçebilirsiniz.Upload hızınız 2 kat artacak ve 2 mbit olacak.Suanda kullandığınız upload hızı 1 mbit bile değil 800 mbit.
    Ayrıca hat kalitesinde artacağından kopma sorunları neredeyse yasamazsınız.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim,ttneti aradım bulunduğum kat 74mbps kadar destekliyor ve hipernet destekliyor dediler fakat bu vdsl için ayrı modemmi vericekler bana yoksa normal 5 sene önce verdikleri adsl üzerinden devammı edeceğim?
  • Vdsl modem kullanılması şart.tirmeniz gerekli.24 ay tahattut verdiğinizde MK modemi ücretsiz vermeleri lazım.Notmakfe en yygunlari150 tl civarinda

• turknet veya vodafone kullan 3 ve 4 megabit olur. hem daha ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

turknet veya vodafone kullan 3 ve 4 megabit olur. hem daha ucuz.

turknet bizim burada mevcut değil vodafone ise 8 mbps hız veriyor en fazla olduğum yerde uydunet 50mbps 4 mbps veriyor fakat uydunete güvenmiyorum
  • uydunet deneyin o zaman zaten memnun olmazsanız kısa süre içinde iptal edebiliyorsunuz
  • Uydunet almamak için kafadan zorunuz olmalı biz burada fibere hasret sizde fiber var ve kullanmıyorsunuz bu ne kadar köyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

Uydunet almamak için kafadan zorunuz olmalı biz burada fibere hasret sizde fiber var ve kullanmıyorsunuz bu ne kadar köyü

Uydunette ping,kopma vb olabiliyor bir kaç sokak ötede arkadaşım oturuyor apartmanın giriş katındaki elektrikler kısa süreliğine gitsin interneti gidiyor ve sorun çıkartıyor
  • StanicEnemyX kullanıcısına yanıt
    Elektirik gidip geldiğinde internetiniz gelmesi lazım sorunu ben bilmiyorum ama uydunet gibi firma dururken başkasına geçmeniz kendi tercihinizdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.