Şimdi Ara

VDSL 2 24Mbit Geçsem nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 senedir doping adsl2+ kullanıyorum 8mbit'e kadar sınırsız. Hız 6mbit'in altına hiç düşmedi şu ana kadar çok memnunum ancak sizde vdsl2 24mbit geçsem sıkıntı yaşar mıyım yoksa aynı doping adsl üzerinden 16mbit'lik tarifeye mi geçsem ?

• 16Mbps ile pek bir fayda göremezsin. VDSL için altyapın uygunsa 2Mbps upload olduğu için düşünme bile hemen geç derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

16Mbps ile pek bir fayda göremezsin. VDSL için altyapın uygunsa 2Mbps upload olduğu için düşünme bile hemen geç derim.

Aradım ttnet'i kontrol ettiler dediler 70bin gözüküyor uygun dediler (70bin gözüken neydi unuttum) ancak yinede gelip ekibimizin kontrol etmesi kesin sonucu verir dediler. Peki hattımın kaldırmaması durumunda tam hızı alamasam bile yine 8mbit'in üstünde hız alırım öyle değil mi ? Çünkü vdsl2 daha uyguna geliyor bana
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    24 mbitten yukarısına vdsl2 veriyorlar modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koy bir bakalım.
  • 70Mbps dedilerse ya santrale yakınsın ya da yakınında yeni tip saha dolaplarından var. Hat kaldırmıyorsa yani 24Mbps veremiyorlarsa zaten VDSL vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

24 mbitten yukarısına vdsl2 veriyorlar modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koy bir bakalım.

VDSL 2 24Mbit Geçsem nasıl olur ?

Buyurun hocam idare eder mi ben pek anlamamda

@Turkforce Bilmiyorum hocam vallahi sonradan kopma yaşamak istemiyorum gelen gideni aratmasın.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 21 Temmuz 2014; 22:10:02 >

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Değerler iyi sayılır mh den değilde türk telekom müdürlüğüne gidip öğrenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Değerler iyi sayılır mh den değilde türk telekom müdürlüğüne gidip öğrenin.

Evet zaten arkadaşıma bağlattık bende o ara sordum sorun olmaz dediler ancak telefondanda sorayım dedim son bir kez. Eğer sıkıntı yaşamam diyorsanız ttnet'e geçiyorum bu ay sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.