Bildirim
VDSL 2 24Mbit Geçsem nasıl olur ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
16Mbps ile pek bir fayda göremezsin. VDSL için altyapın uygunsa 2Mbps upload olduğu için düşünme bile hemen geç derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkforce
16Mbps ile pek bir fayda göremezsin. VDSL için altyapın uygunsa 2Mbps upload olduğu için düşünme bile hemen geç derim.
Aradım ttnet'i kontrol ettiler dediler 70bin gözüküyor uygun dediler (70bin gözüken neydi unuttum) ancak yinede gelip ekibimizin kontrol etmesi kesin sonucu verir dediler. Peki hattımın kaldırmaması durumunda tam hızı alamasam bile yine 8mbit'in üstünde hız alırım öyle değil mi ? Çünkü vdsl2 daha uyguna geliyor bana -
24 mbitten yukarısına vdsl2 veriyorlar modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koy bir bakalım. -
70Mbps dedilerse ya santrale yakınsın ya da yakınında yeni tip saha dolaplarından var. Hat kaldırmıyorsa yani 24Mbps veremiyorlarsa zaten VDSL vermezler. -
-
Değerler iyi sayılır mh den değilde türk telekom müdürlüğüne gidip öğrenin. -
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
Değerler iyi sayılır mh den değilde türk telekom müdürlüğüne gidip öğrenin.
Evet zaten arkadaşıma bağlattık bende o ara sordum sorun olmaz dediler ancak telefondanda sorayım dedim son bir kez. Eğer sıkıntı yaşamam diyorsanız ttnet'e geçiyorum bu ay sonunda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X