Şimdi Ara

Vcitor g701 wifi lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel dual band wireless-ac 3160 kullanılıyor. wifi ile oyun oynarken lag oluyor. mesel cs go oynarken 3 sn boyunca karakter bir ilerei bir gerı gidiyor 3 sn boyunca anlasılmıyor ne yaptıgı. lol oynarken ping birden 500den yukarı cıkmaya başlıyor . dota oynarken de oyle . yani ping birden yukselıyor. bu modeme bağlı bısey mı bılmem ama farklı modemlerde de durum boyle her wifi ile oyun oynarken lag sorunu yasıyorum
    kablolu baglantıda sıkıntı yok ama. internette de dolasırken de sıkınt olmuyor ama oyunlarda sorun var.
    internetın yavas olmasıdır falan demeyın 10mbs internet ile de oldu bu. yada o an video falan ızlenıyodur demeyın her olasılıgı denedım. bir türlu olmadı
    demem o ki wiriless kartında mı sorun var yoksa victordan mı kaynaklı bılmem ama nasıl duzelteblırım bu sorunu yardım eedersınız sevinirim

• Dostum dediklerinin aynısı g451 de var. Eğer kartta sorun varsa değiştirilmesini talep edeceğim. Benim için çok büyük bir sorun teşkil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 22 Ağustos 2015; 15:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yurtta kalıyorum öğrenciyim kablolu netım var orda. fakat eve gelınce yazın 3 ay sıkıntı oluyor
  • Bende de ilk başlarda vardı. Anladığım kadarıyla intel ac wi-fi cardın modem ile uyumsuzluğundan yada onun gibi bişeyden kaynaklanıyor. Bu sorunun aynısı dell 7537'de de var.

wifi cardın ayarlarında

Yeğlenen bant: 2.4 ghz
    Kablosuz mod: 802.11g
    HT Modu: Devre dışı

Bu ayarları yaptıydım sanırım, başka hatırlayamadım ama düzelmişti. Bunun hakknıda victorda bir yazı yazmış

http://dr.victor.com.tr/intel-kablosuz-ag-karti-baglanti-sorununu-giderme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 31 Ağustos 2015; 19:00:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Bende de ilk başlarda vardı. Anladığım kadarıyla intel ac wi-fi cardın modem ile uyumsuzluğundan yada onun gibi bişeyden kaynaklanıyor. Bu sorunun aynısı dell 7537'de de var.

wifi cardın ayarlarında

Bu ayarları yaptıydım sanırım, başka hatırlayamadım ama düzelmişti. Bunun hakknıda victorda bir yazı yazmış

şimdi dedıklerını yaptım cs de denıcem lag olucak mı bakalım

• Hocam bu modemle alakalı sanırım.ben de bazı wifilerde benzer sorun yaşadım, bazılarında ise hiç sorun yaşamadım. Üstte hocamın dediği gibi aradaki uyumsuzluktan kaynaklanıyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende de ilk başlarda vardı. Anladığım kadarıyla intel ac wi-fi cardın modem ile uyumsuzluğundan yada onun gibi bişeyden kaynaklanıyor. Bu sorunun aynısı dell 7537'de de var.

wifi cardın ayarlarında

hocam yaptım oldu lag sorunu azaldı 3-4 sn lag yasardım bu çok azaldı 1 sn gibi oldu. gece denedım bugun de deneyıp yazıcam yıne çok sağolsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhoops

quote:

wifi cardın ayarlarında

hocam yaptım oldu lag sorunu azaldı 3-4 sn lag yasardım bu çok azaldı 1 sn gibi oldu. gece denedım bugun de deneyıp yazıcam yıne çok sağolsun

Ayrıca Victor' un yazdığı regedit ayarını da yapsanız iyi olur. İlla oyunda denemenize gerek yok. Komut penceresinden ping atarsanız -t komutuyla var mı yok mu anlaşılır.

Windows tuşuna basıp cmd yazın komut isteminden

ping google.com -t

yazarak sürekli ping atabilirsiniz. Anlık olarak lag girerse time yerinde gözükür. 5 dk bu pencereden takip edince ping artmıyorsa sorun yoktur. Google değil de başka siteye de olabilir başında www olmadan. Ya da modem de sorun varsa modem'e de ping atılıp öğrenilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.