Şimdi Ara

Vazgeçildi )) 2009-2012 Ford Fiesta 1.4 tdci Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçlarla ilgileniyorum bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim mevcut aracımla takas etmeyi düşünüyorum , satmak istediğim zaman elimde kalır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 23 Temmuz 2013; 17:40:43 >

• siyah rengi herkes istemez. satarken renk sorun olabilir.

içine bindiniz mi bilmiyorum ama içi çok kasvetli.

bayanlar beğeniyor elde kalma durumu söz konusu olmaz
  • Nasıl derken performans olarak mı nasıl? Öyleyse çok bişe beklemeyin. Yakıt konusunda iyidir. B sınıfı araç sonuçta. 2 kişiden fazla kişi kullanıyorsanız arabayı oldukça dar. Bagaj yok denecek kadar az.
  • 2011 sahibiyim.
    Performans olarak tek başınızayken yeterli ama 4 kişi olunca eşek gibi inat ediyor.
    1-2 tane kronik problemi var. Ama çok büyük şeyler değil.
    Arkası bence dar. Geniş olduğunu düşünen kullanıcılar da var.
    Sürüşü ve yolda verdiği güven muhteşem. Yol tutuşunda sınıf lideri.
    Malzeme kalitesi de sınıfında ortalama üzeridir. A1 ve Polo'dan sonra gelir diyebilirim.
    Yakıt konusunda yüzünüzü güldürür. Bir depoyla 650-750 km arası rahat yaparsınız.
    İlanda baktığınız araç pek alınası bir araç değil. İç döşemesi ve renk kombinasyonu bayağı kötü. Satarken çok zorlanırsınız gibi düşünüyorum. Ayrıca direksiyonu o şekilde olan bir fiesta ilk defa gördüm. Kaza geçirmiş olabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-interteks-otomotiv-ford-bayii-den-hatasiz-my-fiesta-dizel-118018981/detay
    Bu da sizinkiyle aynı iç döşemeye sahip ama direksiyonu standart.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-my-fiesta-27000-tl-son-fiyat-130222306/detay
    Şu fena değil.

• Direksiyonu kafama takıldı araştırayım dedim şimdilik böyle birşey buldum  Vazgeçildi )) 2009-2012 Ford Fiesta 1.4 tdci Nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 23 Temmuz 2013; 10:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bmvv

Direksiyonu kafama takıldı araştırayım dedim şimdilik böyle birşey buldum  Vazgeçildi )) 2009-2012 Ford Fiesta 1.4 tdci Nasıl ?

Hmm bilemedim valla. Bence çok çirkin gözüküyor.

• Hocam o paraya 1.2 Polo + LPG düşün derim.

Boyasız 5-10 bin kilometre yol yapmış bulursunuz.

1200 Tl civarına da LPG takıldığında mis gibi araç olur.

Yüksek km dizel olayı bana ters.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Hocam o paraya 1.2 Polo + LPG düşün derim.

Boyasız 5-10 bin kilometre yol yapmış bulursunuz.

1200 Tl civarına da LPG takıldığında mis gibi araç olur.

Yüksek km dizel olayı bana ters.

Hocam aklımda yoktu aslında fiesta takas gelince bi düşüneyim dedim kafamada yattı gibi tanıdık galericilerede sordum alın diyorlar
  • Hangi araçla takas edeceksiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.