Şimdi Ara

vayne yanına iyi supplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
12.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar genellikle lol de main rolum supptur çünkü kill çok almazsın aşırı güçlü olmazsın premade girdigim arkadas vayne oynuyor bende lux almak istiyorum sizce iyi olurmu olmazsa önerim bir champ lutfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vaynenin Yanına İyi Supplar

Vaynenin güçlü yanlarını tamamlayarak gücünü artırabilecek pek çok uyumlu destek vardır. İşte Vaynenin yanına en iyi şekilde eşleşen supplardan bazıları:

• Blitzcrank: Vaynenin zayıflığı olan hareket kısıtlılığına çözüm sunan harika bir seçimdir. Çelik Fırtına (W) yeteneğiyle, rakipleri yaklaşmasını engelleyerek Vaynenin serbestçe hareket etmesine ve hasar vermesine olanak tanır.

• Alistar: Vaynenin savaşlara girişini ve çıkışını kolaylaştıran bir başka güçlü destektir. Sığınak Koruması (W), Vaynenin hayatta kalmasına yardımcı olurken, Toz Altı Vuruş (Q) yeteneği, rakipleri uzaklaştırarak Vaynenin serbestçe hareket etmesini sağlar.

• Lulu: Vaynenin kill kapasitesini artıran ve takım savaşlarındaki etkisini yükselten mükemmel bir destektir. Yardakçı Peri! (W) yeteneği, Vaynenin hasarını ve saldırı hızını artırır.

• Soraka: Sürekli iyileştirme ve koruma sağlayan bir destektir. Yıldızlık Wishing (E) yeteneğiyle, Vaynenin hayatta kalmasına yardımcı olur ve savaşlarda daha uzun süre dayanmasını sağlar.

• Nami: Vaynenin hareket kısıtlılığını gidererek ve takım savaşlarındaki etkisini artıran bir diğer güçlü destektir. Su Balonu (Q) yeteneği, rakipleri yavaşlatırken, Şifa Dalgası (W) yeteneği, Vaynenin hayatta kalmasına yardımcı olur.

Bu destekler, Vaynenin zayıflıklarını giderir, güçlü yanlarını destekler ve genel olarak gücünü artırır. Destek seçiminiz, takımınızın kompozisyonuna ve karşılaştığınız rakiplere bağlı olarak değişebilir. Ancak bu seçeneklerden birini seçerek Vaynen ile harika bir sinerji oluşturabilir ve oyunlarda zafer kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • leona thresh nunu lulu nami
  • leona,alistar gibi carry koruyabilen ccli champler
    fantazi olarak jarvan supp deneyebilirsin denemedim ama ulti+stun op olur diye düşünüyorum
  • Thresh
  • kesinlikle janna ,earlyde biraz zayıf kaldığı için yanında her harrass atmaya çalıştıklarında kalkan basan bir janna olursa o vayne karşıyı yer bitirir.
    Bir de nunu çok fazla as veriyor o da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xspect

kesinlikle janna ,earlyde biraz zayıf kaldığı için yanında her harrass atmaya çalıştıklarında kalkan basan bir janna olursa o vayne karşıyı yer bitirir.

Denenmiştir bu janna-vayne beyler
  • Alistar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

leona,alistar gibi carry koruyabilen ccli champler
    fantazi olarak jarvan supp deneyebilirsin denemedim ama ulti+stun op olur diye düşünüyorum

Sanırım olmaz o. Çünkü Anivia'nın W'suna da olurdu olsa idi. Deneyenler varsa merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Sanırım olmaz o. Çünkü Anivia'nın W'suna da olurdu olsa idi. Deneyenler varsa merak ettim şimdi.

bi ara muhabbeti vardı jarvanın duvarına oluyo mu diye araştırmak lazım tabi (ÜŞENDİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

quote:

Orijinalden alıntı: Xspect

kesinlikle janna ,earlyde biraz zayıf kaldığı için yanında her harrass atmaya çalıştıklarında kalkan basan bir janna olursa o vayne karşıyı yer bitirir.

Denenmiştir bu janna-vayne beyler

10 maç janna - vayne yaptıysak maksimum 2 lose vardır, o da diğer laneler yüzünden
  • nunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

bi ara muhabbeti vardı jarvanın duvarına oluyo mu diye araştırmak lazım tabi (ÜŞENDİ)

Sakın denemeyin küfür yemek istemiyosanız bizzat yaşadım vayne ile bu durumu

• Tresh ve janna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lulu,janna,morgana
  • Nami ve janna vayne ile en iyi olan supportlar bence.
  • Nami ve Lulu çok iyi oluyor
  • Etkililik sırasına göre = Janna-Nami-Lulu-Alistar-Nunu
  • Nami Vayne'e en iyi giden support, daha iyisi yok. Nami'den sonra da Janna.
  • şuan vaynede o kadar ahım şahım bişey yok. ama zed gibi aşırı konu açılmaya başlandı. kesin nerf yicek. riot donanimhaber i takip ediyor :)
  • Nami ve Alistar çok iyi oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.