Eskiden bu ülke için bir şeyler yapmanın bir vatan borcu olduğunu düşünür, her şeye rağmen yapmak gerek derdim fakat zamanla gerçeklere uyandım. Artık bunların bir vatan borcu değil, burada nefes dahi almak için gerekli olan ihvana, betonarme inşaat derebeylerine icazet vermek ve bunların hükmünün sürebilmesi için gereken katkılar olduğunu anladım. Bütün bir millet bunu anlayabilirse gerçekten gir şeyler değişebilir ancak bu korku dünyasında sıkı propaganda ve gözetim ağının ortasında bu oldukça zor. Bu devlete bir borcumun olduğunu düşünmüyorum bu devlet denen insan hiyerarşisinin sana bana hepimize borcu olduğunu düşünüyorum ve artık bu diyar artan sefalet ve yalanlarla katlanılmaz bir yere dönüşmüştür. |
Vay be Devlet.

-
-
Bence askerlik falan kaldirilmali 10 milyon multeci 10 milyon da hadepeli pkklı var bu ulkede ben bunları korumak için niye gidip nöbet tutayim Allah'ın dağında? Devlet görevlerini yerine getirmiyor chp bile kudurdu Atatürk'ün kurucu degerlerinden koptu yarin onlar iktidar olunca megri megri cekecekler roboski podolski falan bir seyler zirvaliyor ben enayi miyim? Neden Türk dusmanlari rahat etsin diye vergi vereyim askerlik yapayim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
devlet eşittir mafya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlete olan saygımızı bu şekilde yipratanlar vatana ihanet suçu işliyor diyebiliriz aslında. Devleti ve kurumlarını oyuncak edip ayaklar altına alarak devlet imajını yıkıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir avuç toprak ağası baron savaştan önce en az zarar sonra en çok karla çıkmak için ellerindeki güçle halkı din ve vatanseverlik etrafında örgütler.
ülkedeki her kesime gidip yalanlar vaadler yarıştırılır.
bi kaç egemen gücün aklı ve sermaye desteğiyle savaş bitirilir ülke kurulur.
otorite belirli ellerde toplanır.halka vaadler yerine sonraki alt piramidin arzuları gerçekleştirilir.(yanlız yersen kustururlar)
masa başında geriye dönük sosyolojik ideoloij telolojik tarihi malzemeler üretilir.
memleketin her tarafı yerli ve küresel hırsızlarla talan edilirken halkın uyanmaması için kurulan terör örgütleri veya düşmanlaştırılan azınlıklara yönelik kontrollü deve cüce oyunları sergilenir.
halka biraz uyanacak olsa kendi istihbaratı tarafından ülkenin ucra köylerinde çocuk çocuk öldürülür yakılır akşam saatlerinde milli marşlar eşliğinde tüm kanalarda afiyetle sunulur.
tek bir şey için.
halk uyumaya devam etsin.
devam etsinki fakir kalmaya baronların göbeğini şişirmeye devam etsin.
-
Ülkede değer bırakmadılar ki? Ellerinden gelse ismi değiştirirler.
Andımız kaldırıldı T.C kaldırıldı. Milliyetçilik ayaklar altına alındı. Daha sırada neler vardır neler.
Her suçu bize atıyorlar ama Değer bırakmadılar nasıl kendimizi sorumlu hissedelim ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 18 Kasım 2021; 2:28:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet refah,güvenlik,stabilite sağlamadıkdan sonra ne borcumuz olabilir ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Kasım 2021; 23:27:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bence askerlik falan kaldirilmali 10 milyon multeci 10 milyon da hadepeli pkklı var bu ulkede ben bunları korumak için niye gidip nöbet tutayim Allah'ın dağında? Devlet görevlerini yerine getirmiyor chp bile kudurdu Atatürk'ün kurucu degerlerinden koptu yarin onlar iktidar olunca megri megri cekecekler roboski podolski falan bir seyler zirvaliyor ben enayi miyim? Neden Türk dusmanlari rahat etsin diye vergi vereyim askerlik yapayim?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X