Şimdi Ara

Vay Başıma Gelenler (2013) | Hüsnü Şenlendirici - Metin Keçeci - Merve Altınkaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Vay Başıma Gelenler (2013) | Hüsnü Şenlendirici - Metin Keçeci - Merve Altınkaya

Ailesi Bergamalı, kendisi ise doğma büyüme İstanbullu olan Murat, pek çok genç gibi tek bir şeyin hayalini kurar: en iyi arkadaşı Meto ile birlikte köşeyi dönüp zengin olmak! Bir gün hayatta olduğunu bile bilmediği dedesinin hapisten çıktığını öğrenir ve bu haber onu bir gömü haritasının peşinden Bergama’ya sürükler. Tabii yanına kankası Meto'yu da alır ama başlarına gelecek maceralardan zerre kadara haberleri yoktur.

Başrolünde ünlü klarnet virtözü Hüsnü Şenlendirici'nin olduğu filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Semra Dündar üstlenirken, Şenlendirici'ye kadroda Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier ve Metin Şentürk eşlik ediyor. Filmin vizyon tarihi 4 Ekim 2013.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ekim 2013; 17:51:56 >

• Husnu senlendirici ney laaaaa....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beceremezler, tutmaz.

hüsnü şenlendirici
  • Başlığı görünce çok kötü olacağını düşünüyordum fragman buna karşın beklediğimden iyi çıktı (çokda iyi değil tabi) şenlendiricinin oyunculuğu içinse bunca az deneyime karşın kötü yerine vasat diyebiliriz.
  • Hey Allah'ım yorumlara bak! Gidilir niye gidilmesin ki? Hüsnü'yü severim kıyak adamdır. Oyuncu mu kalmadı diyorsunuz zaten tonla oyuncu var ama oyuncu olan var mı ki? Bi ağlama sahnesi olur çoğunun gözünden yaş gelmiyor. O nasıl oyunculuk? O insanlardan nasıl oyuncu oluyorsa Hüsnü'den de en az onlar kadar oyuncu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Eylül 2013; 16:02:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senaristliğini ve yönetmenliğini Semra Dündar'ın üstlendiği, başrollerinde komedi türünün sevilen ismi Metin Keçeci'nin yanı sıra ilk kez bir sinema filminde rol alan dünyaca ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin de yer aldığı Vay Başıma Gelenler filmi bugün vizyona girdi!

Film zengin olma hayaliyle Efe Dede'yi de yanlarına alıp bir define haritasının peşinden Bergama'ya giden iki sıkı kafadarın, komedi ve macera türündeki öykülerini anlatıyor.

Çekimleri İstanbul’un yanı sıra İzmir’in tarihi merkezlerinden olan Bergama yöresinde gerçekleştirilen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, yılların usta ismi Sinan Bengier, Abidin Yerebakan, Levent İnanır, genç oyuncular Merve Altınkaya, Hüseyin Elmalıpınar, Müge Oruçkaptan ve konuk oyuncu olarak Metin Şentürk yer alıyor. Özellikle kamera önüne oyuncu olarak ilk kez geçen Hüsnü Şenlendirici’nin performansı hayranları tarafından merak ediliyor.

Sosyal medyayı da tanıtım için aktif kullanan filmin bugün "trending topic" listesine #VayBaşımaGelenler hastag'ı ile girdiğini de ekleyelim. Kült Film yapımcılığında çekilen Vay Başıma Gelenler, 4 Ekim'den itibaren Warner Bros dağıtımcılığında 171 kopya ile sinemalarda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ekim 2013; 17:50:07 >

• Son anda husnuyu gorunce vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BKM oyuncuları ne dizi ne de film yapabiliyor, ben onların yer aldığı tutan bir dizi-film görmedim.Yüzlerini yıllardır tiyatroyla tanıyoruz,artık alıştık herhalde. bir türlü ısınamıyorum hep bir soğukluk hep bir soğukluk...

Semra Dündar'ın senaryosunu yazarak, yönetmen koltuğunda oturduğu "Vay Başıma Gelenler!" komedi ve macera dozu yüksek, temposu hiç düşmeyen bir film olarak seyirci ile buluşacak.

Çekimleri İstanbul'da ve İzmir'in Bergama ilçesinde yapılan, Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier, Metin Şentürk, Levent İnanır, Abidin Yerebakan, Müge Oruçkaptan ve Hüseyin Elmalıpınar'ın rol aldıkları film özlenen Yeşilçam klasikleri tadında 04 Ekim 2013'ten itibaren vizyona girecek.

İlk kez bir sinema filminde yer alan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin, oyunculuğuyla herkesi şaşırtacağı filmde, Murat ve Meto adlı iki kankanın maceraları, komedi dozu yüksek bir dille anlatılıyor. Her genç gibi zengin olup yaşadıkları zorlu İstanbul hayatından "yırtma" hayalleri kuran Murat (Hüsnü Şenlendirici) ve Meto (Metin Keçeci) adlı iki canciğer arkadaş, paraya en çok sıkıştıkları anda para kokusu aldıkları Bergama'ya giderler ve orada hiç de hesaba katmadıkları maceralara atılırlar. İkisi de hayta, bir baltaya sap olamamış tipler olmasına rağmen, Murat, arkadaşından daha öte, bir de kötü alışkanlığa sahiptir. Birkaç yıl önce babasını kaybeden Murat, bu kaybının acısıyla, babasından öğrendiği, tutkuyla bağlı olduğu klarnetine küsüp çalmayı bırakmış, kumar gibi kirli bir işe bulaşıp, borç batağına saplanmıştır. Metin ise sevdiği kızla evlenmek üzeredir; ancak parasızlıktan ötürü nasıl düğün yapacağını Murat'la birlikte kara kara düşünmektedir. İki genç, bir taraftan çakma işporta malı satmaktan, şans oyunları oynamaya, at yarışlarında tüyo verip kupon doldurmaya kadar bir çok sözüm ona "iş" dalında para kazanıp borçlarını ödemeye, para biriktirmeye çalışırlarken, diğer taraftan Murat, kumar borcu yüzünden sürekli peşinde olan kumarhaneci Organik Rıfat'a (Levent İnanır), elinde avucunda ne varsa kaptırmıştır. Hiç hesapta olmayan dedesi (Sinan Bengier) ile ansızın tanışan Murat, zengin olma hayaliyle Bergama'ya sürüklenir fakat hayatının tamamen değişeceğinin henüz farkında değildir. Acaba Murat küskün olduğu klarnetiyle de barışabilecek midir?

• O nasıl fragman öyle.Tüm filmi vermişler yani
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.