Bildirim
Vay arkadaş! Oyunda güven , arkadaşlık kalmamış ....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Daha ne istiyon itemini alıp kaçmamış Güvenilir Adammış helal olsun
-
Alsa kaçsa bukadar oturmazdı içime ..
keşke alsa kaçsa -
millet paranoyak oldu temelli yok trade hack yok pm hack yok party hack ilerde pmyide açmazlar partyyide kabul etmezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 23 Eylül 2010; 23:21:54 > -
Ver onun yerine ben alıp kaçiyim -
Sen ne dion ya int priyiz görew yapamıos görev bası 250k verdim adama 10-12 tane görew yaptı 3-5m verdik galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
Sen ne dion ya int priyiz görew yapamıos görev bası 250k verdim adama10-12 tane görew yaptı 3-5m verdik galiba
250k iyi gene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 23 Eylül 2010; 23:51:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
Sen ne dion ya int priyiz görew yapamıos görev bası 250k verdim adama10-12 tane görew yaptı 3-5m verdik galiba
250k iyi gene
ben quest golem için 20m vermiştim wariorun tekine .s almaz hayrına yapar dedim ama insanlık işte parayı alan +8 shell set +8 hb li adam -
zaten oldum olası trd hack var diyanlara kıl olmuşumdur.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaancix
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
250k iyi gene
ben quest golem için 20m vermiştim wariorun tekine .s almaz hayrına yapar dedim ama insanlık işte parayı alan +8 shell set +8 hb li adam
Quest golem hadi zo olay benim yaptırdıklarım haunga lamia gibi lufer ve emc görewleri
-
adam haklı bende olsam bende trade miş , takasmış aktarmaymış böyle şeyler ters şeyler.
gidersin cafeye 1 tl verirsin 2 char açarsın temiz aktarırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: otoronto
Alsa kaçsa bukadar oturmazdı içime ..
keşke alsa kaçsa
-
Hacı üzülecek şey bulamamışsın kendine. -
Hayrina her gelen PM de yardim eden bir ben varim sanirim. Cok acil yada onemli isim olmadigi surece(ki zaten oyunda boyle bir kriter trinasiz +8 basma ile ayni % ye sahip) her yardim isteyene yardim ediyorum. Gorev in ne oldugu farketmiyor lycoan kestigimde oldu :D balog kestigimde. -
aynı sorun bendede var int prime item vercem multi açamıyorum milletede güvenemiyorum varsa pathos da oynayan bi bakarsa sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Can`
Hacı üzülecek şey bulamamışsın kendine.
Yani adam soysa seni şerefsiz diye konu acardın
-
ne diyelim :)
adama o güveni verememişsin demekki :) -
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
millet paranoyak oldu temelli yok trade hack yok pm hack yok party hack ilerde pmyide açmazlar partyyide kabul etmezler
Heheharbiden de millet soyula soyula paranoyaklaştı
-
Dolandırılmaktan İyidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X