Şimdi Ara

Vay arkadaş! Oyunda güven , arkadaşlık kalmamış ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok kere aynı partyde bifrost yaptığımız .. birlikte pk yaptığımız eleman'dan yardım istedik item aktarmak için.

Adam ben trade yapmıyorum dedi.
    ben dedim niye arkadaşım çokmu zamanını alcak felan.
    Trade hack var diyor :(
    vay arkadaş oyun ne hale geldi

• Daha ne istiyon itemini alıp kaçmamış Güvenilir Adammış helal olsun
  • Alsa kaçsa bukadar oturmazdı içime ..
    keşke alsa kaçsa
  • millet paranoyak oldu temelli yok trade hack yok pm hack yok party hack ilerde pmyide açmazlar partyyide kabul etmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 23 Eylül 2010; 23:21:54 >
  • Ver onun yerine ben alıp kaçiyim
  • Sen ne dion ya int priyiz görew yapamıos görev bası 250k verdim adama 10-12 tane görew yaptı 3-5m verdik galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
    Sen ne dion ya int priyiz görew yapamıos görev bası 250k verdim adama 10-12 tane görew yaptı 3-5m verdik galiba

250k iyi gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 23 Eylül 2010; 23:51:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

quote:

Sen ne dion ya int priyiz görew yapamıos görev bası 250k verdim adama 10-12 tane görew yaptı 3-5m verdik galiba

250k iyi gene

ben quest golem için 20m vermiştim wariorun tekine .s almaz hayrına yapar dedim ama insanlık işte parayı alan +8 shell set +8 hb li adam
  • zaten oldum olası trd hack var diyanlara kıl olmuşumdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancix

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

quote:

250k iyi gene

ben quest golem için 20m vermiştim wariorun tekine .s almaz hayrına yapar dedim ama insanlık işte parayı alan +8 shell set +8 hb li adam

Quest golem hadi zo olay benim yaptırdıklarım haunga lamia gibi lufer ve emc görewleri

• adam haklı bende olsam bende trade miş , takasmış aktarmaymış böyle şeyler ters şeyler.
    gidersin cafeye 1 tl verirsin 2 char açarsın temiz aktarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoronto

Alsa kaçsa bukadar oturmazdı içime ..
    keşke alsa kaçsa

• Hacı üzülecek şey bulamamışsın kendine.
  • Hayrina her gelen PM de yardim eden bir ben varim sanirim. Cok acil yada onemli isim olmadigi surece(ki zaten oyunda boyle bir kriter trinasiz +8 basma ile ayni % ye sahip) her yardim isteyene yardim ediyorum. Gorev in ne oldugu farketmiyor lycoan kestigimde oldu :D balog kestigimde.
  • aynı sorun bendede var int prime item vercem multi açamıyorum milletede güvenemiyorum varsa pathos da oynayan bi bakarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

Hacı üzülecek şey bulamamışsın kendine.

Yani adam soysa seni şerefsiz diye konu acardın
  • ne diyelim :)
    adama o güveni verememişsin demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

millet paranoyak oldu temelli yok trade hack yok pm hack yok party hack ilerde pmyide açmazlar partyyide kabul etmezler

Hehe harbiden de millet soyula soyula paranoyaklaştı
  • Dolandırılmaktan İyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.