2019 1.4 MPI Style ~50000km 1-2 lokal boyalı 2-3 ay önce 810'a falan gitmişti |
Vavacars-Arabam.com-Otoplus-Otokoç-Carvak Güncel Satış Teklifleri 2022 (15. sayfa)
-
-
kötü mü yani sizce hocamquote:
Orijinalden alıntı: Thunderbolt50922019 1.4 MPI Style ~50000km 1-2 lokal boyalı 2-3 ay önce 810'a falan gitmişti
-
Piyasaya yeni bakmaya başladım ama güzel gibi sanki. Arada bir paket farkı var, sizinki hatasız ve panaromik cam tavan var
-
hocam araba 15 gun ilanda kaldi 880den yukarı veren çıkmadı ben bu araba piyasasını hiç anlayamadim adamlar 900 diyince direkt ellerini sıktım halimi düşünün bide i20 tutan bir modelquote:
Orijinalden alıntı: Thunderbolt5092Piyasaya yeni bakmaya başladım ama güzel gibi sanki. Arada bir paket farkı var, sizinki hatasız ve panaromik cam tavan var
-
hayırlı olsun bencede fena değil.
-
Ben de alıcı taraftayım. Ben de anlamadım gerçekten. 'Yazılan rakamın 100bin aşağısından pazarlığa başlamalı' diyen bile var. Halbuki normalde kurumsal firmalar fiyat öldürür diye biliyordum.
Sizin ilan rakamınız neydi hocam?
-
950 ilan fiyatıyla başladım teklif gelmedi doğru düzgün 925 yazdım artık satılır diye düşünerek bu sefer de ancak 880 geldi yani bana kalsa 900e alıcıya vermek isterdim 880 galerici fiyatı gibi birşey oluyor çünküquote:
Orijinalden alıntı: Thunderbolt5092Ben de alıcı taraftayım. Ben de anlamadım gerçekten. 'Yazılan rakamın 100bin aşağısından pazarlığa başlamalı' diyen bile var. Halbuki normalde kurumsal firmalar fiyat öldürür diye biliyordum.
Sizin ilan rakamınız neydi hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X