Şimdi Ara

Vatandaşın İsyanı.. Lütfen İzleyin, İzlettirin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklamlarda Ronaldo yerine şu esnaf abimizi oynatsalar keşke. Buyrun bakın hizmet kalitesine.
    Hani bir söz vardır ya " Paran ile Rezil Olmak" ha işte tamda böyle birşey...

https://youtu.be/cI3UDhc8q_0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar devlet desteği ile vatandaşı öpüyor. 16 Nisan günü bunu da hatırlayın. Yazıktır. Ayıptır. Kul hakkıdır.
  • Bizim Türk Telekom çalışanları ile bir derdimiz yok, İçlerinde gerçekten çok temiz ve dürüst insanlar var. Sağolsunlar onlarda 50 yıllık bakır kablolar ile ellerinden gelenin çok fazlasını yaptıklarını düşünüyorum. Buradaki sıkıntı yönetim anlayışı ile ilgili. En tepedeki isimler, Bölge müdürleri vs. Yani her yıl onlarca milyon dolar kâr eden bir şirkete neden alt yapı döşemi yorsun. Gerçekten aklım almıyor... Allah o kurumun çalışanlarına sabır versin diyorum.
  • Susturulmuş, bastirilmiş sesi çıkmayan bir toplumdan birşey beklemeyin.

http://www.dha.com.tr/bulgaristanda-hukumeti-elektrik-carpti_431360.html Bunlar olmadiği sürece sömürülmeye devam.
  • abi iyi hoş söylemişte bu adamlar zaten bu gücü devletten alıyolarda böyle kasıla kasıla iş yapiyolar almasalar gırtlağına çökerlerdi çoktan devletten biri gelip benim eve bi 1000 mbps net çekin hele diyor 1 hafta geçmeden çekiliyor o fiber sen istiyorsun 25 mbps internet gelip bırak çekmeyi bi ariza oldugun ilgilenmiyorlar bile reklamda milyon dolarları veriyolar hem oyuncuya hem kanala her reklamda 10-15 milyon lira para veriyolar o paralarla dünyanın hiperneti çekilir kazısı yapılır ama kim çekip yapacak işlerine geldikleri yerleri yapiyolar işlerine gelmediklerini uğraşıp yapmıyolar çok güzel at koşturuyolar ülkede tek başlarına büyük başlar diye turkcellinde önünü açmıyolar ilerlesin adamlar onlarıda durduruyolar yavaşlatıyorlar sürekli bu ülkede bunlara izin verirlerse birgün vatandaşın biri türk telekom binasını yakar isyan edip rezillik başka hiçbişey değil şu firma

• altyapı çalışmalarının önünü kesen kaç tane yönetici varsa hepsinin Allah belasını versin diğer sorunları hiç konuşmuyorum bile.Lanet yöneticiler,karar organları lanet olsun size kaç yıl oldu 0 altyapıyla süründürüyorsunuz insanları.Gün gelir devran döner Telekomda !
  • Bu kadar reklama para harcanacağına altyapıya harcansa bütçe ve müşteriler memnun edilse zaten sektörün 1 numarası olur ronaldoya para yedirmeye gerek yok.

Herşey mükemmel olur işleri artırmak için vs. ayrıca reklamda verirsin ama hizmet yerlerdeyken buna bütçe ayırmak saçmalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri Ronaldoya durumu anlatsa adam zaten Telekomdan kazandığının 2 katını altyapıya bağışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/kampanyalar/sayfalar/bisu-ile-her-ay-1-damacana-su-bedava.aspx

türk telekom bunu da mı sabote ediyor yoksa

Hahahhaa kardeş ne güldüm yaaa nerden buldun bunu cok diye oturmuş valla

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Bu müdürü görevden alıp ceza vermek gerekir gülünecek bir durum değil adam ekmek parası için nelerle uğraşıyor yazık ülkemizin haline
    Adam sonuna kadar haklı ve Türk Telekom yetkilileri bu müdürü görevden alması lazım gerekirse kampanya düzenleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bu müdürü görevden alıp ceza vermek gerekir gülünecek bir durum değil adam ekmek parası için nelerle uğraşıyor yazık ülkemizin haline
    Adam sonuna kadar haklı ve Türk Telekom yetkilileri bu müdürü görevden alması lazım gerekirse kampanya düzenleyelim

Konuyu paylaşan benim zaten arkadaş Türk Telekom un damacana su hediyesi kampanyasi varmış konu ile bağlantılı olması biraz nükteli olmuş :) evet size hak veriyorum, yasal işlem uygulanmalıdır..

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    biraz da ağlanacak halimize gülüyoruz

kaç kişinin ekmek parasıyla oynuyor Türk telekom

hadi bireysel çok da önemli değil de

kurumsal da ben bu forumda 10 yıllık iş telefonunu hattını kaybeden kişilerin şikayetlerini okudum

türk telekom telefon kullanıcısı arayıp ttnet alo ya geçiriyorlar

ondan sonra fatura alıyor başını gidiyor ucuzlayacak diyorlar ama daha pahalı fatura gelmeye başlıyor

tekrar Türk telekom'a taşımak istiyor. Talebi alıyorlar. Taşıyamıyorlar. Taşıma işlemi talebi alındığında TTNET alo daki aktif olan hatta kapanıyor

en son yeni telefon başvurusu yapın diyorlar olmuyor diye. Adamın kaç yıllık hattı gidiyor.

Türk Telekom'un şakası yok. Kimse o müdürü görevden almaz. Almaya gücü yetmez. O konumlarda çalışan üst düzey yöneticilerin hepsinin arkası sağlam Türk TElekom'da. O yüzden bu kadar umursamazlar. Arkası sağlam hesap verecek kimsesi yok. O adam paşa paşa görevine devam eder. Hatta üstüne o müdüre ilave yardımcı atarlar.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Artık işler değişti hocam bildiğiniz dışındı gelişmeler var yeni CEO atıldı ve aktif olarak çalışıyor işini yapmayanların gözünün yaşına bakmıyor.
    İşten attığı kalmıyor bütün cezayıda basıyor.
    Ayrıca Türk Telekom Özel şirket bundan dolayı işten çıkarma daha basit oluyor ve Kamu bile olsa yeni kanunlar geçti artık kamu diye yan gel yat olayı yok artık!
    Türk Telekom'un ya devletin el koyması lazım bu zamanda çok zor yada Rakip olması gerekir Türkcell veya Vodafone'nin bu olaya el atması lazım.
    Ne anlatsak boş diye düşünüyorum.Kampanya başlatmamız gerekir görevini yapmayan müdürleri atmaları gerekir
  • Yani bu mesele konusunda nitrosnos a katılıyorum. Bazı şeyler değişiyor. Ama yapılması gereken en önemli şey bu firmaya Devlet müdahalesi.. Arap sirket hissedarina ciddi bir para akışı var.. :( Arap in tersi Para :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.