Şimdi Ara

Vatandaş üç kilo domates alamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Döviz kurlarındaki istikrarlı yükseliş, artan hayat pahalılığı ve zamlar karşısında konuştuğumuz vatandaşlar, “Artık dayanacak gümüz kalmadı” diyor. Pazarda vatandaşın iki poşet dolduramadığını söyleyen Kağıthaneliler, “Şükür etmeyi biliyoruz ama hayat neden bu durumda” diye soruyor.

Aynı durum,birçok mağzada ve kapalıçarşıda da geçerli.Dövizdeki kur artışı nedeniyle iş yapamaz hale gelen Kapalıçarşı'da kepenkler birer birer kapanıyor. Bir çok esnaf dükkanını devretmeyi hesaplıyor.
    kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 2 Eylül 2018; 22:2:58 >

• domates alamayanlar domates salçası alsın.
  • ne güzel bir haber böyle ben yaklaşık 3 senedir yiyemiyorum müstehaktır meyve sebze yüzü göremeyin inşallah benim 3 yıldır yaşadığım gibi margarinle muhtaç kalın 20 seneye damarları tıkasın kalp krizinden gidin ben yiorum ama ben 10 yıl olmadan avrupaya ve ya başka bir yere kaçacağım bana birşey olmaz hiç olmadı anjiyo yapar temizletirim damarları sizde bu duruma düşün inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

ne güzel bir haber böyle ben yaklaşık 3 senedir yiyemiyorum müstehaktır meyve sebze yüzü göremeyin inşallah benim 3 yıldır yaşadığım gibi margarinle muhtaç kalın 20 seneye damarları tıkasın kalp krizinden gidin ben yiorum ama ben 10 yıl olmadan avrupaya ve ya başka bir yere kaçacağım bana birşey olmaz hiç olmadı anjiyo yapar temizletirim damarları sizde bu duruma düşün inşallah
    Ekonomik kriz bu hale getirdi! 19 yaşında hamile ve trafikte cam siliyor
    Fiyatların her gün neredeyse ikiye katlandığı Venezuela'da temizlik ve sağlık ürünlerine ulaşmak neredeyse imkansız hale geldi. Hamile kadınlar çocuklarını doğurmak için komşu ülkelere geçiyor. İşte onlardan birisi de 19 yaşındaki Anyi Gomez...

Not:Hayat kimileri için zor olabilir,sabret.Bu da senin sınavın belki de..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

Ekonomik kriz bu hale getirdi! 19 yaşında hamile ve trafikte cam siliyor
    Fiyatların her gün neredeyse ikiye katlandığı Venezuela'da temizlik ve sağlık ürünlerine ulaşmak neredeyse imkansız hale geldi. Hamile kadınlar çocuklarını doğurmak için komşu ülkelere geçiyor. İşte onlardan birisi de 19 yaşındaki Anyi Gomez...

Not:Hayat kimileri için zor olabilir,sabret.Bu da senin sınavın belki de..

Alıntıları Göster
    ne sınavı arkadaşım bütün bunlar akplilerin yüzünden iki elim yakalarında öbür dünyada hakkım haramdır bu dünyada ise suriye gibi bir kıvılcım yanarsa onların tarafında olmyacağımdan emin olabilirler onlar yüzünden sürünüyorum ben bazıları benden daha beter gene reis diyor bunlar oksijen israfı temizlenmeli inşallah bir savaş çıkar amin .

• İsviçreli bilim adamlarının araştırmasına göre domatesin insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlanmıştır
  • 3 kilo almasın 1 kilo alsın. Hiç almasın hatta. Ekmekle doyursun karnını. Domates pahalı. Domatesi artık parası olanlar yiyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parasını geçtim piyasada işte domates diyeceğimiz onun o sulu lezzetini alacağımız ürün yok ancak kabak tadına dünya para veriyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.