Şimdi Ara

Vatandaş Ne Yapsın Kararsız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Vatandaş Ne Yapsın Kararsız

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2010)
Giriş
  • Ya şimd bi vatandaş var benim arkadaşım .Bana biraz anlattı ben de karar veremedim size bi danışıyım dedim.

Şimdi bu arkadaşın ailesinn durumu 1 sene öncesine kadar iyiydi ama malesef şuan kötü .Bu vatandaşsa liseyi kapalıdan bitiremeyip açık öğretime yazıldı şuan dersleri gayet iyi seneye bitiriyor liseyi.Şimdi bu vatandaşın ailesinin durumu kötü olduğu için pek bi geliri yok çalışmıyoda ama ailesinin durumu gidişata bakılırsa 6 ay içerisinde eskisi gibi olmasada düzelecek az da olsa şimdi bu arkadaş bana soruyo ne yapıyım diye şıklar şöyle

1. Bir işe girip çalışayım ,(ortamı var parası olduğu sürece )

2. Derslerine sıkı çalışıp diploma notunu yükselticek + başka bir dil daha öğrenecek + diksiyon kursuna gidecek yani 2. şık olursa baya bi yuğun olacak

Bu arada yaşı 18 benle yaşıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 23 Temmuz 2010; 21:51:04 >

• Yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkğr ederim
  • Baya bi katılım oldu teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 23 Temmuz 2010; 22:33:30 >
  • İşe girip çalışsın. Bi yandan da dil kursuna gitsin. Açık öğretimde vakit bol olur, fazla yoğun değildir. Havadan bitirir zaten lise diplomasını alır eline. Ailesinin durumuda 6 ay içersinde düzelicekmiş zaten.
  • Ailesinin durumu 6 ay sonra düzelecek gibiyse uzun vadeli bir işe girmesin. Yine de durumu çok sıkışıksa geçici olarak çalışabilir. Ama yaşı daha çok genç, eğitim önce gelir. Devir vasıf ve beceri devri, kurslara ve eğitimine önem vermesini tavsiye ederim.
  • Bence kendini geliştirsin.Bırak üniversiteyi adam ilkokul mezunu para kırıyor.niye cin gibi para nerden akar biliyorlar.Eger kendini geliştirirse bi üniversiteliyi bile personel olarak çalıştırabilir.ayrıca yaşı geç.Eger uzun dönemli bi işe girerse kendini geliştirmesi çok zor olur .Zaman bulamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesticman

Ya şimd bi vatandaş var benim arkadaşım .Bana biraz anlattı ben de karar veremedim size bi danışıyım dedim.

Şimdi bu arkadaşın ailesinn durumu 1 sene öncesine kadar iyiydi ama malesef şuan kötü .Bu vatandaşsa liseyi kapalıdan bitiremeyip açık öğretime yazıldı şuan dersleri gayet iyi seneye bitiriyor liseyi.Şimdi bu vatandaşın ailesinin durumu kötü olduğu için pek bi geliri yok çalışmıyoda ama ailesinin durumu gidişata bakılırsa 6 ay içerisinde eskisi gibi olmasada düzelecek az da olsa şimdi bu arkadaş bana soruyo ne yapıyım diye şıklar şöyle

1. Bir işe girip çalışayım ,(ortamı var parası olduğu sürece )

2. Derslerine sıkı çalışıp diploma notunu yükselticek + başka bir dil daha öğrenecek + diksiyon kursuna gidecek yani 2. şık olursa baya bi yuğun olacak

Bu arada yaşı 18 benle yaşıt

Kapalı Lise Nedir??? Bu hatayı neden çok yaparlar anlamam açık lisenin karşılığı kapalı değil, Örgün Eğitimdir.

Bende Arkadaşınızla aynı durumdayım Keşke işe girseydim diyorum çünkü para olmayınca dil öğrenemedim derslere adam gibi çalışacak kaynak bulamadım Yaşım 17

• quote:

Orijinalden alıntı: eser_46

Kapalı Lise Nedir??? Bu hatayı neden çok yaparlar anlamam açık lisenin karşılığı kapalı değil, Örgün Eğitimdir.

Bende Arkadaşınızla aynı durumdayım Keşke işe girseydim diyorum çünkü para olmayınca dil öğrenemedim derslere adam gibi çalışacak kaynak bulamadım Yaşım 17

Haklısın dostum da karşılığını tam olarak bilemediğimden dolayı kapalı demek zorunda kaldım .
    Yorumlar için teşekkür ederim kendisine ileticem
  • Up biraz daha katılım istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.