Bildirim
VATANBİLGİSAYAR >> YOK DAHA NELER ! >> 6-7 EYLÜL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kampanya ayrıntıları nedir acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: kompetan
Kampanya ayrıntıları nedir acaba?
kesin vardır bir cinliği diye soruyorsun dimi hcm...haklısın valla... -
World,maximum,axess'e geçerli başka bi cinliği yok gibi duruyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: dj.trust.06
quote:
Orjinalden alıntı: kompetan
Kampanya ayrıntıları nedir acaba?
kesin vardır bir cinliği diye soruyorsun dimi hcm...haklısın valla...
şimdi baktım da siteden ayrıntılara, cinlik falan yok hakikaten
minicik yazmışlar hepsini okudum bence iyi fiyatlar...
N73 hakkındaki yorumlarınız nedir arkadaşlar? Yani 400 verip N73 mü almalı yoksa iş görür deyip 274'e 6300 mü? Değer mi sizce o farka? -
400 lira ya n73 gerçekten iyi fiyat -
Nokia N73 için mükemmel fiyat diyebilirim.
İkinci el için bile 325 ytl isteyen var.
Hem 5 taksitle, hem sıfır, hem Nokia N73 -
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
Nokia N73 için mükemmel fiyat diyebilirim.
İkinci el için bile 325 ytl isteyen var.
Hem 5 taksitle, hem sıfır, hem Nokia N73
Telefonun bir çok artısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Eksiler hakkında kısaca bişeyler yazabilecek var mı? -
Internette mi magazadamı gecerli bu fiyatlar ? Ve ne zaman satışa cıkacak bilgisi olan varmı?
ufacık ama okumayı başardım 6-7 sinde saat yazmıyor ve mağazalarda,internetten ve çağrı merkezlerinden satış yapılacakmış telefona ihtiyacım var, Ama N73 mü 6300 mü bilemedim , zira Nokia6300 ve Nokia2630 ikisini bir almış olsam 374 Ytl yapıyorki buda N73 den gene ucuz ama N73 ün özelliği daha fazla birde Sony Ericson K770i var oda 299 ytl düsmüs 3.2 mp kamera v.s var ama Sar değeri yüksekmis, hangisi alınmalı arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut -- 6 Eylül 2008; 1:00:05 > -
İ550 es geçmeyin derim ben almayı düşünüyorum.
Wifi+GPS+3.15mp+Symbian var -
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
Wifi+GPS+3.15mp+Symbian var
i550 çok iyi fiyat, süper bir alet, üstelik lisanslı route66 gps yazılımı da içinde
foto mak. başka bir şey olmayan n73'e o parayı asla vermem. vatana güvenemiyorum yalnız, ufak yazılarda "1000 usd harcama yapılırsa" gibi bir ibare yoktur inşallah
-
2630 uygun değil, zaten heryerde 120 ytl fiyatı. -
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
Wifi+GPS+3.15mp+Symbian var
Hocam beklemene gerek yokki şuan zaten 499 Ytl 5 taksit fiyatı bu telefonda %8 indirim uygulaması var zaten aynıya geliyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32843
-
ben gene vermem 500 ytl telefona
söyle söyliyim
190a bir adet psp
150e 8800gt
160 a samsung e250 alırımm
alıp kendime daha fazla yarar sağlarım
olay biter -
biliyorum -
Birde yazmıyor paralel ithalat'sa bu ürünler hiç gerek yok 400 e N73 paralel ithalat değmez bence, Paralel ithalat veya Kvk ürünü diye belirtmemiş sitede. -
İnanamıyorum ya,,, 10 gün önce k770i yi 470 ytl ye aldım
Almayı düşünenler kaçırmasın,, Foto konusunda çok başarılı bi telefon,,Cep telefonu bölümünden çektiği resimleri görebilirsiniz.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33160
-
quote:
Orjinalden alıntı: ALGOS
İnanamıyorum ya,,, 10 gün önce k770i yi 470 ytl ye aldım
Almayı düşünenler kaçırmasın,, Foto konusunda çok başarılı bi telefon,,Cep telefonu bölümünden çektiği resimleri görebilirsiniz.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33160
Ben bu SE K770i Düşündüm almayı fiyat çok iyi düştü ama , Sar değeri çok yüksek , SAR değeri (WHO) nun belirlediği 0,08 wt/kg , Bu SE K770i 'de 1.69 ve bu değer çok yüksek kanser riski taşıyor ,
http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/sardocumentation/k770i
http://sarvalues.wordpress.com/sony-ericsson/
yani bu olay kafamı karıştırmasa bende hiç beklemeden K770i alacam aslında çok umursamayan birisiyim ama bile bile lades gibi takılıyor aklıma.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Turgut
Birde yazmıyor paralel ithalat'sa bu ürünler hiç gerek yok 400 e N73 paralel ithalat değmez bence, Paralel ithalat veya Kvk ürünü diye belirtmemiş sitede.
Paralel ithalat değil Vatandaki ürünler -
paralel ithalat değilse n73 alabilirim ama hala zaman ve fiyat konusunda tereddütlerim var.....
paralel ithalatsa kesinlikle almam...zira normal fiyattan sadece 14 ytl daha ucuz zorladınız mı zaten 400 e alırsınız...
n73 de aslında distribitör ürünleri de oldukça düşmeye başladı. Biraz bekleyip bu fiyata bayramda N73 ME hemde 2 gb hafızı kart hediyeli de alınacak gibime geliyor... Eğer Vatan bu fiyata iniyorsa birileri bunu inanın 350 ye bile distribitör ürünü olarak indirebilir..
6300 ın da fiyatı media marktda bakmıştım 285 falandı.. fazla da inmemiş aslında.. diğerlerini bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultanlı -- 6 Eylül 2008; 4:58:53 >
Benzer içerikler
- lcw adım at kazan nedir
- deepcool morpheus
- samsung kamu indirimi
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- hepsiburada kaça satıldı
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X