Şimdi Ara

Vatanbilgisayar İŞ GÖRÜŞMESİ (TECRÜBELİLER İÇERİ LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kariyer.net üzerinden cv hazırlayıp vatanbilgisayara başvuru yapmıştım ve aradan 3 gün geçti.Telefonla geri dönüş sağladılar.Mülakat için pazartesi saat 2 de mağazamıza bekliyoruz diye
    öncelikle bu işe gerçekten ihtiyaçım var zaten askerden yeni geldim iş bulma sıkıntısı yaşıyorum.Askere gitmeden önce (Başkasına ait)olan internet cafe işletiyordum. yorucu bir işti hemde maaşımn gününde yatmıyordu 52 tane bilgisayar vardı gerisini siz düşünün neyse konuya gelirsek deneyimli arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.

• sürekli ayakta olursun oturmak yok
  • Top sakal bırak gitmeden önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin CV'si ya? Eğer o mağazadakileri almak için CV inceliyorlarsa yazık o firmanın IK'sına. İncelemeseler demek ki nerede torbacı var alacaklar
  • Vatan sana emanet

• teknolojik cihazlara ilginin olduğundan bahset surekli olarak guncel cihazlarin takibini yaptigini soyle ve musteri ile iliskilerinin olumlu olacagini gormeleri adina mulakatta isverenine musterinmis gibi davran (kendini satmak adına pazarla) is senindir

• Mülakatı anlatıyım :)

Saat 2:45 gibi çağırmışlardı beni ancak ben 2:30 gibi mülakatın olacağı vatanbilgisayar mağazasına gittim.Daha sonra form doldurdum en son olarakta odaya çağırdılar ve elime telefonu verip skype ile görüşme gerçekteşli.Genel olarak sohbet havasında geçti en son olarakta 2 gün içerisinde size dönüş yaparız dediler yapmazlarsa zaten olumsuzdur böyle :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 kere o şekilde gittim almadılar. Saçma sapan tipleri işe alıyorlar. Donanım bilgisi olmayan tip dolu orası. Bana sorarsan umut bağlama. Tanıdık lazım öle yerlere.
  • venom.X kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı diyelim pek umutlu değilim zaten olursa olur diye gittim.Ben gibi gelen 3 kişi daha vardı hatta biri takım elbise ile gelmişti çok şaşırdım.(Satış temsilcisi olmak için takım elbise giyip gelmiş ) :D büyük ihtimal o çocuğu alırlar

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.