Bildirim
Vatanbilgisayar' da an itibari ile KDV indirimi.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
açıkcası ben de yüzde 25 indirim bekliyordum ama hayal kırıklığı oldu. -
1 aydır bugünü bekliyorum.%25 beklerken kdv.tesekkürler vatan.. -
Vatan hangi 19 Mayıs %25 indirim yapmış ki bekliyorsunuz.... -
Ben de bekliyordun 550D'yi ama hâlâ dünkü fiyat 2033TL. -
Vatan kadar uyanık firma var mı acaba, sözde KDV indirim %18 olması lazım değil mi ?
386 TL MSI P67A-GD65 anakart fiyatı (piyasanın zaten çok üstünde fiyat)
Şimdi de söz de indirim ile 355 TL olarak geçiyor, %8 civarı indirim yapılmış.
Bu nasıl kdv indirimi oluyor kdv oranı mı düştü de biz bilmiyoruz acaba, bu ürün zaten çoğu yerde bu fiyatta ve daha da düşüğe satılıyor...
i5 2500K 'da 440 TL 'den satılıyor
http://www.teknofiyat.com/?search=i5+2500k&altlimit=&ustlimit=
Piyasaya göre ürün fiyatını yükseltip sonrada %18 indirim yaptık diye milleti kandırıyorlar, ne kadar güzel bir satış politikası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 19 Mayıs 2011; 0:27:29 >
-
Akşama kadar heralde ürünleri düzenliyorlardı artık akşam üzeri stokta olup 630tl olan samsung monitör şu an 560tl fakat stokta gözükmüyor. :) ne denir bilemiyorum artık. -
samsung galaxy ace fiyatı eskisiyle hemen hemen aynı. -
tam dolandırıcı bunlar samsung 32C630 949 tl idi özel fiyat %18 indirim oldu gene 949 tl ne anladım ben bu işten? -
SONY EB4X1E 2000 TL İDİ SU AN 1800 TL. -
TV lerde özellikle bazı modellerde Bimeks neredeyse % 10 daha ucuz
% 23 neree kdv indirimi nere -
adamlar casperda yüzde otuz demiş, geçen sene aldığımız netbook buseneden daha pahalı
-
Adına yakışmayan bir kampanya yapmış vatan
Gerçi oraya %25de yazsa şimdiki fiyatlardan pek farklı olacağını sanmıyorum -
@manyx haklısınız. yüzde bilyon indirm yapsa 640tl'lik işlemciyi 2000tl liste fiyatı ile yansıtır. Küfredesim var -
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
adamlar casperda yüzde otuz demiş, geçen sene aldığımız netbook buseneden daha pahalı
Normali bu değil mi zaten?
-
sanırım arkadaş tam tersini kastetmiş... ama tabi indirim olmayınca bünyeye kötü etki yapmış -
arkadaşlar sevinçten ucuyorum :))) bende gördüm bu kampanya ne zamana kadar geçerli 1.5 milyarlık sistem alıcaktım 15 haz da ama belki daha erken zamanda alabilirim ve 19 mayısta başka sitelerde daha iyi indirim yapamı ? -
Ayın sonuna doğru %25 olur mu sizce? Anakart almak için bekliyorumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Ayın sonuna doğru %25 olur mu sizce? Anakart almak için bekliyorumda.
aynen bende bekliyorum.. -
%30 indirim olursa yasadık :)
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- arctic freezer 36 duo
- terabox nedir
- ajazz aj159 apex
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
- seks hikayeleri
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- tom nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X