Şimdi Ara

Vatan Şaşmazın vücudunda niye kan yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisidiro B kullanıcısına yanıt
    vidyoda hareketsiz yatıyor?
  • Ölmemiş illuminati tarafından kaçırılıp çocuklar zıçmasın dizisinde oynayacakmış.

Rahatladınmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var yerde kafasının altından akıp gitmiş.
  • up
  • Filizin yeğeni Dora Ercan olay sonrası röportajda: burdaydık yani eşimle beraber kafede oturuyorduk o da bizimle beraberdi yukarı çıktı yarım saat işim var dedi gelicem biraz sonra dedi biz de bi kaç kere aradım sonra onu işte gelio musun falan diye geliyorum dedi sonra aradım telefonu kapalı otelden aradım odanın telefonuna da ulaşamadım sonra zaten duygusal konuşmalar yapıodu dedim acaba kendine birşey mi zarar mı verecek nabacak diye biz sonra yukarı, ben yukarı çıktım sonra eşimi çağırdım ulaşamıyorum dedim güvenlik aldık yanımıza görevli bir ar ile yukarı çıktık sonra Vatan'ın yerde cenazesini gördüm daha sonra göremiom herhalde camdan atlamış olması lazım dedim yani cunku içerden kapı kapalı olduğu için herhalde dedim o da kendine zarar verdi Allah ikisinin de mekanı cennet eylesin.

Burada birkaç ilginçlik var: Filiz yukarı çıktıktan sonra Filiz'in birşeyler yapacağını anlamış mı ya da önceden biliyo muydu da bi kaç kere arıyo ulaşamayınca otelden odasını arattırıyo? Ve ardından "zaten duygusal konuşmalar yapıodu" diyor. "sonra biz yukarı çıktık" der demez "ben yukarı çıktım" diye düzeltiyor. Bir insan kaç kişi yukarı çıktığını bilmez mi? Heyecandan unutmuş olabilir fakat anlatırken o kadar heyecanlı şok olmuş gibi de görünmüyor. Eşimi çağırdım diyor, sonra görevli bir ar(kadaş) ile yukarı çıktık diyor. Bu kadın yukarı tek mi çıktı, eşiyle mi çıktı, güvenlik görevlisi ile mi çıktı? Sonra Vatan'ın yerde cenazesini gördüm diyor. İyi de Vatan ağır yaralı da olamaz mı? Nerden biliyor öldüğünü, nabzını mı yokladı? Ve sonra Filiz'i göremiom diyor, güvenlik görevlisi, eşi odanın içine girmeyip bakmıyor mu, bu kadın olay yerinde tek başına mı bulunuyor. Ve Allah ikisinin de mekanı cennet eylesin diye 3 defa tekrar ediyor ve Vatan'ın ailesi rahat olsun diyor ki onun ne anlama geldiğini hala kimse anlayamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın valla.Çok kada karıştırıcı ve garip konuşuyorlar.
    Filizin abisi Filizi haklı buluyor(oteldeki kız için 'o dansöz zaten herşeyi söyler' diyor mesela)
    Filizin ablası Vatanı haklı buluyor
    Filizin yeğeni Filizi suçluyor

Bi garip ailesi varmış.Türk aile sisteminden uzak bir yapısı var.Hoş çoğu sanatçıların bu şekilde çetrefilli olduğunu düşünüyorum

Bu kadının suçu olsun olmasın,ailesi ekrana çıkıp neden suçlar ki? İstediğinizi düşünün ama konuşmayın bari.Baya şaşkınım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollywood filmlerinde bile böyle
    kurşun arkadan kalbe girdiği an yere düşen ve kan pompalamayan kalp nedeniyle kurşunun girdiği yerde kan çok az olur bir kaç kırmızı leke varsa o da kandan ziyade kurşunun parçaladığı dokulardandır
    ayrıca kurşun tam omurgadan girdiyse yine kan çok az olur
    bir de yerçekimi etkisiyle yere düştükten sonra göllenen kan göğüste birikir
  • videonun orijinalinde var, az önce izledim sansürsüz videoda.
  • Videonun altındaki yorumlarda biri sansürsüz link vermiş. Orda var kan

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    İlk kurşun 4 m mesafe ve arkadan sıkılmış

Yere düşünce,3 el de çok yakın mesafeden sıkılmış,göğüs kafesi organları delik deşik olunca,yer kan gölü

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

İlk kurşun 4 m mesafe ve arkadan sıkılmış

Yere düşünce,3 el de çok yakın mesafeden sıkılmış,göğüs kafesi organları delik deşik olunca,yer kan gölü

vatan "banane ya ben gidiyom" der demez kadın o sırada komidin üzerinde duran çantasından silahı alıyor
    ama hazırlıklı olduğu için mermi daha önce namluya verilmiş ve ehemniyeti açıktı
    seri bir şekilde iki eliyle birden tuttuğu tabancayı ateşliyor

ilk ateşte yere düşme yok
    vatan ne oluyor diye dönmeye çalıştığında diğer kurşunlar art arda geliyor
    yani bu durumda en az 1 kurşununun göğüs boşluğunun sol yanından girmesi gerekir
  • videoya falan bakmadım ama kırmızı gömlek giyiyordu diye biliyorum belli olmuyordur kan
  • bir de ölen kadın beynine sıktığı halde yüzünde bir bozulma olmaması bu işi profesyonel yaptığının göstergesi
    kulak memesi altından silahın namlusunu dayayıp yukarı doğru ateş ettiğinizde anında ölüm garanti ve yüzünüz dağılmaz
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    ağzını açıp silahı sokup yukarı doğru ateş etsen daha mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkan

Filizin yeğeni Dora Ercan olay sonrası röportajda: burdaydık yani eşimle beraber kafede oturuyorduk o da bizimle beraberdi yukarı çıktı yarım saat işim var dedi gelicem biraz sonra dedi biz de bi kaç kere aradım sonra onu işte gelio musun falan diye geliyorum dedi sonra aradım telefonu kapalı otelden aradım odanın telefonuna da ulaşamadım sonra zaten duygusal konuşmalar yapıodu dedim acaba kendine birşey mi zarar mı verecek nabacak diye biz sonra yukarı, ben yukarı çıktım sonra eşimi çağırdım ulaşamıyorum dedim güvenlik aldık yanımıza görevli bir ar ile yukarı çıktık sonra Vatan'ın yerde cenazesini gördüm daha sonra göremiom herhalde camdan atlamış olması lazım dedim yani cunku içerden kapı kapalı olduğu için herhalde dedim o da kendine zarar verdi Allah ikisinin de mekanı cennet eylesin.

Burada birkaç ilginçlik var: Filiz yukarı çıktıktan sonra Filiz'in birşeyler yapacağını anlamış mı ya da önceden biliyo muydu da bi kaç kere arıyo ulaşamayınca otelden odasını arattırıyo? Ve ardından "zaten duygusal konuşmalar yapıodu" diyor. "sonra biz yukarı çıktık" der demez "ben yukarı çıktım" diye düzeltiyor. Bir insan kaç kişi yukarı çıktığını bilmez mi? Heyecandan unutmuş olabilir fakat anlatırken o kadar heyecanlı şok olmuş gibi de görünmüyor. Eşimi çağırdım diyor, sonra görevli bir ar(kadaş) ile yukarı çıktık diyor. Bu kadın yukarı tek mi çıktı, eşiyle mi çıktı, güvenlik görevlisi ile mi çıktı? Sonra Vatan'ın yerde cenazesini gördüm diyor. İyi de Vatan ağır yaralı da olamaz mı? Nerden biliyor öldüğünü, nabzını mı yokladı? Ve sonra Filiz'i göremiom diyor, güvenlik görevlisi, eşi odanın içine girmeyip bakmıyor mu, bu kadın olay yerinde tek başına mı bulunuyor. Ve Allah ikisinin de mekanı cennet eylesin diye 3 defa tekrar ediyor ve Vatan'ın ailesi rahat olsun diyor ki onun ne anlama geldiğini hala kimse anlayamadı.

afferim şerlok

• Bu kadın, teyzesinin vatanı öldüreceğini veya ağır yaralayacağını bir şekilde zarar vereceğini bariz şekilde biliyordu. Tek tahmin etmediği nokta intihar etmesiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.