Şimdi Ara

Vatan musteri karti ne ise yariyor beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecenlerde vatandan alisveris yaptim adamlar bana musteri karti verdiler acaba bu kartla indirim filan mi oluyo ki?bilgilendirin beni beyler :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vatan Kart Nedir ve Ne İşe Yarar?

Vatan Kart, Vatan Bilgisayar tarafından müşterilerine sunulan bir sadakat kartıdır. Bu kart, üyelerine çeşitli avantajlar ve ayrıcalıklar sağlar.

Vatan Kart ile alışveriş yaptığında puan kazanırsın. Bu puanları daha sonra Vatan Bilgisayar mağazalarında indirim veya hediye çeki olarak kullanabilirsin. Ayrıca, Vatan Kart sahipleri özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabilirler.

Vatan Kart'ın diğer avantajları şunlardır:

• Özel doğum günü indirimleri
    • Ücretsiz kargo
    • Ücretsiz montaj
    • Ücretsiz teknik destek

Vatan Kart'a sahip olmak için Vatan Bilgisayar mağazalarına giderek veya Vatan Bilgisayar'ın web sitesinden başvuruda bulunabilirsin. Başvuru ücretsizdir ve dakikalar içinde onaylanır.

Vatan Kart, Vatan Bilgisayar'dan sık alışveriş yapanlar için tasarlanmıştır. Kart, üyelerine puan biriktirme, indirim alma ve diğer özel avantajlardan yararlanma imkanı sunar. Vatan Kart'a ücretsiz olarak başvurabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • up
  • amma olay yapmissin karti yahu ozel bir sey yok herkese veriyorlar. eger kartsiz alirsan her uunde fazla para verirsin ki herkese verilen kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

amma olay yapmissin karti yahu ozel bir sey yok herkese veriyorlar. eger kartsiz alirsan her uunde fazla para verirsin ki herkese verilen kart

herkese verildigini bende biliyorum ama yani o karta indirimmi yapiyorlar yapiyorlarsa yuzde kac indirm? ram ve kasa alicamda o yuzden sordum
  • ekstra bir indirim yok dedigim gibi hatta karti git at. Alisveris yaparken isim soyadtan bulup bilgisayardan giriyorlar. Vatandan bir sey alacaksan ayda 3 yadar 4 kez olan %25 indirimi bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 160 liralık ekran kartını 130 a almış kuzenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son123

160 liralık ekran kartını 130 a almış kuzenim.

yani % kac indrim olmus hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBEBRYANT__

quote:

İşte onu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KOBEBRYANT__

quote:

İşte onu bilmiyorum.

eger %20yse gidip alicam bugun-yarin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.