Şimdi Ara

Vatan haftasonu indirimleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden haftasonları yüzde 25 indirim olurdu hala öyle mi acaba sitesi değişmiş vatanın bi garip olmuş fiyatlara da baktım inik gibi geldiler eğer bugünde varsa aynı indirim haftasonunu beklemiyim diyorum , fikri olan varsa yazabilir mi ?

• cuma c.ertesi pazar yüzde 30 indirm oluyo....
  • Şuan %30 indirim yok hafta sonu olucak %30 eskiden hafta içleri %25 yazarlardı oda yok
  • Tabi bekleyin, hafta sonu % 30 indirim oluyor
  • Şuan 1580 liraya denk geliyo sistem haftasonu kaç olur , kardeşime yolluyucam haftasonu oynasın çocuk diye acele ediyorum biraz.
  • Bugün indirim etiketi yok sitede ama fiyatlar %30'da olan fiyatlara yakın. Neden böyle acaba?
  • Nerdeyse indirim yapmıyorlar zaten.Bizi yiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirim olsada ine de adamlar kârını koyuyorlar %30 indirim yada %20 indirim yalan biyerden kâr ediyorlar

• Bu gece 12den sonra indirim başladı sanırım. Takip ettiğim birkaç üründe fiyatlar birden düşmüş %30 civarı. İndirim ibaresi yok ama kampanya diyor sadece.
    Eskiden yazarlardı %25 veya 30 indirim diye, şimdi cuma, c.tesi ve pazar günleri direk iniyor fiyatlar.
    İndirimli hali zaten piyasayla hemen hemen aynı veya biraz aşağısı seviyesine geliyor.
    Haftaiçi ürün alınmaz Vatan'dan.
  • Cuma,Cumartesi,Pazar günleri %30 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk__ercan -- 18 Nisan 2014; 5:04:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %30 indirim yazıyor ama aslında şöyle, benim pc yi topladığımda indirimsiz 1640 civarı oluyor, indirime girince 1540 oluyor.velhasılıkelam 100 tl oynuyor
  • UP beyler. ortada indirim falan yok yardım edin oem alıcam olmicakmı acaba ?
  • Biraz geç oldu ama haftasonu varmış indirim oem bölümündeki eleman biraz fısıltıyla cuma gel indirim olucak dedi , haftasonu topladım sistemi .

fx6300 lü gtx760 lı bi sistem topladım anakart ram ve kasayı orta karar seçtim ssd koymadım , ne de olsa kardeşim kullanıcak diye.

Bendeki 570 i taktım 760 ı da kendime taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Biraz geç oldu ama haftasonu varmış indirim oem bölümündeki eleman biraz fısıltıyla cuma gel indirim olucak dedi , haftasonu topladım sistemi .

fx6300 lü gtx760 lı bi sistem topladım anakart ram ve kasayı orta karar seçtim ssd koymadım , ne de olsa kardeşim kullanıcak diye.

Ah keske benimde abim boyle hediyeler verse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 21 Nisan 2014; 23:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Biraz geç oldu ama haftasonu varmış indirim oem bölümündeki eleman biraz fısıltıyla cuma gel indirim olucak dedi , haftasonu topladım sistemi .

Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftasonu olacakmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candance kullanıcısına yanıt
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Ya ben öğrenciyim aslında bizimkiler dedi kardeşine laptop alıcaz diye ben kafaladım gerek yok masaüstü daha iyi vs. para cebimden çıkmadı yani , ama bizimkiler ekran kartımı yükselttiğimi bilmiyolar
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Ordaki elemanların net bilgi vermesi yasak sanırım ama her haftasonu oluyo dedi.
  • bu hafta sonu indirim yoktu yani indirim yapıldıgına dair reklam veya fiyatların üzerinde indirim etiketi yoktu ama bazı urunlerde fiyatlar %30 indirim varmıs gibiydi bilmem ne yapmaya calısıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.