Bildirim
Vatan haftasonu indirimleri hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cuma c.ertesi pazar yüzde 30 indirm oluyo.... -
Şuan %30 indirim yok hafta sonu olucak %30 eskiden hafta içleri %25 yazarlardı oda yok -
Tabi bekleyin, hafta sonu % 30 indirim oluyor -
Şuan 1580 liraya denk geliyo sistem haftasonu kaç olur , kardeşime yolluyucam haftasonu oynasın çocuk diye acele ediyorum biraz. -
Bugün indirim etiketi yok sitede ama fiyatlar %30'da olan fiyatlara yakın. Neden böyle acaba? -
Nerdeyse indirim yapmıyorlar zaten.Bizi yiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim olsada ine de adamlar kârını koyuyorlar %30 indirim yada %20 indirim yalan biyerden kâr ediyorlar
Bu gece 12den sonra indirim başladı sanırım. Takip ettiğim birkaç üründe fiyatlar birden düşmüş %30 civarı. İndirim ibaresi yok ama kampanya diyor sadece.
Eskiden yazarlardı %25 veya 30 indirim diye, şimdi cuma, c.tesi ve pazar günleri direk iniyor fiyatlar.
İndirimli hali zaten piyasayla hemen hemen aynı veya biraz aşağısı seviyesine geliyor.
Haftaiçi ürün alınmaz Vatan'dan. -
Cuma,Cumartesi,Pazar günleri %30 oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk__ercan -- 18 Nisan 2014; 5:04:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
%30 indirim yazıyor ama aslında şöyle, benim pc yi topladığımda indirimsiz 1640 civarı oluyor, indirime girince 1540 oluyor.velhasılıkelam 100 tl oynuyor -
UP beyler. ortada indirim falan yok yardım edin oem alıcam olmicakmı acaba ? -
Biraz geç oldu ama haftasonu varmış indirim oem bölümündeki eleman biraz fısıltıyla cuma gel indirim olucak dedi , haftasonu topladım sistemi .
fx6300 lü gtx760 lı bi sistem topladım anakart ram ve kasayı orta karar seçtim ssd koymadım , ne de olsa kardeşim kullanıcak diye.
Bendeki 570 i taktım 760 ı da kendime taktım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Morbius108
Biraz geç oldu ama haftasonu varmış indirim oem bölümündeki eleman biraz fısıltıyla cuma gel indirim olucak dedi , haftasonu topladım sistemi .
fx6300 lü gtx760 lı bi sistem topladım anakart ram ve kasayı orta karar seçtim ssd koymadım , ne de olsa kardeşim kullanıcak diye.
Bendeki 570 i taktım 760 ı da kendime taktım.
Ah keske benimde abim boyle hediyeler verse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 21 Nisan 2014; 23:21:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: Morbius108
Bendeki 570 i taktım 760 ı da kendime taktım.
Hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haftasonu olacakmi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ya ben öğrenciyim aslında bizimkiler dedi kardeşine laptop alıcaz diye ben kafaladım gerek yok masaüstü daha iyi vs. para cebimden çıkmadı yani , ama bizimkiler ekran kartımı yükselttiğimi bilmiyolar -
Ordaki elemanların net bilgi vermesi yasak sanırım ama her haftasonu oluyo dedi. -
bu hafta sonu indirim yoktu yani indirim yapıldıgına dair reklam veya fiyatların üzerinde indirim etiketi yoktu ama bazı urunlerde fiyatlar %30 indirim varmıs gibiydi bilmem ne yapmaya calısıyorlar
Benzer içerikler
- mini itx kasa
- 14400f vs 7500f
- hazır sistem önerisi
- bilgisayarım ne kadar eder
- sinerji güvenilir mi
- jensen huang
- apu sistem
- ultra 7 155h
- mediatek dimensity 9300+
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X