Şimdi Ara

Vatan'dan Ekran Kartı Alıyorum Tavsiyeleriniz Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba şuan aklımda bu ekran kartı var ZOTAC GTX680 GDDR5 4GB 256BIT

Bunun yerine bu kartlar nasıl , Asus Çok pahalı MSI GTX680 GDDR5 2GB 256BIT
    MSI GTX680 TWIN FROZR O.C.
    MSI GTX 680 LIGHTNING

EDİT : 670 Kartlarıda önerebilirsiniz aradaki fiyat farkına değmez diyorsanız

Şuan son olarak karşılaştırma listemdekiler fiyatları arasında çok bir fark yok

ZOTAC
    GTX670 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

ZOTAC
    GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

ASUS
    GTX670 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

POWERCOLOR
    HD7970 PCS+ VORTEX II GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 4 Ocak 2013; 15:36:20 >

• 670 amp alınabilir. İlla 680 olacaksa oc modelini tercih edebilirsiniz.
  • 670 Alırsam bende biraz rahatlarım o açıdan aradaki paraya değmez mi yani , 670 Konusunda hangi kartları tavsye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Kesinlikle paraya değmez fantaziden öte birşey olmaz yani.670 msi tf3 al çok önemli değil ne aldığın.

Link yollama şansınız var mı acaba sıkıntı olmazsa
  • Asus'tan şaşma bence hem kalite hem de soğutma olarak çok iyi. 12.11 beta driverlarıyla hd7970'de düşünebilirsin aradaki fark kapandı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

quote:

Kesinlikle paraya değmez fantaziden öte birşey olmaz yani.670 msi tf3 al çok önemli değil ne aldığın.

Link yollama şansınız var mı acaba sıkıntı olmazsa

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60302-10p-gtx670-amp-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60279 bu zotac amp

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx670-dc2t-2gd5-gtx670-directcu-ii-top-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61025

Bende düz 670 dcII var arkadaşıma verdim kullanması için.Anlatmaya gerek yok diyebilirim Top model değil düz dcII model var bende sen top alabilirsin.

2'side gerçekten çok iyi kartlar Zotac'in GTX 670 4GB konusunda düşünceleriniz neler peki ?

quote:

confuest
    Asus'tan şaşma bence hem kalite hem de soğutma olarak çok iyi. 12.11 beta driverlarıyla hd7970'de düşünebilirsin aradaki fark kapandı

Nvidia düşünüyorum tavsiyeniz için teşekkürler

• MSI GTX 680 LIGHTNING vatan computer gelecek ürünler listesinde görünüyor.gelmesini bekleyebilirsiniz tabi isterseniz

http://www.vatanbilgisayar.com/gelecekurunler.aspx?L2=OEMVGA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pUrpLe DeviL

MSI GTX 680 LIGHTNING vatan computer gelecek ürünler listesinde görünüyor.gelmesini bekleyebilirsiniz tabi isterseniz

Bekleyemem farketmemiştim bunu teşekkürler
    quote:

Infernall
    4 gbyi dolduracak birşey yok,4 gb ye aldanma yani.Sen dcII al en iyisi 680 düşünme bile

GTX 670 Alıcağım bu gidişle Asus'un ki kafama yattı .

ZOTAC AMP l ASUS DirectCU II TOP ( sağ taraf asus'un sol taraf zotac'in ) Zotachin bellek hızının daha fazla olmasının farkı olur mu sizce ?

Bellek Hızı 6608Mhz l 6008MHz
    Bellek Arayüzü 256 Bit l 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1176Mhz l 1344Mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 3 Ocak 2013; 22:14:30 >

• Sakın internetten alma git mağazadan elden al.
    Hatta ödemeyi yaptıktan sonra kutuyu yanlarında aç herşeyi kontrol et.
    670 hangisini alırsan al farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lundy -- 3 Ocak 2013; 22:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pUrpLe DeviL

MSI GTX 680 LIGHTNING vatan computer gelecek ürünler listesinde görünüyor.gelmesini bekleyebilirsiniz tabi isterseniz

+1

Tabi fikriniz değişirde gelmesini beklerseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Sakın internetten alma git mağazadan elden al.
    Hatta ödemeyi yaptıktan sonra kutuyu yanlarında aç herşeyi kontrol et.
    670 hangisini alırsan al farketmez.

İzmir Bornova'dan gidip elden alıcağım kasa falan onlarda var , montajı ücretsiz yapıyorlar bildiğim kadarıyla bütün kasayı montajlatıp geleceğim , bir sorun mu yaşadınız neden İnternetten sipariş vermeyin dediniz hocam

quote:

Infernall
    Çekirdek hızı daha önemli DCII top daha iyi ve kalitelidir,pahalı olduğundan tercih edilmiyor ama indirimle alırsan çokta fark ödemezsin zaten

Tamamdır hocam o zaman stokta yok gelir ve %25 İndirimde olursa bu kart benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 4 Ocak 2013; 12:29:07 >

• Msi gtx670 power edition

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus top veya zotac amp al amp lerde sogutucu oturmama sorunu var amp karar kilarsan almadan once test et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra1dz

940tl gtx670'e vereceğine ,

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7970-3gbd5-2dhppv-hd7970-pcs+-vortex-ii-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62148

Kart güzel bir kart 670 ile kafa kafaya araştırdım , yinede ASUS Düşünüyorum teşekkürler
    quote:

deepenergy

asus top veya zotac amp al amp lerde sogutucu oturmama sorunu var amp karar kilarsan almadan once test et

Asus'u düşünüyorum , AMP'ler biraz daha sesli galiba

• Yerinde olsam GTX 670 4gb'lik alırdım, yerinde olsam değil zaten bende yarın gidip alacağım . 2 sene sonra sende BF3 çıktığında GTX570 ve GTX580'lerin düştüğü duruma düşmezsin. Nisanda GTA V çıkınca 2gb'lerin ne kadar yettiğini göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyforge

Yerinde olsam GTX 670 4gb'lik alırdım, yerinde olsam değil zaten bende yarın gidip alacağım . 2 sene sonra sende BF3 çıktığında GTX570 ve GTX580'lerin düştüğü duruma düşmezsin. Nisanda GTA V çıkınca 2gb'lerin ne kadar yettiğini göreceğiz.

Evet şimdi forumdan biri ile konuştum onunda düşüncesi 4 GB lık bir ekran kartı almamdan yana
  • referans tasarım 4gb alacağına, özel tasarım 3gb mantıklı olandır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skyforge

Yerinde olsam GTX 670 4gb'lik alırdım, yerinde olsam değil zaten bende yarın gidip alacağım . 2 sene sonra sende BF3 çıktığında GTX570 ve GTX580'lerin düştüğü duruma düşmezsin. Nisanda GTA V çıkınca 2gb'lerin ne kadar yettiğini göreceğiz.

gtx 570 bf3de ne duruma düşmüş anlatırmısın ?

BF3'ün 1920x1080 çözünürlükte 64 kişilik MP haritalarındaki VRAM kullanımının 1,5gb yi aşmasından/zorlamasından bahsediyorum.

• Şuan son olarak karşılaştırma listemdekiler fiyatları arasında çok bir fark yok

ZOTAC
    GTX670 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

ZOTAC
    GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

ASUS
    GTX670 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

POWERCOLOR
    HD7970 PCS+ VORTEX II GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.