Şimdi Ara

Vatan'da LOGITECH M557 BLUETOOTH MOUSE 80.TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba.
    Ben de vardı, 2 yıl sonra durup dururken bozuldu.
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki gün geçtikçe artıyor bu durum, araştır bul daha ucuzunu yaz buraya!

En ucuz siteden % 40 daha ucuz olması onlar için önemli değil ne yazık ki..
  • Ben M555B olanı kullanıyorum 2 sene kadardır.. Buna çok benziyor kasası biraz daha şık sadece. Bu mouse tanda 2 tane alıcam biraz sonra yolumun üstündeki vatandan. 20 TL lik mouselara alışık arkadaşlar bunu kullanmadıkça aradaki farkı idrak edemezler.. Çok pahalı gelir vs..
  • http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m525-wireless-mouse-black.html

50 TL ye almıştım bunu o fiyat bence anlamsız
  • Logitech'in çift tıklama problemleri kronik değilse her zaman tercih edilir. M705 Marathon'da aynı problemi yaşadım, garantisi bitmiş olmasına rağmen Hollanda'dan yeni ürün yollamışlardı. Şimdi 2 seneyi sanıyorum devirdik ufaktan yine aynı durum başgösteriyor. Neyseki pek sorun çıkartmıyor bu ara.

Zamanında 70 TL'ye almıştım şimdi en az %20 artmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail A.

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m525-wireless-mouse-black.html

50 TL ye almıştım bunu o fiyat bence anlamsız

Örnek verdiğiniz cihazın usb alıcısı var ve bu ürünle uzaktan yakından kıyas kabul etmez. Macbookda kaç tane usb girişi var? Ya da windows tabletlerde? Peki ultrabooklarda kaç usb var? 4 tane bile olsa niye her daim 1 tanesini mouse ile dolu tutayımki.

Haber veren arkadaşa teşekkürler hemen 1 tane sipariş geçiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

Ben M555B olanı kullanıyorum 2 sene kadardır.. Buna çok benziyor kasası biraz daha şık sadece. Bu mouse tanda 2 tane alıcam biraz sonra yolumun üstündeki vatandan. 20 TL lik mouselara alışık arkadaşlar bunu kullanmadıkça aradaki farkı idrak edemezler.. Çok pahalı gelir vs..

Farkı sadece şıklık değil yalnız, M557 optik iken, M555B lazer. Arada oldukça fazla fark var, lazerdeki hassasiyete alışınca optiklerdeki kullanım kötü geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Ben M555B olanı kullanıyorum 2 sene kadardır.. Buna çok benziyor kasası biraz daha şık sadece. Bu mouse tanda 2 tane alıcam biraz sonra yolumun üstündeki vatandan. 20 TL lik mouselara alışık arkadaşlar bunu kullanmadıkça aradaki farkı idrak edemezler.. Çok pahalı gelir vs..

Farkı sadece şıklık değil yalnız, M557 optik iken, M555B lazer. Arada oldukça fazla fark var, lazerdeki hassasiyete alışınca optiklerdeki kullanım kötü geliyor.

Keşke 2 tane almadan önce yorumunu okusaydım :) ben buda lazerdir diye aldım, özelliklerine hiç bakmadım.. ama yinede kötü yatırım olarak görmüyorum.

• Ya bu klik sesi olmayan mause varmıdır geceleri sinir ediyor klik clic...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Ya bu klik sesi olmayan mause varmıdır geceleri sinir ediyor klik clic...

Bulursanız haber verin hocam banada lazım öyle bi mouse. Microsoft dokunmatik mouse aldım ondada sağ sol tık mekanik tuş çıktı.
    Bu arada mefta olana kadar bununla aynı kasaya sahip v550 nanoyu kullanmıştım çok kaliteliydi. Buda lazer olsaydı alırdım bir dal. Ama fiyat gerçekten uygun alacak arkadaşları inş. üzmez optik olması.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Keşke 2 tane almadan önce yorumunu okusaydım :) ben buda lazerdir diye aldım, özelliklerine hiç bakmadım.. ama yinede kötü yatırım olarak görmüyorum.

Lazer bluetooth mouse' u bu fiyata bulmanız zaten çok zor, M557 nin fiyatı iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Ya bu klik sesi olmayan mause varmıdır geceleri sinir ediyor klik clic...

Bulursanız haber verin hocam banada lazım öyle bi mouse. Microsoft dokunmatik mouse aldım ondada sağ sol tık mekanik tuş çıktı.
    Bu arada mefta olana kadar bununla aynı kasaya sahip v550 nanoyu kullanmıştım çok kaliteliydi. Buda lazer olsaydı alırdım bir dal. Ama fiyat gerçekten uygun alacak arkadaşları inş. üzmez optik olması.

İnşallah uygun birşeyler denk getirebilirsem paylaşırım fakat boşa bir çaba gibi gözüküyor...

• Bunun 550 sini uzun süre kullandım sonra bluetoothlu bu modele geçiş yaptım.Tek sorunu bazen bağlantısı bilinmeyen bir sebeple devre dışı kalabiliyor , pc yeniden başlat yaptıktan sonra aktif olabiliyor.

• bir tek esprisi bluetooth olması gibi gözüküyor.. Onun dışında ergonomi olarak da pek bi + sı yok. Tabi tamamen resim üzerinden konuşuyoruz bunu ama bilemedim.. Benim de bi mouse a ihtiyacım var aslına bakarsanız..

Bazı arkadaşlar neden usb portunu yok yere doldurayım demiş. usb çoklama aparatları da var artık.. o yüzden bt olmasının da bi anlamı yok diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.