Şimdi Ara

Vatan Computer Stok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bulunduğum İlde Stokta İstediğim Ekran Kartı Yok Başka Şehirdeki Kartı Bulunduğum Şehirdeki Magazaya Getirtebilirmyim Vatan Computer Getirirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivasli__58

Arkadaşlar Bulunduğum İlde Stokta İstediğim Ekran Kartı Yok Başka Şehirdeki Kartı Bulunduğum Şehirdeki Magazaya Getirtebilirmyim Vatan Computer Getirirmi?

Sipariş ettirebilirsiniz. Bir arkadaşım uzun bir yoldan bir çok parça getirtmişti. Yani sistem kurdu uzak illerden bir nevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivasli__58

Arkadaşlar Bulunduğum İlde Stokta İstediğim Ekran Kartı Yok Başka Şehirdeki Kartı Bulunduğum Şehirdeki Magazaya Getirtebilirmyim Vatan Computer Getirirmi?

getirirler ev adresine de yollarlar kargoyla
  • İnternetten alırsan evine kadar kargo ile gelir . Ama mağazadan almak istiyorsan önce ödeme yapıp ürünü bekleyeceksin.
  • bir vatan bilgisayar çalışanı olarak :
    kardeşim eğer internetten alırsan malumdur ki kapına gelir.
    yok mağazadan almak istiyorum diyorsan gider ücretini ödersin ürün gelir geldiğinde elindeki makbuzla ürünü alırsın. montaj istiyorsan da montaj bölümü olan bir mağazadan alırsan montajını da yaparlar.
  • 1 ay kadar önce klavye aldım.Mağazada yoktu sipariş ettiler evinize mi gelsin yoksa mağazadan mı alırsınız diye soruyorlar ben mağazadan alırım dedim bir sıkıntı olmaması için gelince arıyorlar, orada kontrolde ettim öyle aldım , Parayı peşin ödüyorsunuz 2-3 güne geliyor
  • Şimdi ben kartı nasıl sipariş ediceğim arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.