Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
49.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
115 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonra niye iş yok diye aglıyorsunuz adamlar firmanın batmasını istiyor mallara bak yeminle mal dolu bu forum kaç kişi ekmek yiyiyor ordan fiyatlari da Hepsiburada ya yakin kdv indirimleriyle ordan bile uyguna alabilirsiniz bazı ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 26 Ocak 2020; 19:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Bir sonuç alınamadıktan sonra bende yardımcı olurum sana dostum hatta yanağına öpücük kondurur, yatırıp bir de masaj yaparım ooohhh pammuk gibi olursun böyle yumuşacık. oyş alskjhdkjsadlkas

Alıntıları Göster
    Bayiye göre değişebilir hizmet kalitesi, ben bir sorun yaşamadım.Garantiye götürdüğüm ürün anında değişti hep ve arıza giderildi.Hatta garantinin son günü pc yi götürüp ramleri değiştirdim.Eğer internetden daha ucuza bir pc almış olsaydım hangi parçanın arızalı olduğunu kendim bulup onu kendim kargolamam ve takip etmem gerekecekti garantiden gelen cihazın tekrar pcye takıldığında çalışıp çalışmayacağınında bir garantisi olmayacaktı.Ben garantinin son günü servise götürüp pc yi bıraktığım zaman bile bütün parçaları söküp hepsini kendi üreticisine yollamışlar bütün ürünlerin bakımı yapılmış ve arızalı olan komponentler değişmişti.Ekran kartında bir sıkıntı olmamasına rağmen üreticiye gönderilmiş üreticide bios güncellemesi termal macun yenilemesi ve temizliğini yapıp geri göndermiş, aynı şekilde psu bakımı yapılmış, anakart test edilmiş, işlemci keza öyle macunu vs değişmiş kasa temizlenmiş bakımı yapılmış arızalı ram yenisiyle değiştirilmiş.Bir hafta içinde pc yi geri teslim aldım garanti raporuyla birlikte ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.Bütün bu işlerle kendim uğraşmak yerine pc yi alırken üç beş fazla verip firmanın bu işleri çözmesini beklemek bana daha uygun geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Teknoloji mağazalarından almanın birçok açıklaması var ama bana asıl garip gelen D&R'ın mağazasından kitap alanlar(indirim dışında).
    Dr mağazası ile internet mağazası arasında acayip fiyat farkı var. Dün Dr ye gireyim, indirim mindirim vardır birkaç kitap alırım dedim, indirimli kitapların %90'ı çöptü, kalanın yarısı bende vardo diğer yarısı da ilgimi çekmedi. Dedim neyse yine de 1 2 kitap alayım, seçtim en sonunda 1 tane, 24 lira. İnternet mağazasıyla arasında 3 5 lira fark varsa uğraşmayayım hiç dedim, 14 lira çıktı. Diğer kitaplara baktım onlar da öyle. 50 liralık kitap internet mağazasında 33 lira.
    Bundan sonra hep toplu alım yaparım artık, aradaki farka 1 kitap daha alabiliyorsam niye mağazadan alayım
    Hocam kitap konusunda netten almak mantıklı. Kırılacak veya bozulacak birşey değil. Ama elektronik öyle değil. İnsan bir şey alacağı zaman illaki test için bir ürün istiyor. Burada da vatan ve teknosa devreye giriyor. En kotu dener ona göre sipariş verirsin. Ama fiziksel olarak görmeden birşey almak bana göre risk almak demek.

• Bazı geceler ürünlerde indirim yaptıklarında sesiniz çıkmıyor? Hiç bir yerde alınamayacak fiyatlara satış yapıyorlar haklarını yememek gerekiyor.

• Valla şu an kullandığım tıraş makinesini ve bluetooth kulaklığımı en ucuza vatanda buldum ve aldım. Takip etmek gerekiyor, bazen şaşırılacak şekilde güzel fiyat görülebiliyor. Nadir tabi. Genel olarak fahiş fiyatlar.

MSI RTX 2080 Super Gaming Trio X¦Ryzen 7 3700x¦Prime x570-PRO¦32GB(2x16) 3600MHz CL16 Trident Z Neo¦H115i RGB Platinum¦Aorus Gigabyte 500GB NVMe M.2 Gen4 SSD¦960GB Crucical BX500 Sata SSD¦RM750x¦H500M¦Steelseries Apex 7¦Steelseries QCK Prism XL¦Razer Deathadder Elite¦Razer Kraken 7.1 v2 Mercury Edition¦PG278Q
    ---Studying medicine , one of the hardest and tiring stuff. Think twice!---
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Ps4 versiyonu bahsettiğim, millet kapıştı. Konu Assassins creed değil, demek istediğim fırsat ürünü olur vs. Takılma örneğe

• Siz olayı çok yanlış anlamışsınız yazık...

Örnek vermeme gerek yok bence...

• Vatan eskiden iyiydi ama teknosa kendimi bildim bileli hep kazık satıyor. Birde tv reklamları çıkıyor bakıyorum reklamdaki ürüne fiyatının hiç bir cazibesi yok kazık üstüne kazık. Teknosa cidden nasıl batmıyor aklım almıyor aşırı kazık fiyatları var yıllardır.

• KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Kimin neyi nereden aldığı zaten umrumuzda değil hocam böyle kendini bir ..k sanan tiplerin akıllarınca başkalarını aşağılama,küçük düşürme hareketlerine dayanamıyorum sadece..

• cep telefonu, tv, pc parcalari, notebook gibi urunleri ben hep teknosa, vatan, media mark tan bakar, alirim.

telefonda en az 4,5 defa kimisi akrabama kimisi kendime getirtip de teknik servis ve ariza sonucu iade veya sifir ürün degisimi ile memnun kalarak sonuçlanmisti.

inanıyorum ki herhangi bir dukkandan veya internetteki n11, gittigidiyor saticilarindan alsaydim muhatap bile bulamayacaktim

Teknosa, vatan, media markt iyi ki varlar, umarım daha uzun müddet hizmet verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 26 Ocak 2020; 18:48:58 >

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Vatan Bilgisayar MediaMarket yanında melek
    Sen birde mediamarkete uğra
    Media Markt indieim yapıyor.Herhangi bir ürünü en ucuz nerdeyse gösteriyorum o fiyattan veriyorlar...

Ne anlattırmasından bahsediyorsun sen? Çalışanlarında bildiği bir şey yok. Tek bildikleri şu; abi bu casper 8 çekirdek harika sen bunu al .....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.