Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar saçmalığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Bilgisayar'dan 1TB 7200 RPM Toshiba HDD aldım. O gün akşamı bilgisayara taktım. Takmadan önce deliklerin üstündeki sticker'ları çıkardım. Zaten üstünde "Do not cover the breather holes" yazıyor. Bilgisayarı çalıştırıp Windows'u kurmak için HDD'yi seçtiğimde yüklerken tak tuk ses çıkartıyordu. Ürünü servise verdim. 15 gün ardından babam sarı bir kağıt üstünde yazı vardı, oku dedi. Üstünde "müdahele garanti dışı" gibi bir şey yazıyordu. Babamada demişler garanti kağıdını yırtmış diye. HDD'nin üstünde yazıyor "Do not cover the breather holes" diye ne garanti kağıdından bahsediyorsunuz? Babama dedim üstünde bile yazıyor saçmalık bu yaptıkları şey diye. Şu ana kadar ne kadar HDD gördüysem hepsinin delikleri açıktı zaten. Şimdi ne yapacağım peki? Sticker'ları çıkartarak yanlış bir şey mi yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Ocak 2018; 22:35:53 >

• Valla 88 den beri bilgisayar topluyorum daha disk üzerinden etiket hayatımda çıkarmadım
  • Etiketleri çıkartmak kadar saçma olamaz, vatan bilgisayar haklı. Ağlamanızın lüzumu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaştım kaldım valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sökülebilir ve sökülemez etiketler vardır. Bunu ayırt edebiliyor olmalısın! Ki Baya uğraşmış olman gerek sökebilmek için. Sana disk üzerindeki küçük deliği örme demiş, kullanmadan önce sökün dememiş ki! Neyse geçmiş olsun 180 TL'lik bir ders olmuş.
  • İngilizce kurbanı olmuş ahahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RyukoM4701 kullanıcısına yanıt
    HDD de bir tane breather hole vardır o da kapalı gelmez. Üst kısımda ve yanda diskin kapağı kapatıldıktan sonra gerekli kontrol ve ayarlamaların yapılması için delikler olur. Gerekli kontrol ve ayarlamalar yapıldıktan sonra buralar kapatılır. Bir de bazı vidaların üzerine yetkisiz müdahalelere karşı etiket yapıştırılır.

Maalesef iyiniyele de yapmış olmanız garanti gitti. Yapabileceğiniz bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beynim yandı şerefsizim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.