Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR PS3 MAĞDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nereden elimizi kaptırdık bilmiyorum ama geçenlerde burada "HAFTASONU VATAN'DA %25 İNDİRİM" başlığına istinaden havale ile ödememi yapıp kargomu bekleme başladım.

Öncelikle daha Ekim ayı içindeyken havale tutarımın ulaşıp ulaşmadığı konusunda bilgi almak için mesaj gönderdim, kimse oralı olmadı.

Ardından da oyunun dağıtım günü geldi fakat ne 444'lü telefona cevap veren var, ne mağazada telefonu açan var ne de mesajlara cevap veren!..

Millet oyunu oynayıp bitirdi, biz paramız ile rezil olduk.
    Yalova'da oyun şu an bulunabilir durumda ama ben avucumu yalıyorum.

Bir daha Vatan'dan iğne alırsam ne olayım.
    Yazıklar olsun.

Lütfen Vatan Bilgisayar'dan herhangi bir ürün alıp da MAĞDUR olduysanız bu başlığa ekleyin.
    Referans olarak bulunsun bu konu.

Saygılar

• Geçmiş olsun , Ana konuyu canlandırabilirsin
  • Genel müdürlük diye bir numara verdiler.
    Otomatik olarak açıldı telefon. 10 dakika bekledim, kesildi.

Ne diyeceğimi bilemiyorum.
  • V(B)ATAN BİLGİSAYAR'LA ÜRÜN İPTALİ İÇİN YAPTIĞIM GÖRÜŞME (aynen kopyalayıp yapıştırıyorum)

913... siparis numarali urunumun iptali 26.10.2011 19:27:01

Sizden ön siparişte bulunduğum 913... siparis numaralı PS3 BATTLEFIELD 3 Limited Edition ürünümün iptalini ve kredi kartımdan çekilen ücretin geri iade edilmesini talep ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, İyi çalışmalar dilerim.

BU MESAJIMA GELEN BİR CEVAP HALEN YOK,bundan 2 gün sonra yolladığım bir mesaj

Ürünümün iptali için attığım mesajı hala okumuş değilsiniz.Nasıl bir satış/destek hizmetiniz var sizin.Müşteriyle hiç bir şekilde ilgilenmiyorsunuz.Hayal kırıklığına uğrattınız beni...

ve bu gün 02.11.2011 tarihinde gelen cevap

Sayın....... ,
    Sistemimizde siparişiniz alıcıya teslim edilmiş olarak görünmektedir.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com

EPIC FAIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 2 Kasım 2011; 13:03:47 >

• Ön sipariş yapanların hepsi şikayetçi, ön sipariş konusunda firmaların çoğu sınıfta kaldı sanırım. Yurt dışında ön sipariş ile alınan ürünler ya çıkış tarihinden birkaç gün önce yada çıkış tarihinde kargolanırken bizde çıkış tarihinden neredeyse 10 gün sonra kargolanıyor.
  • ben aral gameden ön sipariş verdim 27 ekimde kargoya vermişler 31 ekimde elime ulaştı oyun
  • Asıl mevzu ön siparişi geç yollaması değil,ürün daha piyasaya çıkmadan 2 gün önce (26.10.2011) gün önce firmaya ürünü iptal edin diye mesaj atıyorum firma bana 7 gün sonra (02.11.2011) tarihinde cevap veriyor gülerek protesto ediyorum kendilerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bununla ilgili ana konu, mevcut sizin gibi siparişini bekleyen insanlarla dolu idi. Biride bendim şükür kavuştuk oyunumuza ama olan Vatanın sorumsuzluğu, ups in birleşen güçleri ile biz oyunu ön sipariş verinlere oldu. http://forum.donanimhaber.com/m_54046824/mpage_1/key_/tm.htm

@Alpheratz hocam küfüretsen az, resmen dalga geçmişler. Ama bu durumu bende yaşadım o sebepten anlayabiliyorum hocam. İptal ettiğim siparişimi kargoya vermişlerdi.Bu kadar da iyi bir firmadır Vatan Bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.