Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Ön Sipariş 6+ geldi.(SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese çok teşekkürler.. Almak isteyen arkadaşlarda umarım biran önce sahip olur.. Şarj olayına gelince, saat 3 sıralarında teli açtığımda %65 deydi, şimdi %38 de ve hala icloud yüklemesi biyandan, benim indirmilerim biyandan, merak biyandan, çok yoğun kullanımda:) İçimden bi ses diyoki bukez batarya dayanıklılığı seni üzmiycek...;) full doldurduktan sonra kulanımlarımı paylaşırım...(Eli küçük olan almasın..Eline güvenen alsın) :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce sipariş verdim vatandan halen gelmedi.

Ups kargo şubesine 1 km mesafedeyim.,

Dün sipariş veren arkadaşıma bu sabah saat 10 da ups kargo teslim etmiş.

Bu ne biçim iş ya
  • Ben İpad Air 2 yi bekliyorum.İpad'ı beğenmezsem Babişkomdan rica edicem bastırcaz parayı 64 GB iphone plus alıcağız.
  • Elin elini görmeyen kendi elini balta sapı sanırmış.
    Hayırlı olsun birader

• Merhaba arkadaşlar. Dün gece 12 den beri iphone 6 plus 64 gb kullanıyorum. Merak edenler için;

Şarjı tam ölçüm yapmadım ama gerçekten bu telefonun şarj durumu iyi. (Bundan önce 5, 5s kullandım)

Telefon büyük alışmak zaman alabilir. Ben hala alışamadım. 1.84 boy var ellerim çokta uzun değil. Bazen telefonu düşürecekmiş gibi oluyorum.

Tasarım hoşuma gitti. (uzay grisi) Ön tarafın komple siyah olması çok karizma gösteriyor. Arkasıda o kadar vasat değil.

Her zaman ios u büyük ekranda kullanmak istemiştim ve gerçekten çok memnunum. Oyunlar, videolar, resimler harika görünüyor. Fakat daha birçok uygulamanın çözünürlüğü 6 plus için uygun olmadığından şimdilik bu uygulamalar kötü görünüyor. Onun haricinde Ekran kalitesi, renkler şahane olmuş.

Telefonu yatay modda kullanmak farklı bir deneyim olmuş. Ben beğendim.

Kamera güzel çekim yapıyor. Gece çekimleri çok iyi. 5s den biraz üstün diyelim. Ama piyasadaki telefonlara göre üst seviyede.

Dar pantolon giyerseniz telefon çok sırıtıyor. İlerleyen zamanda kesinlikle kılıf alacam. O zaman daha kalınlaşacak cihaz ama yapacak bişey yok. Telefonun yamulma riskinden iyidir. Aslında telefon yamulacak gibi durmuyor ama büyük olduğu için yere düşünce kötü sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle kesinlikle güzel bir ekran koruyucu ve kılıf alacağım.

Merak edilen birşey varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar.

Vatan Bilgisayar Ön Sipariş 6+ geldi.(SS)

• Hayırlı olsun kardesim güle güle kullan

• Çok tipsiz cihaz
  • samed7171 kullanıcısına yanıt
    1 SAAT KULLANDINIZ VE SADECE %6 ŞARJINIZ MI GİTTİ
  • İphone 4 gibi kalmış telefon 6+ oldugunu belırtmese kımse anlamaz.. hayırlısı olsun
  • Ben her zaman siyahtan yanaydım ancak bugün iPhone 6 Plus Gold sattım . Cihaz harika . Kesinlikle bende kendime Gold satın alacağım ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki arkadaşada hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın.
    Anlaşılan pil iyi.
    3-4 gün kullanımdan sonra tekrar yorumlarsanız iyi olur ..

Bende nasipse 5s den 6 plus a geçicem.
    5S günde en az iki şarj :)
    Daha fazla çözünürlük ve pil kapasitesi kendi adıma önemli tercih sebepleri. ( ip 6 ya göre )

Bence de büyük ekran bir keyif olacaktır.

• Cihaz cidden çok büyük, ergonomik değil pek.

+ Türkçe klavye butonlar büyüdüğü için çok güzel olmuş.
    + Home tuşunda anlaşılır derecede iyileştirme yapılmış.
    + Kamera çok başarılı.
    + Ekran renkleri daha gerçekçi.
    - iOS hala bu büyüklüğe tam hazır değil. Arama ekranının yarısı boş kalmış en basit örneği.
    - Alt tasarım 5S'te daha iyiydi.
    - Ön tarafta siyah renk arka tarafta gold renk daha iyi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Ben her zaman siyahtan yanaydım ancak bugün iPhone 6 Plus Gold sattım . Cihaz harika . Kesinlikle bende kendime Gold satın alacağım ...

Goldun arkadaki beyaz cizgileri cok kotu. Silver ve space gray de goze batmiyor bir tek goldda siritmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Vatan bilgisayardan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz arkadaşlar. Apple store Türkiye garanti kaşeli
    6+ tam istediğim gibi elime oturdu ama eli küçük olan yanaşmasın derim arkadaşlar...

Vatan Bilgisayar Ön Sipariş 6+ geldi.(SS) Vatan Bilgisayar Ön Sipariş 6+ geldi.(SS) Vatan Bilgisayar Ön Sipariş 6+ geldi.(SS)

Vatan Apple garantili mi veriyor?? 16 GB ise kaç GB boş alanla başladın önerir misin cihazı??

• FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkürler.. Vatandan apple store türkiye garantili veriyor. Benim cihaz 64 gb hocam.. Icloud önceki telefonumdaki verileri, uygulamaları, fotoları yükledi.. Şuan kullanılan alan 12gb da yakın.. Alacaksanız 64gb zorlayın derim arkadaşlar...
  • 16 GB 5 kullanıyorum bana yetiyor
    16 GB 6 siparişi verdim Bize kalan depolama alanı nedir acaba

• Güle güle kullanın hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.