Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uydunun kumanda sinyali ile ses sisteminki karışıyor.Bu sorunun önüne nasıl geçerim? Uyduda kanal değiştireyim diyorum ses sistemi sessize geçiyor,ses sisteminde sesi açayım diyorum uydu ayarlara giriyor örneğin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 1 Haziran 2014; 14:12:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Masrafa soktunuz yine, konu için teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruel_crazy

    Masrafa soktunuz yine, konu için teşekkürler..

    siz hangisini aldınız hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caprice

    Ülkemizde tr garantili var,

    http://www.playvision.com.tr/playvision-hda-51a-decoder.php

    http://www.sanalpazar.com/Playvision-Hda-51a-Decoder__isp22701590



    Yurtdışında daha ucuz.

    Cihazın içinde dts decoder yok. Çözdürüp aktarmazsanız ses alamazsınız yani. Örneğin benim televizyonumda sadece optik çıkış var. Tv'nin media playerı ile dtsli bir film açtığımda üründen ses gelmez. Anlatmak istediğimiz bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenokte

    Ürünün amazon fiyatı bile 55euro. Gerçekten sıcak fırsat.

    http://www.amazon.co.uk/Microlab-M910-11/dp/B00C244DP0

    Hocam 55 pound :) yani dahada pahalı Bende aldım m910 geldi dün kurdum logitech s220den sonra çol iyi geldi şimdi sıra Ses kartı almada Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi ses kartiyla beraber hangisi daha iyi ses veriyor anakartimda optik çıkışıda var hangisini almalı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemgil m910 almış satan eleman optik çıkışı var sadece PC de sınırlı kalmaz oyun konsolu veya tv de de kullanırsınız demiş. Sizce 9watt için fc360 ile değiştirmeye gerek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Bas kontrolü amfinin arkasında kullanımı gayet kolay
  • fc-360 alacakken aklımı çeldiniz ah şu opik çıkış olayı yok mu neyse bende siparişi verdim ,olmadı beğenmezsem iade edip x15 alıcam asıl olsa fc-360 da x-15 de analog. Haber veren arkadaşa da ayrıca teşekkürler.
    Bu arada eğer ürün için haftaya Cuma'ya kadar tv den optik bağlantıda kimse inceleme atmazsa ben yapıcam birde o perfermansı deneyelim. çünkü cihazı tv ye bağlayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray_p800 -- 1 Haziran 2014; 19:27:15 >
  • 2 Gündür, iki cihazı da deniyorum, kalite güç ses temizliği olarak Fc360 bariz üstün bir cihaz bence.

    Tabi zevkler renkler tartışılmaz, kumanda vs önem verenler için M-910 da bir alternatiftir elbette.

    Optik ile yapılan test videosunda da o çıt çıt sesleri duyar gibi oldum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUGATTI -- 1 Haziran 2014; 21:45:32 >
  • bende fc360 almış bulunmaktayım. sadece pc de kullanacağım için optik çıkışın önemli görmedim.
  • BUGATTI kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmediniz galiba. İkisinde de Shakira'nın parçası çaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cato16

    Dikkat etmediniz galiba. İkisinde de Shakira'nın parçası çaldı.

    Haklısın ilk videoyu ortasına kadar izlemiştim
  • Haberdar eden arkadaşa teşekkürler.Bugün gittim,aldım ben de.Z523'ten sonra pek tadı olmasa da sınıfta kullanacağım için S220'den sonra çağ atlayacağım diye düşünüyorum.Bas,tiz,ses ayarlarını uydulardan birinden yapamamak bana göre iyi değil,gerçi sınıfta kullanacağım için sorun da değil.Kumandası da pek kaliteli bir şeye benzemiyor.Birkaç kullanımdan sonra bozulacakmış izlenimi uyandırdı bende.Ama piyasaya göre uygun bir fiyata almak güzel.Tekrar teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BUGATTI

    M-910 un Optik ve Aux ile youtube testini yayınlayan arkadaş ; aynı parçalar ile bu testi yaparsanız daha mantıklı bir test olur kanısındayım.

    2 Gündür, iki cihazı da deniyorum, kalite güç ses temizliği olarak Fc360 bariz üstün bir cihaz bence.

    Tabi zevkler renkler tartışılmaz, kumanda vs önem verenler için M-910 da bir alternatiftir elbette.

    Aynen hocam ben de iki microlabı denedim, bana da fc360 daha iyi gibi geldi hatta creative t3130 da dahil bu üç cihazı da denedim ben de fc360 modelinde karar kıldım.
    Tabi diğer modeli alna arkadaşların sayısı da epey var ama alacak olanlar mağazada denedikten sonra kendi zevklerine göre karar verebilirler.

    FC 360 için fiyatına göre benim yorumum kısaca;

    *Bas iyi
    *Tizler fena değil
    *Yüksek seste bozulma yok.

    Kullanmış olduğum ses kartı da harici değil,önceki 2+1'im Creative'in ses sistemi 6-7 yıllık hala çalışıyor,sesi gayet de iyi sayılır ama microlabın fiyatı düşmüşken değiştireyim dedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    fc 360'ın bass kontolleri subwoferın arkasında olduğu söyleniyor. Amfi üzerinde sadece ses kontrolü mevcutmuş. BF'yi girince bassı kısıcam, dark souls'ta tizi açıcam (gerçi tiz ayarı var mı daha onuda bilmiyorum) ... Zor olmaz mı yahu ? Arkada ki fark sizce nasıl, hatırı sayılır derecede var mı ?

    Subwooferın arkasından değil , amfi üzerinden ayarlanıyor bass seviyesi. Ses seviyesi de yine amfi üzerinden.

    Tize doğrudan müdahale edemiyorsunuz. Lakin onun ilacı bassı kısmak mümkün mertebe. Kaldı ki bu ve türevi setlerde zaten flat ses alınmadığı için alacağınız tiz de abartı , bass da abartı seviyelerde olacaktır

    İki cihaz arasında ses kalitesi anlamında bence fc360 daha iyi. Yüksek db de daha net sesler aldım. Malzeme kalitesi bile farkettiriyor.

    Bence m910 un esprisi 100 tl ya çift yollu , uzaktan kumandalı , optik çıkışlı bir set olması. Sesi fena değil ancak ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. 100 tl ya tüm bu özellikleri bir araya getirip çok da üst seviye bir cihaz beklentisi içine girmemek lazım. Tatmin edici mi ? Evet beklentileri karşılar bu fiyat aralığında ancak fc360 daha iyi sadece ses özellikleri baz alınırsa. Şahsi görüşüm budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejollyjoker -- 1 Haziran 2014; 22:21:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yarın yine topkapi vatan yolu gözüktü tabi fiyatlar sabit kalirsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe akşamı sipariş verdim yarın gelmezse iptal edicem ben.
  • Fiyatlar zamlandı. Fc50 modelide iyiymiş baya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Perşembe akşamı sipariş verdim yarın gelmezse iptal edicem ben.

    Hocam bende öyle düşünüyordumki fiyatlara zam geldigini görünce vazgectim. ucuz olsun geç olsun artık yapacak bişey yok .
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.