Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar - LOGITECH G300S GAMING MOUSE + PAD HEDIYE 99₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde fiyatını 150₺ nin altında görmemiştim hiç şuan 99₺ Vatan'da..

Edit 1: Güncel fiyatı 177₺ olmuş vatanda;

Edit 2: Ürün geldi 2 gün önce yeni fırsatım oldu benim hoşuma gitti ben yorumlarıda okudum ben gamer falan değilim zaten arada photoshop, kodlama ve web sörf yapıyorum 😄 (Ürünün durumu gamerların oyun içinde kendini kaybedip sert davranması mı yoksa üründen mi kaynaklı bakıcaz zamanla ama ben oyun için almadım zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi 1903 -- 6 Aralık 2019; 7:34:40 >

• Güzelmidir video editleme işi yapıyorum sizce iyi midir benim işi görür mü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çift tıklama problemi olduğunu duymuştum makrosu güzel bi cihazdır 😬

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptım bir tane yedek mouse dursun kenarda. =)
  • Oyuncuların yarısının çekmecesinde bir bozuk g300s vardır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Çift tıklama problemi olduğunu duymuştum makrosu güzel bi cihazdır 😬
    Alacak arkadaş varsa parasını çöpe atmış olur.Sürekli çift tıklama sorunu var bu kronik bir sorun ve logitech bunu kabullenip üretimini durdurmuş.3 kez yenisini gönderdiler yhepsinde aynı sorun ben ettim siz etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Çift tıklama problemi olduğunu duymuştum makrosu güzel bi cihazdır 😬
    3 ay sonra sol sağ clickler bozulunca o macro tuşlara sol click sağ click atıyorsun
  • Çöp leş mouse bloody alın daha iyi.

• nedense bu mouse aşırı itici, lamerların kullandığı bir mouse olarak görüyorum. hiç kulanmadım. steelseries kullanıyorum suan.
  • yerin dibine sokanlar kendileri alıp millete mi kötülüyorlar yoksa anlamadım hiç. alayım kenarda dursun dedim mesajları okuyunca dumur oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

yerin dibine sokanlar kendileri alıp millete mi kötülüyorlar yoksa anlamadım hiç. alayım kenarda dursun dedim mesajları okuyunca dumur oldum
    takılmayın hocam gayet uygun fiyat, bu fiyat aralığında daha iyisi zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

yerin dibine sokanlar kendileri alıp millete mi kötülüyorlar yoksa anlamadım hiç. alayım kenarda dursun dedim mesajları okuyunca dumur oldum
    2 kez aldım 2 side bozuldu.birine naptım hatırlamıyorumda biri evde çorap çekmecedme bozuk.
    Aldım kullandım bozuldu baktım herkes aynı durumdan şikayetçi meğerse mouse kronik sorunlu.Size almayın diyoruz iyiliğinizi istiyoruz dumur olmanıza gerek yok hocam.
  • Geçen sene mousepad ile 180 e almıştım 6-7 ay sonra çift tıklama sorunu başladı şuan hem sol hem sağ tarafta çift tıklama mevcut. Böyle idare ediyorum normal işlerde sorun olmuyor fakat oyun oynarken sıkıntı yaşatıyor çift tıklama sorunu.

• Elimde tam 3-4 senelik g300s var. 7-8 kere ameliyat ettim halen çalışıyor sensörü tertemiz 1000hzde tık çıkarmıyor arada cs goda sert dönüşler yapınca sapıtıyor. Koldan oynamıyorsanız oda büyük bir sorun değil. Sensör ledi,click,skartez,Kablo kesilip tekrar lehimlendi daha bir sürü işlem gördü. Çift tıklama sorunu kesinlikle var evet. Rival 110 bunun yerine daha iyi gider ama 99 tlye pad dahil beleş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 29 Kasım 2019; 18:8:37 >
  • Kargo kodu ya da mağaza teslim varmı göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

3 ay sonra sol sağ clickler bozulunca o macro tuşlara sol click sağ click atıyorsun

Alıntıları Göster
    +1 g300 vardı bende 3-4 sene sorunsuz kullandım en son 2 sene de makro tuşlarıyla kullandım yeni mouse aldım makro tuşları hala sorunsuz çalışıyor yedek mouse olarak tutuyorum onu

• 99 tl ye gaming mouse adı altında mouse satılıyor.
    500 liralık mouse kalitesi bekleyenler var.
    Ben alırmıyım? almam.
    7 sene önce Logitech g700s aldım 2018 de çift tık sorunu oldu. Aliexpresten omron fare anahtarı aldım içindeki anahtarı değiştirdim.
    Kardeşime verdim hala kullanıyor.

Mesele şu ki, kaliteli uzun yıllar kullanacaksan bütçeni yükseltip iyi birşey alacaksın.

Şimdi ne mi kullanıyorum?

Amazon.com'dan Corsair Dark Core RGB aldım. Onu kullanıyorum. Mouse efsane 10 sene götürür.
    Velhasıl kelam, ne kadar ekmek o kadar köfte

saygılar :)
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ozaman almıyorum ben de. sonuçta logitech ne kadar kötü olabili ki diye düşündüğümden dolayı şaşkındım biraz. dumurluğum o yüzden

• Bunu alacaginiza Bloody V7M tavsiye ederim. mousepadi ile 98tl idi ya teendyolda ya da hepsiburadada yanlis hatilamiyorsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.