Şimdi Ara

vatan bilgisayar kayıt dışı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ne biçim iştir arkadaş... 15 ekim de vatan bilgisayardan aldığım telefon kayıt dışı yani kaçak çıktı. bugün mesaj geldi telefonuma 23 ekimde kapatılacak diye. yarın götüreceğim telefonu. şikayet varda araştırdığım kadarıyla aynı olaydan mağdur olan kişiler çok. tüketici mahkemesiyle uğraşmak istemiyorum. aylarca beklemek zorunda kalıyor mağdurlar. savcılığa gidip şikayette mi bulunsam ne yapsam. böyle büyük bir firma nasıl yapr bunu.. sinirden ne yapacağımı bilemiyorum. bi akıl verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jurek

bu ne biçim iştir arkadaş... 15 ekim de vatan bilgisayardan aldığım telefon kayıt dışı yani kaçak çıktı. bugün mesaj geldi telefonuma 23 ekimde kapatılacak diye. yarın götüreceğim telefonu. şikayet varda araştırdığım kadarıyla aynı olaydan mağdur olan kişiler çok. tüketici mahkemesiyle uğraşmak istemiyorum. aylarca beklemek zorunda kalıyor mağdurlar. savcılığa gidip şikayette mi bulunsam ne yapsam. böyle büyük bir firma nasıl yapr bunu.. sinirden ne yapacağımı bilemiyorum. bi akıl verin.

mesajda yazan imei ile telefonun imei numarasını karşılaştırdınmı? Belki daha önce kullandığın bir telefon için gönderilmiştir mesaj. Başıma geldi ondan söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Telefon ne?

GM DİSCOVERY 16 GB

Orijinalden alıntı: Chill Out

quote:

bu ne biçim iştir arkadaş... 15 ekim de vatan bilgisayardan aldığım telefon kayıt dışı yani kaçak çıktı. bugün mesaj geldi telefonuma 23 ekimde kapatılacak diye. yarın götüreceğim telefonu. şikayet varda araştırdığım kadarıyla aynı olaydan mağdur olan kişiler çok. tüketici mahkemesiyle uğraşmak istemiyorum. aylarca beklemek zorunda kalıyor mağdurlar. savcılığa gidip şikayette mi bulunsam ne yapsam. böyle büyük bir firma nasıl yapr bunu.. sinirden ne yapacağımı bilemiyorum. bi akıl verin.

mesajda yazan imei ile telefonun imei numarasını karşılaştırdınmı? Belki daha önce kullandığın bir telefon için gönderilmiştir mesaj. Başıma geldi ondan söylüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

quote:

evet karşılaştırdım. 3 gün önce aldığım telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaydettirme işlemi biraz sürebiliyor.Vatan telefonu kısa sürede kaydettirir bence.Sen yinede ara sor böyle bi mesaj geldi ne olacak diye belki daha hızlı yaparlar işlemi.Birde tam bayram şimdi tüm kurumlar kapalı.O yüzden de gecikmiş olabilir.Bende telefonu aldım kullanmaya başladım 3-5 gün sonra sana gelen gibi bir mesaj geldi.Aldığım sitenin müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım.Yoğunluktan dolayı gecikmeler olduğunu en kısa sürede kayıt işlemini yapacaklarını söylediler.2-3 gün sonra kayıt yaptırdılar.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Kaydettirme işlemi biraz sürebiliyor.Vatan telefonu kısa sürede kaydettirir bence.Sen yinede ara sor böyle bi mesaj geldi ne olacak diye belki daha hızlı yaparlar işlemi.Birde tam bayram şimdi tüm kurumlar kapalı.O yüzden de gecikmiş olabilir.Bende telefonu aldım kullanmaya başladım 3-5 gün sonra sana gelen gibi bir mesaj geldi.Aldığım sitenin müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım.Yoğunluktan dolayı gecikmeler olduğunu en kısa sürede kayıt işlemini yapacaklarını söylediler.2-3 gün sonra kayıt yaptırdılar.

umarım yazdığın gibi olur. ilgine teşekkürler...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.