Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar İş Başvurusu İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
17.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır başvuru yapıyorum en son bugün aradılar yarın görüşmeye çağırıyorlar bilgisayar benim işim dolayısıyla bu oranda iyi bilgim var arkadaşlar sizden istediğim bana mülakatta nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayar programcılığı 2 yıllık myo mezunuyum.Vatan bilgisayar nasıldır çalışma şartları (daha önce çalışma tecrübem yok) ücreti ne kadardır v.s. telefonda söylemediler ama 1 depo elemanı 3 satış elemanı başvurusu yapmıştım kariyer.net te bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.(ayrıca çekingen biriyim)

• myo mezunusun ve mağazada çalışacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

myo mezunusun ve mağazada çalışacaksın ?

evet hocam ne oldu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalireco

quote:

myo mezunusun ve mağazada çalışacaksın ?

evet hocam ne oldu ki?

Hiç , yok bişey.
  • up
  • Bende başvurdum OEM satış elemanlığına . Talebiniz değerlendirilmektedir yazmışlar o kadar
  • bana kariyer.nette bir şey yazmamışlar girdim baktım ama 1 depo elemanlığı 3 satış danışmanlığı/elemanlığı başvurum var telefonla aradılar ama sitede bişey yok
    yok mu vatanda çalışan yada teknoloji perakende konusunda tecrübesi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün ben de mülakata gittim. skype'tan insan kaynaklarıyla konuştum, sonrasında mağazadan bi yetkiliyle görüşme yaptım. Olumlu olursa telefon açacaklarını, olumsuz olması durumunda kariyer.net'ten mesaj atacaklarını söylediler.
  • up up yarın başlayacam yok mu daha bu skype meselesini de anlamadım mülakata gidip te skype ta ne yapıyorsunuz
  • quote:

up up yarın başlayacam yok mu daha bu skype meselesini de anlamadım mülakata gidip te skype ta ne yapıyorsunuz

Hocam rahat olun bilginizin olduğunu karışık laflarla kanıtlayın olayı bitirin
  • quote:

Yaklaşık 1 aydır başvuru yapıyorum en son bugün aradılar yarın görüşmeye çağırıyorlar bilgisayar benim işim dolayısıyla bu oranda iyi bilgim var arkadaşlar sizden istediğim bana mülakatta nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayar programcılığı 2 yıllık myo mezunuyum.Vatan bilgisayar nasıldır çalışma şartları (daha önce çalışma tecrübem yok) ücreti ne kadardır v.s. telefonda söylemediler ama 1 depo elemanı 3 satış elemanı başvurusu yapmıştım kariyer.net te bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.(ayrıca çekingen biriyim)

eeeeee naptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulebox

quote:

Yaklaşık 1 aydır başvuru yapıyorum en son bugün aradılar yarın görüşmeye çağırıyorlar bilgisayar benim işim dolayısıyla bu oranda iyi bilgim var arkadaşlar sizden istediğim bana mülakatta nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayar programcılığı 2 yıllık myo mezunuyum.Vatan bilgisayar nasıldır çalışma şartları (daha önce çalışma tecrübem yok) ücreti ne kadardır v.s. telefonda söylemediler ama 1 depo elemanı 3 satış elemanı başvurusu yapmıştım kariyer.net te bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.(ayrıca çekingen biriyim)

eeeeee naptın

bugün görüşmeye gitcem işte sonucu yazarım

• özel bi odaya aldılar skype ta birisiyle görüştüm
    2 hafta için de döneriz dediler , dönerler mi sahiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo_Von_Matterhorn

bugün ben de mülakata gittim. skype'tan insan kaynaklarıyla konuştum, sonrasında mağazadan bi yetkiliyle görüşme yaptım. Olumlu olursa telefon açacaklarını, olumsuz olması durumunda kariyer.net'ten mesaj atacaklarını söylediler.

aynen
  • quote:

özel bi odaya aldılar skype ta birisiyle görüştüm
    2 hafta için de döneriz dediler , dönerler mi sahiden

Vay be
  • yüzyüze görüştürmüyorlar yani, skype'tan konuşuyon öyle mi
  • Bu süreçten bende geçtim, yaklaşık olarak bir iki ay önce. Kariyerden başvurdum telefonla arayıp çağırdılar gittim bir odada bilgisayardan sesli görüntülü konuştuk bir bayanla, aynen olumlu olursa arayacaz olumsuz olursa kariyerden mesaj atacaz dedi. Sonuç olarak mesaj attılar almadılar. Görüşme esnasında bayan genel olarak kariyerdeki cvnize bakıp önceki işlerinizden neden ayrıldığınızı ve ne kadar paraya çalıştığınızı soruyor. Birde göstermelik bilgisayar bilginizi soruyor. Ayrıca neden o bölüme başvuru yaptığınızı soruyor. Sorulara verdiğiniz cevaplara görede bazı notlar alıyor. Ben açık açık ve dürüst konuştum işe alınmadım :) önceki bir iki işimden anlaşamamazlıktan dolayı çıktım bunuda sorduğunda söyledim ve büyük ihtimal bu yüzden alınmadığımı düşünüyorum. Umarım sizin gönlünüze göre olur herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Bu süreçten bende geçtim, yaklaşık olarak bir iki ay önce. Kariyerden başvurdum telefonla arayıp çağırdılar gittim bir odada bilgisayardan sesli görüntülü konuştuk bir bayanla, aynen olumlu olursa arayacaz olumsuz olursa kariyerden mesaj atacaz dedi. Sonuç olarak mesaj attılar almadılar. Görüşme esnasında bayan genel olarak kariyerdeki cvnize bakıp önceki işlerinizden neden ayrıldığınızı ve ne kadar paraya çalıştığınızı soruyor. Birde göstermelik bilgisayar bilginizi soruyor. Ayrıca neden o bölüme başvuru yaptığınızı soruyor. Sorulara verdiğiniz cevaplara görede bazı notlar alıyor. Ben açık açık ve dürüst konuştum işe alınmadım :) önceki bir iki işimden anlaşamamazlıktan dolayı çıktım bunuda sorduğunda söyledim ve büyük ihtimal bu yüzden alınmadığımı düşünüyorum. Umarım sizin gönlünüze göre olur herşey.

Şuan ne iş yapıyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Bu süreçten bende geçtim, yaklaşık olarak bir iki ay önce. Kariyerden başvurdum telefonla arayıp çağırdılar gittim bir odada bilgisayardan sesli görüntülü konuştuk bir bayanla, aynen olumlu olursa arayacaz olumsuz olursa kariyerden mesaj atacaz dedi. Sonuç olarak mesaj attılar almadılar. Görüşme esnasında bayan genel olarak kariyerdeki cvnize bakıp önceki işlerinizden neden ayrıldığınızı ve ne kadar paraya çalıştığınızı soruyor. Birde göstermelik bilgisayar bilginizi soruyor. Ayrıca neden o bölüme başvuru yaptığınızı soruyor. Sorulara verdiğiniz cevaplara görede bazı notlar alıyor. Ben açık açık ve dürüst konuştum işe alınmadım :) önceki bir iki işimden anlaşamamazlıktan dolayı çıktım bunuda sorduğunda söyledim ve büyük ihtimal bu yüzden alınmadığımı düşünüyorum. Umarım sizin gönlünüze göre olur herşey.

Şuan ne iş yapıyorsunuz ?

çalışmıyorum iş bulamadım (:

• işletme mezunuyum bende kariyer üzerinden bir çok ilanlarına başvurdum ne arayan ne çağıran var.. :/ nasıl iş yapıyorlar anlamadım..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.