Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar ile iş görüşmem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
9.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim plakamız da dh ama öyle ferrariye faln binmiyoruz
  • Sakın vatan elemanı olarak işe girme promotör olarak firma personelliği bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bilgisayar en kötü çalışılacak yerdir teknoloji mağazaları arasında indeed den yorumlarını bir oku derim
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    çalıştığım işte ne yemek parası ne yol parası var 18 tl bana fazla bile geldi şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Ben cevizlibagdaki şubede televizyonların içinde büyüdüm beni kefil göster hemen seni alırlar jdjdkdksk
    Hocam tekrar aradılar kabul ettiklerini söylediler üstelik televizyon bölümü için . Bu bölümde prim vs nasıldır acaba.. bu arada tecrubesizsim diyorum maile yine önceki işyerinde çalıştığın pozisyona dair yazili belge istemişler

• cityzen kullanıcısına yanıt
    iş öncesi eğitim falan vermiyorlar mı ? Bazı firmalar işle alakalı ufak eğitimler veriyor iş başı öncesi.
    Konunu öğlen okumuştum içimden inşallah kabul edilir dedim. Şimdi öyle bi gezinirken tekrar görüp baktım kabul edilmişsin.Hayırlı uğurlu olsun kral.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun bende 2016 yılında izmir de vatanda işe girmiştim. 3 ay dayanabildim :D benim girdiğim zamanda sormuştum çalışan indirimi yok kötüye kullanılıyor diye kaldırılmış. Tek insandan aynı anda 3-4 reyona bakılmasını isterler. Ben notebook bölümündeydim ama tablet ve notebook aksesuar çantalar ıvır zıvır işlere de bakıyordum. Akşam 7 den sonra marka satışı yapan arkadaşlar gidiyordu ve vatancı olarak her reyona bir kişi bırakılıyordu. Ben 3 bölümden sorumlu oluyordum notebook tablet ve aksesuar haliyle yetişemiyorsun anlık etiket değişiyor onu kontrol etmen lazım değiştiyse değiştirmen lazım. O arada 3 reyona gelen müşteriye bakman lazım notebook da birine bakıyorum tabletteki adam bağırıyor tabi burası ucuz bizimle ilgilenmezsin biz kendimiz mi alalım :D Her şey üstüne birde antivirüs aksesuar ve ek garanti satma baskısı da cabası :D İçini karartmış gibi olmayım ama genede hazırlıklı ol yani sabır işidir. Bi yandan tavırlı mağazayı alacak gibi davranan salak tipler bir yandan şef baskısı satış baskısı var. Birde mesai kaldığında para verilmiyor alacak saatin var diyorlar fakat işten çıktığımda 50 saat üzeri alacağım vardı uçtu gitti. Lanet olsun Vatan Bilgisayar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

iş öncesi eğitim falan vermiyorlar mı ? Bazı firmalar işle alakalı ufak eğitimler veriyor iş başı öncesi.
    Vermiyorlar hocam sanırım 2 ay deneme var . Müdürle görüştüğüm de tectubesizsin 20 gün alışma surecin olsa 20 gün senden birşey beklemiyorum diğer 40 gün kendini gösterme zamanın var 2 ayda ya devam ederiz ya ayriliriz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: remzican94

Hayırlısı olsun bende 2016 yılında izmir de vatanda işe girmiştim. 3 ay dayanabildim :D benim girdiğim zamanda sormuştum çalışan indirimi yok kötüye kullanılıyor diye kaldırılmış. Tek insandan aynı anda 3-4 reyona bakılmasını isterler. Ben notebook bölümündeydim ama tablet ve notebook aksesuar çantalar ıvır zıvır işlere de bakıyordum. Akşam 7 den sonra marka satışı yapan arkadaşlar gidiyordu ve vatancı olarak her reyona bir kişi bırakılıyordu. Ben 3 bölümden sorumlu oluyordum notebook tablet ve aksesuar haliyle yetişemiyorsun anlık etiket değişiyor onu kontrol etmen lazım değiştiyse değiştirmen lazım. O arada 3 reyona gelen müşteriye bakman lazım notebook da birine bakıyorum tabletteki adam bağırıyor tabi burası ucuz bizimle ilgilenmezsin biz kendimiz mi alalım :D Her şey üstüne birde antivirüs aksesuar ve ek garanti satma baskısı da cabası :D İçini karartmış gibi olmayım ama genede hazırlıklı ol yani sabır işidir. Bi yandan tavırlı mağazayı alacak gibi davranan salak tipler bir yandan şef baskısı satış baskısı var. Birde mesai kaldığında para verilmiyor alacak saatin var diyorlar fakat işten çıktığımda 50 saat üzeri alacağım vardı uçtu gitti. Lanet olsun Vatan Bilgisayar :D
    Hocam televizyon bölümünde calisicagjm daha rahat olur sanki ?

Yani notebook bölümüne göre tabi ki bir tık daha rahat ama dediğim gibi ek garanti satma olayı devam eder anca onun baskısı olur. Tv bölümünde ek olarak uydular ps4 xbox oyunları ve sinema sistemlerine de bakıyorlar. Ama satış hedef doldurma ve ek garanti baskısı hep olur ona yapacak pek bir şey yok çoğu mağazada ve markada var zaten artık klasikleşti maalesef. Ama tabi şöyle bir şey var 1 hafta sonra kendini aksesuar yada yazıcı telefon gibi bölümlerde bulabilirsin. Hiç belli olmuyor yani pat diye yeri değiştiriyorlar. Kısa bir süre OEM bölümünde durmuştum orası nispeten çoğu bölüme göre daha rahat pc başında gelene sistem topluyorsun kafan rahat oluyor. Ha tabi denemelisin yani zorla tutmuyorlar zaten 2 ay deneme süresi onlarda çıkarabilir şartsız direk sende çıkabilirsin belki rahat edersin ortamda önemli çalıştığın insanlar falan okey çekerlerse düşünmeden git dene aklında kalmaz.

• Hocam kaç saat calisacaksiniz?

• Çalışma saatleri sanırım 10 saat civarı. En son arkadaşım 2500 TL maaş ile çalışıyordu. Sonradan bıraktı.

• Kafanda soru varsa cevaplayabilirim, aktif olarak çalışıyorum zaten. Hayırlı olsun.
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Bana günlük 10 tl veriyor.

• 18 TL nedir la? Düz 20 olsa ne olur? Hasan Vatan Ferrari'sine 0.5 litre fazla benzin alacak diye bu kadar pintilik olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine iyi para

Bugun bende gordum bir ferrari icim gitti be

Millet hicbir is yapmadan ne paralar kiriyor

Emekcinin anasindan emdigi burnundan geliyor hicbir sey elde edemiyor

Kapitalist duzen hepimizi eziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte sizin gibileri köle gibi sömürüp o Ferrari'leri öyle alıyorlar.Yemeğe gelince 18 TL ama beyefendi Ferrari'si ile gezip Şatobiryan yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 30 Ocak 2020; 3:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Kafanda soru varsa cevaplayabilirim, aktif olarak çalışıyorum zaten. Hayırlı olsun.
    Ya hocam ilk görüşmede mesai saatlerjni konusmustukcama unuttum arayıp sormakta istemiyorum belgeleri hazırlamadan. Bir mesai 1.40 da başlıyordu bir günde ful çalışıyorduk onu hatırlıyorum . Nasıl acaba çalışma saatleri? . Son olarak ben tecrubesizim ona rağmen önceki çalıştığım yerden kağıt istediler sucdonemde çalışmıştır burda diye staj yaptığım yere gidip alicam evle arasida 20 km yani ne alaka bu belge onu anliyamadim

Edit : hocam sakal meselesi her subedemi aynı bana şube müdürü topsakal veya sinekkaydi diğerleri yasak dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityzen -- 30 Ocak 2020; 3:17:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

18 TL nedir la? Düz 20 olsa ne olur? Hasan Vatan Ferrari'sine 0.5 litre fazla benzin alacak diye bu kadar pintilik olmaz.
    Hocam 18 TL geçen senekiymis sanırım . Net 19 TL günlük kesin bilgi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.