Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar iade çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 221 Tl liste fiyatı bulunan ürünü iade kuponu ile 150 tl ye alabilirsiniz. %32 lik bi indirim var. sadece çekin elden çıkması için bu fiyat. başka bi indirim beklemeyin, izmir içi elden verilir. diğer iller için kargo alıcıya ait.

iade isteyip parayı alamıyorum, daha önce 2 iade çeki birleşip aldığım için satmam gerekiyor. o yüzden yorum yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 17 Şubat 2012; 23:19:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yorum yapmayın demişsin ama :)
    ilgilenmeme rağmen söylediklerinden hiçbişey anlamadım,
    iade çekimi; % indirim sağlayan çek mi; ne kadarlık ?

Daha açık ifade edersek satma ihtimalimiz daha fazla olabilir:)

belki çok makul bişey satıyorsun herkes atlayacak ta şifreli yazmışsın herkes anlamasın diye heralde.

zeki olan kazansın diyorsun...

Ben de teklifimi sunuyorum benim vereceğim parayla %13 daha çok faydan olabilir 221 TL lik değil 300TL lik ürün için bu yüzde.

nasıl teklif?

hiçbişey anlamadın dimi?
    ben de anlamadım...
  • Anladığım kadarıyla arkadaş 221 liralık bir ürünü %32 yani yaklaşık 70 liralık bir indirimle alabiliyor da, chopsuey'in dediği gibi çek midir indirim kuponu mudur, sonra senin satış fiyatın nedir, ne zamana kadar geçerlidir ilanda hiçbirşey belirtmemişsin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Anladığım kadarıyla arkadaş 221 liralık bir ürünü %32 yani yaklaşık 70 liralık bir indirimle alabiliyor da, chopsuey'in dediği gibi çek midir indirim kuponu mudur, sonra senin satış fiyatın nedir, ne zamana kadar geçerlidir ilanda hiçbirşey belirtmemişsin hocam?

iade kuponu desem daha doğru olur

daha önce 221 tl liste fiyatı olan bi ürün aldım. bende bu ürüne indirimlerle toplam 189 tl ödemişim.. alıcak kişi 221 tl liste fiyatı olan ürünü 150 tl ye alabilmiş olcak. eğer daha pahalı bi ürün almak isterse örneğin 300 tl lil birşey, kalan 79 tl yi o gün kartına yapılan kampanya neyse o fiyata göre ödeme yapacak. 1 sene kullanım süresi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 17 Şubat 2012; 23:20:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan bilgisayar indirim kuponu
    14 yıl önce açıldı
    Vatan Mouse iadesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.