Şimdi Ara

vatan bilgisayar hızlı gönderi(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün sabah modem siparişi verdim hızlı göderi yarın gelir diye düşündüm ama müşteri hizmetlerini arayınca 15 dakka bekledikten sonra eleman pazartesi salı gibi anca elenize geçer dedi 5-6 gün internetsizim :( iptal ettirirsem kartıma para daha geç gelirmiş kartımda da bakiye yok :( arkadaş sövemiyorumda "hay ben senin vatan kere..." diyorum sanki memleketime sövmüş gibi oluyorum :(
    sağolsun komşu kağnı hızındaki interneti paylaştı bildiğiniz bir site var mı siparani hızlı ulaştıran işimiz düşerse ordan alışveriş yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

dün sabah modem siparişi verdim hızlı göderi yarın gelir diye düşündüm ama müşteri hizmetlerini arayınca 15 dakka bekledikten sonra eleman pazartesi salı gibi anca elenize geçer dedi 5-6 gün internetsizim :( iptal ettirirsem kartıma para daha geç gelirmiş kartımda da bakiye yok :( arkadaş sövemiyorumda "hay ben senin vatan kere..." diyorum sanki memleketime sövmüş gibi oluyorum :(
    sağolsun komşu kağnı hızındaki interneti paylaştı bildiğiniz bir site var mı siparani hızlı ulaştıran işimiz düşerse ordan alışveriş yapalım

magarada mi yasiyorsun cik disari al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

dün sabah modem siparişi verdim hızlı göderi yarın gelir diye düşündüm ama müşteri hizmetlerini arayınca 15 dakka bekledikten sonra eleman pazartesi salı gibi anca elenize geçer dedi 5-6 gün internetsizim :( iptal ettirirsem kartıma para daha geç gelirmiş kartımda da bakiye yok :( arkadaş sövemiyorumda "hay ben senin vatan kere..." diyorum sanki memleketime sövmüş gibi oluyorum :(

magarada mi yasiyorsun cik disari al

bize biliyoruz mağazalarda pahalı oluyor iptal ettirecektim kredi kartında bakiye yok para geri yatması bir haftayı buluyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.