Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar geleneksel %25 Haftasonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
6.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Vatan Bilgisayar geleneksel %25 Haftasonu

Arkadaşlar Vatan bilgisayar Bonus ve Axess'e özel %25 günleri 2013'ün ilk haftasında da bizlerle

18-21 Ocak 2013 yeniden Bonus ve Axess %25 Haftası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 18 Ocak 2013; 13:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım bu seferde ssd fiyatı artmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Umarım bu seferde ssd fiyatı artmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Umarım bu seferde ssd fiyatı artmaz

Geçen hafta %30 bitmeden Ocz 120gb almak icin gittim ama yok :)) Hiçbir model yoktu:) Ocz 120gb 20NM vardı. Bu 20NM ne oluyorsa

• Bindirimin İndirimini yapacaklar yine sanırsam ...
  • dikkatimi çeken bişi var; Acer laptoplar hemen hemen bütün mağazalarda indirim katalogund. Acaba 2012 de beklenen satışı yapamadılar ellerinde mi kaldı laptoplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: APoTHeKe

Bindirimin İndirimini yapacaklar yine sanırsam ...

lütfen bu muhabbeti keselim, her açılan vatan bilgisayar konusunda bu var.

Lütfen aşağıdaki yazdıklarımı okuyunuz.

- Sitede belirtilen indirimsiz fiyatlar zaten bindirilmiş fiyatlardır. Bazı indirimlerden önce ufak bindirmeler de olmakta.
    - Haftasonu %25-30 indirimler ile bir çok ürün piyasa fiyatına veya %5-10 aşağısına gelmekte, bazı ürünlerde ise gerçekten güzel fiyatlar bulunabiliyor.
    - Bizim forumdaki arkadaşlarımız, alacakları ürünün piyasa değerini kontrol etmeden zaten almıyorlar. Diğer bilinçli vatandaşlarımız da aynı şekilde yapıyorlar diye umuyorum.
    - Vatan bilgisayarın bu yaptığı kampanyanın kandırmaca olduğunu düşünenlerin, diğer mağazaların broşürlerini de incelemesini tavsiye ederim. Yani tüm firmalar bunu yapıyor. Eğer ki imkanınız varsa Tüketici Hakları'na başvuruda bulunmanızı, bu düzenbazlıktan rahatsız olduğunuzu iletiniz.
    - Forumdaki kimsenin vatanbilgisayar sahipleri ile akrabalığı veya düşmanlığı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden parti tutar gibi mağazayı değerlendirmeyelim, objektif olalım.

Durumu özetlemek gerekirse:
    - Eğer ki uygun fiyatta bulduğunuz bir ürün varsa forumda paylaşınız, bizler de faydalanalım.
    - Diğer türlü Samsung Galaxy S3 ün indirimsiz fiyatının 2132 TL olmadığını cümle alem biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guduk68 -- 4 Ocak 2013; 11:28:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

quote:

Orijinalden alıntı: APoTHeKe

Bindirimin İndirimini yapacaklar yine sanırsam ...

lütfen bu muhabbeti keselim, her açılan vatan bilgisayar konusunda bu var.

Lütfen aşağıdaki yazdıklarımı okuyunuz.

- Sitede belirtilen indirimsiz fiyatlar zaten bindirilmiş fiyatlardır. Bazı indirimlerden önce ufak bindirmeler de olmakta.
    - Haftasonu %25-30 indirimler ile bir çok ürün piyasa fiyatına veya %5-10 aşağısına gelmekte, bazı ürünlerde ise gerçekten güzel fiyatlar bulunabiliyor.
    - Bizim forumdaki arkadaşlarımız, alacakları ürünün piyasa değerini kontrol etmeden zaten almıyorlar. Diğer bilinçli vatandaşlarımız da aynı şekilde yapıyorlar diye umuyorum.
    - Vatan bilgisayarın bu yaptığı kampanyanın kandırmaca olduğunu düşünenlerin, diğer mağazaların broşürlerini de incelemesini tavsiye ederim. Yani tüm firmalar bunu yapıyor. Eğer ki imkanınız varsa Tüketici Hakları'na başvuruda bulunmanızı, bu düzenbazlıktan rahatsız olduğunuzu iletiniz.
    - Forumdaki kimsenin vatanbilgisayar sahipleri ile akrabalığı veya düşmanlığı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden parti tutar gibi mağazayı değerlendirmeyelim, objektif olalım.

Durumu özetlemek gerekirse:
    - Eğer ki uygun fiyatta bulduğunuz bir ürün varsa forumda paylaşınız, bizler de faydalanalım.
    - Diğer türlü Samsung Galaxy S3 ün indirimsiz fiyatının 2132 TL olmadığını cümle alem biliyor.

ben vatan teknosa bimeks başlıklarına hep yazıyorum..
    önce bindirim sonra indirim..
    yüzde 5lık indiirmi yüzde 25e indirdik diye gösteriyorlarsa yok almıyım ben..

• Aslında indirim var fakat %5 ila 10 arasında. Bazı ürünlerde çok güzel fiyatlar düşüyor tabi almadan heryere bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

Aslında indirim var fakat %5 ila 10 arasında. Bazı ürünlerde çok güzel fiyatlar düşüyor tabi almadan heryere bakmak lazım

ne hikmetse o ürünlerde stokta olmuyor örnek: Vatan ,%30 indirim, z500 üçlüsü
  • sandisk extreme 120 gb hala 237 lira indirimle salak yerine koyuyorlar adamı ya.
  • Logitech g930 540 tl miydi neydi kendimce hesap yaptım düşüşte yakalarsam 400 e kapatırım diye arkadaş 700 e mi ne fırlamış fiyat kampanya fiyatı olmuş 550

• teşekkürler hocam güzel olacak gibi geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

Aslında indirim var fakat %5 ila 10 arasında. Bazı ürünlerde çok güzel fiyatlar düşüyor tabi almadan heryere bakmak lazım

Doğru söylüyorsunuz ama O dediğiniz ürünleri maalesef stokta olmadığı için alamıyoruz. Örneğin ben katı meyve Sıkacağı alacağım piyasa fiyatından 40 tl daha ucuz ama aylardır stokta Yok ne yapayım senin indirimini. Istersen yüzde 80 yap stokta ürün yoksa...

• Geçen hafta art arda hem h.sonu hem de yılbaşı günü %30 indirim yapmışlardı da toplamda 2100 TL alış verişi hiç düşünmeden yapmıştım.
  • Henüz Vatan'dan usb bellek bile almadım sırf milleti salak yurduna koyup her hafta indirim yapıyoruz diye bangır bangır ilan verdiği için, 42"Panasonic Tv aldım haftasonu almadan mağazaları, Vatan'da 1700 TL , MM 1600 TL, Bimeks 1700, Hızlı al 1450 TL. İndirim diye keklemeye çalışıyorlar ve mağazada gördüğüm kadarı ile fiyat araştırmaktan bile haberi olmayan çok cahil insan var mağazalarında.
  • Telefonlar vatanda çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen hafta art arda hem h.sonu hem de yılbaşı günü %30 indirim yapmışlardı da toplamda 2100 TL alış verişi hiç düşünmeden yapmıştım.

Valla hocam elektronik marketler sizden kazanıyor :))
    Allah daha çok versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenicihan

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen hafta art arda hem h.sonu hem de yılbaşı günü %30 indirim yapmışlardı da toplamda 2100 TL alış verişi hiç düşünmeden yapmıştım.

Valla hocam elektronik marketler sizden kazanıyor :))
    Allah daha çok versin.

Allah akıl fikir versin
  • One X i kaldırmışlar =)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.