Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar fiyat karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün vatan pc nin web sayfasında bulunan ASUS GTX780-DC2OC-3GD5 ekran kartını almak istedim.
    İnternetten bana en yakın adrese baktım Ankara Keçiören şubesinde var görünüyordu. Teyit etmek için telefon açtım 1-2 defa ama telefona cevap veren olmadı.
    Bunun üzerine Keçiörendeki mağazaya gittim ve ekran kartını almak istediğimi söyledim. Ellerinde 1 adet olduğunu fakat internetteki 1380 TL fiyatın mazada geçerli olmadığını sadece internete özel olduğunu oradan alırsam 1500 küsür TL olduğunu söylediler.
    İnternet sitelerinde kesinlikle mağaza fiyatı şudur diye bir ibare yer almıyor. Beni boşu boşuna o mağazalarına kadar yordukları yetmiyormuş gibi birde pişkin pişkin "internetten alın gelir" demeleri çıldırtmaya yetti.
    Bu kadar övüp bitiremediğiniz Vatan PC görün işte ne olduğunu.

Bir daha önünden bile geçmem Allah bildiği gibi yapsın seni Vatan PC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XmysticX -- 1 Temmuz 2014; 23:18:34 >

• inventus ve eksen'in kalitesi vatan'dan kat ve kat ustundur ozellikle internetden verilen siparisler vatan'da cok kotu cidden. ama fiyat anlaminda vatan daha uygun oldugu icin kullaniciya daha cazip geliyor. bu tur sorunlar yasamamak icin ve kalite arayanlar inventus ve eksen'i tercih etsin bence.
  •  Vatan Bilgisayar fiyat karmaşası

Bakan kör olmamak lazım...
  • Bir sorun yok.
    Vatanın suçuda yok.
    Bende gittim mağaza farklı dediler.
    O zaman almayacağım dedim alışverişi internet üzerinden yapacaz dediler.yaptık urunu indirimli fiyattan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olun alımı internetten yapalım deseydin yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

yardımcı olun alımı internetten yapalım deseydin yapıyorlar.

yok hocam hiç yardımcı olur halleri yoktu gayet pişkin şekilde "internetten alın gelir" dediler. ben de çektim gittim. satmak isteyen adam esnaf ise her türlü satar bu resmen mağazaya gel kazıklarım internetten al ne geleceği belli olmaz seneryosu..
  • İnternetten bakmissin orda internete ozel diyor zaten Vatan in sucu yok internetten al kutu acilmissa iadeye gonderirsin zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vatan bilgisayar kasa temizliği?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göremediysen o senin sorunun sen kimsin başkasına terbiyesiz diyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

İnternetten bakmissin orda internete ozel diyor zaten Vatan in sucu yok internetten al kutu acilmissa iadeye gonderirsin zaten

Acil olduğu için mağazadan almam gerekiyordu. 3-5 gün internetten nasıl bir ürün geleceğini de bilmeden beklmeye vaktim yoktu.

@lassere98
    sana mı soracam kim ne diyeceğimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orijinalden alıntı: siyau

vatan pc den başka terbiyesizler de varmış forumda.

internete özel küçücük logosunu görmedim maalesef.

ayrıca mağaza fiyatı şudur diye belirtilmediği için de aynı fiyata mağazadan vermek zorundalar. Ayaklarına kadar gitmişim internete özel dalgası ne alaka amacın mal satmak mı yoksa defolu ürünleri internette millete itelemek mi. ben bilmiyormuyum sanki internetten almayı acil olduğu için ve internetten gönderdikleri ürünlere güvenmediğim için (forumda malum çok okuyoruz kullanılmış ürün gönderdiklerini) sitelerinde de mağaza fiyatı şu kadar kazıktır diye yazmadıkları için mazadan almak istedim. Bunun neyini anlamadın ?

Sen göremediysen vatan napsın dostum. Kuçucuk logo diyorsun da kocaman koyup fotoğrafı kapatacak değiller ya.

• bir buçuk milyar ekran kartına verilir mi be?
    yazıktır günahtır.
  • quote:

quote:

İnternetten bakmissin orda internete ozel diyor zaten Vatan in sucu yok internetten al kutu acilmissa iadeye gonderirsin zaten

Acil olduğu için mağazadan almam gerekiyordu. 3-5 gün internetten nasıl bir ürün geleceğini de bilmeden beklmeye vaktim yoktu.

@lassere98

2 gunde evine gelir nasil bir urun gelecek derken gtx 760 yollayacak halleri yok kutuda acilip acilmadigini anlarsin zaten

İnternete ozel yazmasa herkesi sucla ama oyle bir durum yok.
    İyi aksamlar

• quote:

Dünyanın neresinde böyle bir şey var ... böyle başka bir ülke var mı

Türkiye de denetimin olmadığının kanıtıdır (Vatan bu ürünü dışarıdan kaç usd getiriyor vergiyi neye göre veriyor internete özel mi sahtekarlığa özel mi ... )
  • quote:

quote:

quote:

@lassere98

2 gunde evine gelir nasil bir urun gelecek derken gtx 760 yollayacak halleri yok kutuda acilip acilmadigini anlarsin zaten

İnternete ozel yazmasa herkesi sucla ama oyle bir durum yok.
    İyi aksamlar

yani açılmış kullanılmış olarak gelme ihtimali yüksek anlamında söyledim. forumda bu konularda çok şikayet okuduğum için internetten almak içime sinmiyor.

Olay sitlerinde internete özel şu bu yzması değilki. Neden olaya sadece bir firmanın kendine göre belirlediği saçma satış politikasından bakıyorsun. Olay adamların ürünü satmak için herhangi bir çaba göstermemezi yada mağazaya gelen müşteriyi kazıklaması. Ha internetten almışım ha mağazadan ayağına kadar gelmişim zaten o satte mağazada doğru düzgün müşteri yok sinek avlıyorlar bu müşteriyi niye tepiyorsun? Neyde görülmüş ayağına kadar gelen müşteriye internetten alırsan şu giyat ama önünde duran bu ürünü alırsan şu fiyat mantığı.
    Ama ben bu olayın arkasını bırakmam böyle saçma fiyta politikası olmaz en kısa sürede konuyu sanayi bakanlığına şikayet edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyau

Azcikta akil olmasi lazm insanda anlatilan ne cevaplanan ne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Türkiye de denetimin olmadığının kanıtıdır (Vatan bu ürünü dışarıdan kaç usd getiriyor vergiyi neye göre veriyor internete özel mi sahtekarlığa özel mi ... )

Evet hocam sonunda adam akıllı bir yorum yapan olmuş. Ben de neredeyse bütün forumu Vatan Trolleri mi sarmış diyordum içimden.
    Gerekli denetim yok haklısın ama bunun peşini bırakmayacağım yarın konu ile ilgili sanayi bakanlığına ve rekabet kurumuna bir dilekçe yazacağım sanırım kime çattıklarını hala anlamadılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Evet hocam sonunda adam akıllı bir yorum yapan olmuş. Ben de neredeyse bütün forumu Vatan Trolleri mi sarmış diyordum içimden.
    Gerekli denetim yok haklısın ama bunun peşini bırakmayacağım yarın konu ile ilgili sanayi bakanlığına ve rekabet kurumuna bir dilekçe yazacağım sanırım kime çattıklarını hala anlamadılar.

Gercekten yapsan boyle birsey ne djamu alirsin hadlerini bir bilseler

• Genelde 'İnternete Özel' ibareli ürünler mağazadada aynı fiyattan satılıyor.Sadece 'Webe özel' ürünler sınırlı sayıda gerçekten indirimli fiyat ile sadece internetten satılıyor.O ürünlerin internet ve mağaza fiyatları ayrı oluyor.
  • koskocaman İNTERNETE ÖZEL yazmakta siz bunu görmüyor ve mağazaya gidiyorsaniz sorun sizde vatanda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

koskocaman İNTERNETE ÖZEL yazmakta siz bunu görmüyor ve mağazaya gidiyorsaniz sorun sizde vatanda değil.

Mağaza özel fiyatı yazmıyorsa hangi fiyat mağazada geçerli ben ne bileyim ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.